- Emoji Skoru
- 630
- Puanlar
- 53
tedavinin gunune gore degerlendiriyorlar canim benimCanım ben sabah tahlil yaptırdım e2 437 çıktı. Ama ne anlama geliyor bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedavinin gunune gore degerlendiriyorlar canim benimCanım ben sabah tahlil yaptırdım e2 437 çıktı. Ama ne anlama geliyor bilmiyorum
bakalım 14.15te randevum var. O zaman bilgilendirir inşallahtedavinin gunune gore degerlendiriyorlar canim benim
canım benim doktorum kesinlikle tuz kısıtlaması yapılmalı en az 2lt su karbonhidrat az demişti ve nane ve maydanoz yasak demişti istersen dikkat et ben yemiyorumahh canim allah razi olsun.oturup yazicam ve dikkat edicem bu listeye.zaten ilaclardan sistim.bari bu donemde dikkat edeyim.insallah sonucumda pozitif olurda bu diyeti devam ettiririm :)
Canım hayırlı sonuçlar inşallah... 15 aralıkta mutlu habberlerini bekliyoruzarkadaşlar bu arada beni de ekleyin sabahtan beri okuyorum.Benim 3 aralık günü transferim yapıldı 3 embriyo konuldu.26 yaşımdayım bir yumurtalığım yok ve endometriosiz hastasıyım.Çikolata kistim var o yüzden ilk denemede 3 koydular zaten birisi çok zayıf dediler.Sabırsızlıktan ölücem 15 aralıkta testim yapılıcak inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızzzz.Arada giren sancılar ne acaba![]()
ayy inşallah hepimize ....Canım hayırlı sonuçlar inşallah... 15 aralıkta mutlu habberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun Cnm inşallah gönlüne göre olur pozitif haberini alırız inşallaharkadaşlar bu arada beni de ekleyin sabahtan beri okuyorum.Benim 3 aralık günü transferim yapıldı 3 embriyo konuldu.26 yaşımdayım bir yumurtalığım yok ve endometriosiz hastasıyım.Çikolata kistim var o yüzden ilk denemede 3 koydular zaten birisi çok zayıf dediler.Sabırsızlıktan ölücem 15 aralıkta testim yapılıcak inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızzzz.Arada giren sancılar ne acaba![]()
Can'ım e2 yaptırmışsın ya hangi aşamadasın şuan iğnelerin kaçıncı günübakalım 14.15te randevum var. O zaman bilgilendirir inşallah
Canım cumartesi başladım iğnelere bugün 4. günümC
Can'ım e2 yaptırmışsın ya hangi aşamadasın şuan iğnelerin kaçıncı günü
Aramıza hg aramızda 1 gün var benmde 16 sında test günüm umarım hayırlı haberler alırız benmde sancılarım var normal bi durum heraldearkadaşlar bu arada beni de ekleyin sabahtan beri okuyorum.Benim 3 aralık günü transferim yapıldı 3 embriyo konuldu.26 yaşımdayım bir yumurtalığım yok ve endometriosiz hastasıyım.Çikolata kistim var o yüzden ilk denemede 3 koydular zaten birisi çok zayıf dediler.Sabırsızlıktan ölücem 15 aralıkta testim yapılıcak inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızzzz.Arada giren sancılar ne acaba![]()
hm benden almadılar test perşembe alabiliriz dediler değişiyor demekki benm iğne 3e çıktı bide çok mutsuz hissediyorum delik deşik oldum bde acıyorCanım cumartesi başladım iğnelere bugün 4. günüm
canim su iciyorum bol bol.cok tuzlu yiyen biri degilim zaten okuduklarim kadariyla protein agirlikli beslenicez. seninde bebislerin hayirli olsun canim.insallah guzel haberlerini aliriz. ozamn ilk sen sonracanım benim doktorum kesinlikle tuz kısıtlaması yapılmalı en az 2lt su karbonhidrat az demişti ve nane ve maydanoz yasak demişti istersen dikkat et ben yemiyorum
Canım senin kaçıncı günün:?ben de 3 tane iğne vuruyorumhm benden almadılar test perşembe alabiliriz dediler değişiyor demekki benm iğne 3e çıktı bide çok mutsuz hissediyorum delik deşik oldum bde acıyor
ahh kuzum o igneleri ozliceksin bak cidden.ben suan kullandigum o igrenc ignelerden sonra o igneler melekmis diyorum:)hm benden almadılar test perşembe alabiliriz dediler değişiyor demekki benm iğne 3e çıktı bide çok mutsuz hissediyorum delik deşik oldum bde acıyor
hayirli olsun canim tedavin.bu tedavinde rabbim kucagini bos birakmasin insallahKizlar bende yarın sabah randevu aldim tekrar başlıyorum insallah bu tedavide tutunur bebisim bana
inşallah canım benim, hayırlısı olsunKizlar bende yarın sabah randevu aldim tekrar başlıyorum insallah bu tedavide tutunur bebisim bana
HAYIRLI OLSUN UMARIM POZİTİF SONUÇ ALIRSINarkadaşlar bu arada beni de ekleyin sabahtan beri okuyorum.Benim 3 aralık günü transferim yapıldı 3 embriyo konuldu.26 yaşımdayım bir yumurtalığım yok ve endometriosiz hastasıyım.Çikolata kistim var o yüzden ilk denemede 3 koydular zaten birisi çok zayıf dediler.Sabırsızlıktan ölücem 15 aralıkta testim yapılıcak inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızzzz.Arada giren sancılar ne acaba![]()
Insallah canim ya ikinci tedavimhayirli olsun canim tedavin.bu tedavinde rabbim kucagini bos birakmasin insallah
Amin canim cok heyecanliyiminşallah canım benim, hayırlısı olsun