Ben anestezi aldıktan sonra ağlıyordum.bilinç altında korkuyla gidiyorsun ameliyata sonra uyandığında aglamistim
Çok sevndm inan darısı bzm basımıza inş duygulandımArkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
Arkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
canımm çok sevindim adına kendim hamile kalmış gibi darısı bizlerin başınaArkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
ben bir yerde 1,5 -2 ay diye okumuştum canımbuarada kizlar aranizda bilen varmi? ikinci tup bebek denemesi icin ne kadar ara vermeli?
cevabin icin tesekkur ederim canim.ozaman 2 adet suresi falan.ben bir yerde 1,5 -2 ay diye okumuştum canım
Aynen çok fazla ilaç kullandigimiz için ara bıraktırılıp vücut kendini toplasın diye yazıyorducevabin icin tesekkur ederim canim.ozaman 2 adet suresi falan.
Ayyy ne mutlu maşallah, hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
Çok geçmiş olsun, kafana takma nolur, çok sıkıntı yaratacak bir durum olsa eminim orada sana söylerlerdi, olumlu düşünmeye çalış, umarım gerisi sıkıntısız geçecekArkadaslar bugun yumurta toplandi bende kendime geldigimde tampon yapmislardi cok kanamaniz oldu dediler ilk denememde boyle olmamisti cok korkuyorum boyle bise yasayan oldumu
İlk denemem cnm yaşımda 30Ekledim canim canim senide.yasin kacti buarada.ilk denemenmi
İnan kendi sonucum kadar sevindim Nasıl güzel bir moral oldun bir bilsenArkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
canim aramiza hosgeldin:) hayirli olsun bonibonlarin:) insallah hayirlisiyla pozitif sonuclari gormek ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim hepimize insallahBonibonlarımı aldım geldim kızlar, bekleme sırası bana da geldi bakalım, 22sinde test yaptırmam söylendi. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz
Ayyy evet inşallah canımcanim aramiza hosgeldin:) hayirli olsun bonibonlarin:) insallah hayirlisiyla pozitif sonuclari gormek ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim hepimize insallah
Öyle ana işte sandım com az belkide boş çıkacak pzrt tekrar çağırdılar direkli e2 ve USG çağırıyorlar pzrt belli olur sen nasılsın durumun nasılUzme sakin canim kendini.hersey allahin taktiri.malesef bizimdeki hayattaki sinavimiz boyleymis.bir yumurta bile olsa kaliteli olsun yeter bol bol dua et.rabbim seninle olsun.insallah o bir yumurta bile sana bebeis olarak geri doner
InslhÇok geçmiş olsun, kafana takma nolur, çok sıkıntı yaratacak bir durum olsa eminim orada sana söylerlerdi, olumlu düşünmeye çalış, umarım gerisi sıkıntısız geçecek
Inslh canim E Emilyyyyy .sen neyaptin nasil gidiyorÇok geçmiş olsun, kafana takma nolur, çok sıkıntı yaratacak bir durum olsa eminim orada sana söylerlerdi, olumlu düşünmeye çalış, umarım gerisi sıkıntısız geçecek
Hayırlı olsun Canım çabucak test günün gelsin pozitifi gör inşallah :))Bonibonlarımı aldım geldim kızlar, bekleme sırası bana da geldi bakalım, 22sinde test yaptırmam söylendi. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz
Gecmiş olsun Cnm olumsuz birşey yoktur inşallah bilgi verdiler mi sana? Canını sıkma transferine odaklan inşallah kaliteli embriyoların olurArkadaslar bugun yumurta toplandi bende kendime geldigimde tampon yapmislardi cok kanamaniz oldu dediler ilk denememde boyle olmamisti cok korkuyorum boyle bise yasayan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?