seni merak ediyodum bende.cok sevindim 2 tane transfer etmisler.ozaman seninde bonibonlarin hayirli olsun canim :))Kizlar geldim bende.net problemi vardi girememistim.bende bonibonlarimi aldim iki tane kalmis zaten ikisinide transfer ettiler.bakalim bundan sonra elimizden gelen sadece beklemek hakkinizda hayirlisi
birde transferden sonra sen gor o vakit gecmesini:))Yarın kontrole gitcm ben tekrar 8. Gün oluyor bakalım ne diyecekler bi çatlatsaydık yumurtaları vakit geçseydi
bu 3. gun ve 5.gun embriyosu hakkinda bir suru sey soyleniyor ama maalesef her doktorun kendine gore tedavi sekli var.3.gun embriyosu oldugu icin hareketlerim bile kisitli.bakalim allahim ol desin olsun artikHm doktorum da ilk görüşmede ya 3 ya 5 demişti ama sebep söylemedi embriyo kalitesine bakıyor olabilir belki bilemedim
Seninkiler bugün kılıfı yırtmış Olmalı napıyoki acaba bonibonlar meraktayımbu 3. gun ve 5.gun embriyosu hakkinda bir suru sey soyleniyor ama maalesef her doktorun kendine gore tedavi sekli var.3.gun embriyosu oldugu icin hareketlerim bile kisitli.bakalim allahim ol desin olsun artik
ayy sen boyle diyince bi duygusala bagladim.Seninkiler bugün kılıfı yırtmış Olmalı napıyoki acaba bonibonlar meraktayım
kilifi gec yirtinca olabilirmi ki? mesela benim transfer kagidimda zar acma da yaziyodu.ne ise yariyor acaba? bilen varmi acaba?Az önce internette videolar izledim döllenen yumurta 5 günü etrafındaki kılıfı yırtıp 6-7 Günlerinde rahme tutunuyomuş peki o halde geç tutunma nasıl oluyo ki :s kafamda deli sorular?
Hayırlı olsun canim ikizlerinKizlar geldim bende.net problemi vardi girememistim.bende bonibonlarimi aldim iki tane kalmis zaten ikisinide transfer ettiler.bakalim bundan sonra elimizden gelen sadece beklemek hakkinizda hayirlisi
Dualarımız işe yarıyo sanki ikiz olur inş dedik çift bonibonu kaptın geldin hoşgeldin arkadasım hayırlı olsun duacınızım hepinizin :)Evet canim bir koycaklardi normalde.ama son 2 yumurta kalmis ve yumurta rezerv azligi oldugu icin ikisinide koyalim dedi.tabi benimde canima minnet.insallah sonuda guzel olur
bende düşünüyorum :)bende 10.gun test yapsam diye dusunuyorum.dayanamiyorum yahuu:)
Tüp bebek işleminde embryoyu enjekte ederken bir kısmını Yırtık bırakıyolarmış daha kolay tutunsun dye internette embriyonun rahme tutunması videolarını izlersen daha açıklayıcı olur aslındakilifi gec yirtinca olabilirmi ki? mesela benim transfer kagidimda zar acma da yaziyodu.ne ise yariyor acaba? bilen varmi acaba?
Sagolasin canim.cok sukur bugunude atlattik.artik sira beklemekteseni merak ediyodum bende.cok sevindim 2 tane transfer etmisler.ozaman seninde bonibonlarin hayirli olsun canim :))
Âmin inş test yaptıracak olursan sonucu ilk bzle paylaş:)) hepinizin adına cdden çok sevinicem tabi inş kendi adımada sevinmek nasip olurayy sen boyle diyince bi duygusala bagladim.insallah yirtmislardir ve tutunabilir bonibonlarim. tabi sadece benimkiler degil hepimizinkiler tutunsun evlat hasretimiz son bulsun.
Sagolasin canim darisi senin basina artikHayırlı olsun canim ikizlerin
Artik pozitifleri gorelim
Aramıza hg beklemek asıl şimdi zormuş bizle gün say bakalım :) bi tek ben sayıyoken çok sıkıcıydı sayımız artsın inşSagolasin canim.cok sukur bugunude atlattik.artik sira beklemekte
Allah razi olsun canim.hakketten gonlumden gecen oldu yani.umarim sonuda guzel.olurDualarımız işe yarıyo sanki ikiz olur inş dedik çift bonibonu kaptın geldin hoşgeldin arkadasım hayırlı olsun duacınızım hepinizin :)
Bana 15 gun sonra test yap dedi ya. Cok degilmiB
bende düşünüyorum :)
Inssllah canim.bukadar bekledgimize deger umarimAramıza hg beklemek asıl şimdi zormuş bizle gün say bakalım :) bi tek ben sayıyoken çok sıkıcıydı sayımız artsın inş
Seninki bide 5.gün embriyosu nye 15 gün dediki bence erken yaptırır nede olsa ben 15 diyim 11-12 de yaptırır dye düşünmüştür:))Bana 15 gun sonra test yap dedi ya. Cok degilmi
Deyicek inş bir Sürü ikiz bonibonlar olucak daha hamilelik sürecimizi konusucaz :)Inssllah canim.bukadar bekledgimize deger umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?