2015 Aralık tüp bebek

Aynen ard ardayiz umarım hepimiz icin hayırlısı olur.İlaclardan bir an önce de kurtuluruz hepimiz insallah

ahh kuzum o igneleri ozliceksin bak cidden.ben suan kullandigum o igrenc ignelerden sonra o igneler melekmis diyorum:)
Hadi ya şikayet etmek istemiyorum bende bebiş olsun katlanırım her türlü ama psikolojik olarak hassasız hepimiz zor bir süreç sonuçları güzel olur inşallah

Kızlar e2 çok kötü çıktı 26 daha hemsireyle gorusmedim bu ay olmaz sanırım hiç yumurta yok ve e2 çok dusuk

tosun788 canim ne alemdesin? yarin senin icin buyuk gun bebisini alip geleceksin :) merak ettim seni nasilsin diye

Kızlar e2 çok kötü çıktı 26 daha hemsireyle gorusmedim bu ay olmaz sanırım hiç yumurta yok ve e2 çok dusuk
ebrucum vardır herşeyde bir hayır. bir daha ki sefere doktor ilaç dozlarını ona göre ayarlar. çabalayıp sonunun hüsran olması daha kötü. yolun başındayken bir şeylerin düzelmesi daha iyi senin için.

Kızlar cuma günü tekrar çağırdılar iğnenin tozunu 2 çıkardılar bakalım hayırlısı olsun

Ben geldim ilk ignemi aldim bugun basliyorum.. hersey iyi dedi dr. Ctesi tekrar gidecem. bu fakülte beni cok yordu yaa basim agridi resmen hormon ilaclarini almadan sinirlilik basladi bende :))

Ben geldim ilk ignemi aldim bugun basliyorum.. hersey iyi dedi dr. Ctesi tekrar gidecem. bu fakülte beni cok yordu yaa basim agridi resmen hormon ilaclarini almadan sinirlilik basladi bende :))
hosgeldiinn :) hadi hayirli olsun bakalim.ilaclardan once sinirlilik basladiysa sonrasi fenaaa vallahi :)))

hosgeldiinn :) hadi hayirli olsun bakalim.ilaclardan once sinirlilik basladiysa sonrasi fenaaa vallahi :)))
Sagol canim kendime anca geliyorum :) Aslinda raporumu bas hekim onaylamamisti ilaci parayla aldim o yuzden biraz sinirlendim. Simdi ecz.ci aradi onaylanmis parami alacam.
Bi aksilik olunca hemen panik oluyorum sinirleniyorum :)

İnşallah arkadaşım hayırlı olsun hepimiz icin

çok sevindim canım benim,

canım moralini bozma, test sonucun bir çıksın bakalım... Doktorun belki ilaçların dozajını değiştirerek devam eder. Dualarım seninle, güzel haberler inşallah
Dozajı değişti bakalım canım benim senin içinde hayırlı olsun insallah

C

Can'ım e2 yaptırmışsın ya hangi aşamadasın şuan iğnelerin kaçıncı günü
Ben iğnenin 4 gunundeyim adetlik olarak ta 6 gün e 2 de 26 çıktı çok dusukmus bakalım hayırlısı olur inşallah cuma tekrar çağırdılar dozajı arttırdılar ne sağda nede solda yumurta yokmuş kısmet artik

Bu konuda haklisin bakalım cumaya kadar ne olucak ondan sonrada obur ay olması bkide hayırlıdır rezerv azlığından dolayı bir arkadasta da hiç yumurta yoktu ordaki arkadasinda dozunu arttırıp cuma USG ve tahlile çağırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…