2015 Aralık tüp bebek

Kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
Bende regli olmayı bekliyorum, tarlusal içiyorum reglimin 2. Günü başlayacagız tedaviye bende Adana acıbadem de yaptıracağım. Benim 2 kere başarısız aşılamam oldu :( yılmak yok dedim drum bunu uygun gördü pcoluyum malesef... Burdaki paylaşımları okudum ve heyacanlandım :KK19: sizlerle beklemek istiyorum bende :KK36: benide eklermisin tosun788 tosun788

Bana da doktorum en son kontrolde istenen sayı ve boyutların altında demişti, pek bi umutsuz bakışı vardı ama şimdi 4 tane döllenmiş haberini aldım, gelişimleri de iyiymiş. Diyeceğim o ki hiç belli olmuyor bu işler. İnşallah iyi haberler alacaksın :KK66:
Gözün aydın Cnm çok sevindim :) inşallah ya bakalım pazartesi güzel haberler gelir inşallah 15-18 civarı yumurta olacak dedi doktorum heyecanla bekliyorum ben de ;)

Yok hic konusmadik ama ben 3istiyorum
Yok hic konusmadik ama ben 3istiyorum
Drymlh Drymlh tabi bakalim bi toplansin dollensin elinde lkalacakmi oyuzden simdiye kadar konusm
Az önce haber verdiler, 4 tane yumurta toplanmıştı, 4ü de döllenmiş ve hepsi 1. kalite dediler :)
2 tanesi 4e, 1 tanesi 6'ya, 1 tanesi de 7'ye bölünmüş kızlar, yarın transfer için çağırdılar, 3. gün transferi olacak.
Bölünme durumları fena değil sanırım değil mi?
Umarım diğer toplama aşamasındaki arkadaşlardan da iyi haberler alırız
Sonra sıra gelecek bekleme aşamasına.... Yer açın bayanlar bekleyenler kervanına ben de katılıyorum inşallah :KK66:

Kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
Bende regli olmayı bekliyorum, tarlusal içiyorum reglimin 2. Günü başlayacagız tedaviye bende Adana acıbadem de yaptıracağım. Benim 2 kere başarısız aşılamam oldu :KK43: yılmak yok dedim drum bunu uygun gördü pcoluyum malesef... Burdaki paylaşımları okudum ve heyacanlandım :KK19: sizlerle beklemek istiyorum bende :KK36: benide eklermisin tosun788 tosun788

sende benim gibi tarlusal biteli 12 gün oldu gelmiyorrr gelmiyorrrrrr....

İnşallah hayırlı sonuç alırım yarın her gun dua ediyorum Allah'a:KK43: vucudum şiş adet belirtileri var
Hiç olumsuz düşünme ya adet belirtileriyle gebelik Çok benziyor birbirine strese sokma kendini testini yaparsın Mutlu haberini alırız inşallah :)

İnşallah hayırlı sonuç alırım yarın her gun dua ediyorum Allah'a:KK43: vucudum şiş adet belirtileri var
canım hiç sıkma cannı bi tanıdığım tüp bebek yaptırdı adet olcam diye pedle dolaşıyordum o kadar ki belim kasıklarım ağrıyordu dedi ama hamileymiş şimdi doğurdu bile :D darısı başımıza

Ayyyy cnm bnm inşallah hmn gelir bana dr 5 gün sabah akşam kullanacaksın, 7 gün içerisinde regli olman gerekir Dedi.. Cnm istersen bi dr A görün ne olur ne olmaz gülüm :KK66:

olsanda olmasanda gel dedi mecbur gidicem artık o kadar yolu:( çok gözümde büyüyor anlatamam hastalanmadan boşa gidiyor muşum gibi hastalandığımda tekrar çağıracak çünkü eminim...Gidicez artık yapacak bişey yok:(

canım hiç sıkma cannı bi tanıdığım tüp bebek yaptırdı adet olcam diye pedle dolaşıyordum o kadar ki belim kasıklarım ağrıyordu dedi ama hamileymiş şimdi doğurdu bile :KK70: darısı başımıza
Canım benım tesekkur ederım.. saatler durdu gecmıyor sabah olsada bır an once öğrensem ..:(

ebru_ko ebru_ko canim naptin aklim sende kaldi.bugjn kontrole gidicektin galiba.ne durumdasin.olumsuz bisey olsa bile uzme sakin sikma canini.her gelen allahtan kabullenmekten baska sansimiz yok.
Canım bugün gittim sol tarafta gene yumurta yoktu sağda bir tane gorduler bugün iğnenin 7 günü 10 mm mis devam dediler e2 26 dan 40 yükselmiş ama iyi bir sayı değil pek umitlenmiyorum beni dusunmene çok sevindim pzrt çağırdılar pazarda bacak ignemi citrodite vurucam bakalım ne olucak 1 yumurtayla srn ne yaptın nasıl geçti şuanda nasilsin

Back