2015 Aralık tüp bebek

Arkadaslar bugun yumurta toplandi bende kendime geldigimde tampon yapmislardi cok kanamaniz oldu dediler ilk denememde boyle olmamisti cok korkuyorum boyle bise yasayan oldumu

Arkadaslar bugun yumurta toplandi bende kendime geldigimde tampon yapmislardi cok kanamaniz oldu dediler ilk denememde boyle olmamisti cok korkuyorum boyle bise yasayan oldumu
Çok geçmiş olsun, kafana takma nolur, çok sıkıntı yaratacak bir durum olsa eminim orada sana söylerlerdi, olumlu düşünmeye çalış, umarım gerisi sıkıntısız geçecek ;)

Ekledim canim canim senide.yasin kacti buarada.ilk denemenmi
İlk denemem cnm yaşımda 30 :KK66:
Eklediğin için teşekkür ederim güzelim...
Arkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
İnan kendi sonucum kadar sevindim Nasıl güzel bir moral oldun bir bilsen ;)Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm bnm

Bonibonlarımı aldım geldim kızlar, bekleme sırası bana da geldi bakalım, 22sinde test yaptırmam söylendi. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz
canim aramiza hosgeldin:) hayirli olsun bonibonlarin:) insallah hayirlisiyla pozitif sonuclari gormek ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim hepimize insallah

Uzme sakin canim kendini.hersey allahin taktiri.malesef bizimdeki hayattaki sinavimiz boyleymis.bir yumurta bile olsa kaliteli olsun yeter bol bol dua et.rabbim seninle olsun.insallah o bir yumurta bile sana bebeis olarak geri doner
Öyle ana işte sandım com az belkide boş çıkacak pzrt tekrar çağırdılar direkli e2 ve USG çağırıyorlar pzrt belli olur sen nasılsın durumun nasıl

Çok geçmiş olsun, kafana takma nolur, çok sıkıntı yaratacak bir durum olsa eminim orada sana söylerlerdi, olumlu düşünmeye çalış, umarım gerisi sıkıntısız geçecek :KK66:
Inslh
Çok geçmiş olsun, kafana takma nolur, çok sıkıntı yaratacak bir durum olsa eminim orada sana söylerlerdi, olumlu düşünmeye çalış, umarım gerisi sıkıntısız geçecek :KK66:
Inslh canim E Emilyyyyy .sen neyaptin nasil gidiyor

Gecmiş olsun Cnm olumsuz birşey yoktur inşallah bilgi verdiler mi sana? Canını sıkma transferine odaklan inşallah kaliteli embriyoların olur

Merhabalar arkadaslar. Ben de carsamba başladım iğneleri kullanmaya pazartesi kontrol var. Bakalım yumislerim büyüyor mu:KK17: Malum pkoluyum. Yüksek doz ılacla ancak buyuyorlar:KK22:

Back