- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Günaydın millet
kisss sabah namaxa kalktigimda bicak gibi rahmime saplandi ayyy her adim attiginda
ayy bu kadın beni öldürcekkkkkkkkkkkkkkkkkk.. ulan hamilesin hamile kasıkalrında batma olucak adet agrıların olucAK BIRAK BIRAZ KENDINI dinlemeyiii İYİYİM BEN de iyiyimmmm... içerde bebek var herhalde normAL OLMICAKSSIINNN
Kızlar hastndeym kan vermye geldm dua edn güzel sonuc alim artk Yükselsn degrm
İnşallah cnmhaydi bismillah yukselıcek ınsallah zeynebım dualarımız senınle
Haydi bismillahKızlar hastndeym kan vermye geldm dua edn güzel sonuc alim artk Yükselsn degrm
Hadi inş cnm dualarımız seninle çıkınca haber etKızlar hastndeym kan vermye geldm dua edn güzel sonuc alim artk Yükselsn degrm
Tamam cnm bildiğim tüm duaları okuyacağım..darısı Bnm başıma maşallah gebelik Hbrn çoook Mutlu etti hepimiziDualarımiz seninle canim kar tanen konsun gobisine benim transfer olup olmiyacagim o sabah belli olmuştu doktor yapicaz dediğinde aglayark çıktım eşinde iptal edildi sanmisti. Şimdi telasin heyecanın bebislerin için olsun. Onlar trasnfer olurken izliyorsun salâvat getir için den bol bol. Sende mucdeli haberi ver bize 10 gün sonra
Cnm 13:30 da transferimBu sefer olacak Allahin izniyle yeter ki inan ve rahat ol. Canim transferin kaçta? O vakitte sana Meryem suresi okuyayım. Bana çok iyi geliyor
Canim 5 sefer elhamdulillahi rabbil alemin de besincide istegini soyle dr tam koyarken hakkinda hayirlisiTamam cnm bildiğim tüm duaları okuyacağım..darısı Bnm başıma maşallah gebelik Hbrn çoook Mutlu etti hepimizi
Cnm 13:30 da transferimşimdiden yüreğine saglık cnm arkadaşım Rabbim tüm dualarını kabul etsin
Tamam cnm bildiğim tüm duaları okuyacağım..darısı Bnm başıma maşallah gebelik Hbrn çoook Mutlu etti hepimizi
Cnm 13:30 da transferimşimdiden yüreğine saglık cnm arkadaşım Rabbim tüm dualarını kabul etsin
Kislar ben normal yolla gebelik olanlarin tarihini girmistim
5 haftalik 3 gunluktu
tup bebek icin blastokist yaptim tarih girdim 1 eylül yaptim 6 haftalik cikti dogrumu oldu şimdi
Kızlar bende geldim yine kan vermeye bbakalım artma varmı bir günde değişmez dediler ama olsun dedim :) pazartesi yi bekleyemem
Cnm sen bunlarla hic uğraşma son adet tarihinle belirleniyor kaç haftalık olduğun tüp bebek durumuna bakmıyorlar bile ben en son 2 aralıkta adet oldum buna göre 5. Hafta içindeyim sende öyle ayarlayacaksın dogru olan bu :)Kislar ben normal yolla gebelik olanlarin tarihini girmistim
5 haftalik 3 gunluktu
tup bebek icin blastokist yaptim tarih girdim 1 eylül yaptim 6 haftalik cikti dogrumu oldu şimdi
Evet 5. Gunsenın kaçı ıdı trasnferın 5.gündü dimi senın
Benimkide 2 aralik tamam tekrar degistiriyimCnm sen bunlarla hic uğraşma son adet tarihinle belirleniyor kaç haftalık olduğun tüp bebek durumuna bakmıyorlar bile ben en son 2 aralıkta adet oldum buna göre 5. Hafta içindeyim sende öyle ayarlayacaksın dogru olan bu :)
kız deli zehra 2 nı ebugun verdın yarın cerıcektın hergun olculmez ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?