2015 Aralık tüp bebek

Slm kızlar sımdi Dr dan çıktım transfer günum22 si ama cçok geç degilmi ya adetin 20.GGünü aklıma takıldı niye o kadar geç

Canım bugün gittim sol tarafta gene yumurta yoktu sağda bir tane gorduler bugün iğnenin 7 günü 10 mm mis devam dediler e2 26 dan 40 yükselmiş ama iyi bir sayı değil pek umitlenmiyorum beni dusunmene çok sevindim pzrt çağırdılar pazarda bacak ignemi citrodite vurucam bakalım ne olucak 1 yumurtayla srn ne yaptın nasıl geçti şuanda nasilsin
Uzme sakin canim kendini.hersey allahin taktiri.malesef bizimdeki hayattaki sinavimiz boyleymis.bir yumurta bile olsa kaliteli olsun yeter bol bol dua et.rabbim seninle olsun.insallah o bir yumurta bile sana bebeis olarak geri doner

Kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
Bende regli olmayı bekliyorum, tarlusal içiyorum reglimin 2. Günü başlayacagız tedaviye bende Adana acıbadem de yaptıracağım. Benim 2 kere başarısız aşılamam oldu :KK43: yılmak yok dedim drum bunu uygun gördü pcoluyum malesef... Burdaki paylaşımları okudum ve heyacanlandım :KK19: sizlerle beklemek istiyorum bende :KK36: benide eklermisin tosun788 tosun788
Ekledim canim canim senide.yasin kacti buarada.ilk denemenmi

Arkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
Tebrikleeeer Cnm çok sevindim boşuma korktun bak teste kadar umudumuzu hiç kaybetmeyelim Allah kucağına almayı nasip etsin ianşşalh sağlıkla :KK54:

Back