- 2 Aralık 2015
- 2.722
- 4.441
- 53
- 35
Hç üzülme hiç bsey hssetmiceksn umarım olgun ve güzel yumurtaların oluşmuşturGünaydın kızlar. .yumurtalar toplanacak vakit geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hç üzülme hiç bsey hssetmiceksn umarım olgun ve güzel yumurtaların oluşmuşturGünaydın kızlar. .yumurtalar toplanacak vakit geldi![]()
Ben anestezi aldıktan sonra ağlıyordum.bilinç altında korkuyla gidiyorsun ameliyata sonra uyandığında aglamistimHç üzülme hiç bsey hssetmiceksn umarım olgun ve güzel yumurtaların oluşmuştur
Kan testini az once verdim ogleden sonra alicam bugun garip bir sekilde sinirlerim bozuldu agliyorumHeyecanla sonucunu bekliyoruz bzede bildr cnm hayırlı haberlerle gel inş
Ben hiç anesteziden uyanmış gbi olmadım gayet iyiydim sonrasında ağrım oldu sadeceBen anestezi aldıktan sonra ağlıyordum.bilinç altında korkuyla gidiyorsun ameliyata sonra uyandığında aglamistim
Hamileliktendr inş ağlaman malum hormonlar :) öğleden sonraya çok var ya ben bile burda meraktan ölürüm dualarım seninleKan testini az once verdim ogleden sonra alicam bugun garip bir sekilde sinirlerim bozuldu agliyorum
Tesekkur ederim canm insallah hamisliktendirHamileliktendr inş ağlaman malum hormonlar :) öğleden sonraya çok var ya ben bile burda meraktan ölürüm dualarım seninle
ayy bana ne oluyorsa heyecanlandim:) canim guzel haberlerini bekliyoruz.Kan testini az once verdim ogleden sonra alicam bugun garip bir sekilde sinirlerim bozuldu agliyorum
sormadinmi doktora? doktorunun mutlaka vardir bir bildigi canim.bence kafana takarak vucut dengeni bozma.Slm kızlar sımdi Dr dan çıktım transfer günum22 si ama cçok geç degilmi ya adetin 20.GGünü aklıma takıldı niye o kadar geç
Uzme sakin canim kendini.hersey allahin taktiri.malesef bizimdeki hayattaki sinavimiz boyleymis.bir yumurta bile olsa kaliteli olsun yeter bol bol dua et.rabbim seninle olsun.insallah o bir yumurta bile sana bebeis olarak geri donerCanım bugün gittim sol tarafta gene yumurta yoktu sağda bir tane gorduler bugün iğnenin 7 günü 10 mm mis devam dediler e2 26 dan 40 yükselmiş ama iyi bir sayı değil pek umitlenmiyorum beni dusunmene çok sevindim pzrt çağırdılar pazarda bacak ignemi citrodite vurucam bakalım ne olucak 1 yumurtayla srn ne yaptın nasıl geçti şuanda nasilsin
5. Gunmu 3. Gunmu canimSlm kızlar sımdi Dr dan çıktım transfer günum22 si ama cçok geç degilmi ya adetin 20.GGünü aklıma takıldı niye o kadar geç
Ekledim canim canim senide.yasin kacti buarada.ilk denemenmiKızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
Bende regli olmayı bekliyorum, tarlusal içiyorum reglimin 2. Günü başlayacagız tedaviye bende Adana acıbadem de yaptıracağım. Benim 2 kere başarısız aşılamam olduyılmak yok dedim drum bunu uygun gördü pcoluyum malesef... Burdaki paylaşımları okudum ve heyacanlandım
sizlerle beklemek istiyorum bende
benide eklermisin
tosun788
Canim birinci sayfadaki tablo icin bilgilerini yollarsan senide ekleyelimAynen canim ama benim heyacan dorukta doktorumansordum kac yumurta var die solemedi ne var neyok toplucaz dedi
Heyecan yapma zaten canim.korkulcak hicbisey yok.rahat gecir hersey olumlu gecsinPazartesi yumurtalarim toplanacak ve bende hic heyecan yok
bugun kendi kendime totem yapmistim.niyeyse umut oldun bana.allahim hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin canim.inan cok sevindim.hayirli olsun.Arkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
Tebrikleeeer Cnm çok sevindim boşuma korktun bak teste kadar umudumuzu hiç kaybetmeyelim Allah kucağına almayı nasip etsin ianşşalh sağlıklaArkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
Benim 11 yasinda kizim var bu 2.tup bebek denemem ilki tutmAdi sebebsiz indfertilite ankara centrum yas 31Canim birinci sayfadaki tablo icin bilgilerini yollarsan senide ekleyelim