• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Günaydın millet
kisss sabah namaxa kalktigimda bicak gibi rahmime saplandi ayyy her adim attiginda

ayy bu kadın beni öldürcekkkkkkkkkkkkkkkkkk.. ulan hamilesin hamile kasıkalrında batma olucak adet agrıların olucAK BIRAK BIRAZ KENDINI dinlemeyiii İYİYİM BEN de iyiyimmmm... içerde bebek var herhalde normAL OLMICAKSSIINNN:KK4:

Dualarımiz seninle canim kar tanen konsun gobisine benim transfer olup olmiyacagim o sabah belli olmuştu doktor yapicaz dediğinde aglayark çıktım eşinde iptal edildi sanmisti. Şimdi telasin heyecanın bebislerin için olsun. Onlar trasnfer olurken izliyorsun salâvat getir için den bol bol. Sende mucdeli haberi ver bize 10 gün sonra :KK60:
Tamam cnm bildiğim tüm duaları okuyacağım..darısı Bnm başıma maşallah gebelik Hbrn çoook Mutlu etti hepimizi

Bu sefer olacak Allahin izniyle yeter ki inan ve rahat ol. Canim transferin kaçta? O vakitte sana Meryem suresi okuyayım. Bana çok iyi geliyor :KK51:
Cnm 13:30 da transferim :KK66: şimdiden yüreğine saglık cnm arkadaşım Rabbim tüm dualarını kabul etsin :KK66:

Kislar ben normal yolla gebelik olanlarin tarihini girmistim
5 haftalik 3 gunluktu
tup bebek icin blastokist yaptim tarih girdim 1 eylül yaptim 6 haftalik cikti dogrumu oldu şimdi

Tamam cnm bildiğim tüm duaları okuyacağım..darısı Bnm başıma maşallah gebelik Hbrn çoook Mutlu etti hepimizi

Cnm 13:30 da transferim :KK66: şimdiden yüreğine saglık cnm arkadaşım Rabbim tüm dualarını kabul etsin :KK66:
Canim 5 sefer elhamdulillahi rabbil alemin de besincide istegini soyle dr tam koyarken hakkinda hayirlisi

canım nerde yaptırıyorsun sen trasnferı

Kızlar bende geldim yine kan vermeye bbakalım artma varmı bir günde değişmez dediler ama olsun dedim :) pazartesi yi bekleyemem

Kislar ben normal yolla gebelik olanlarin tarihini girmistim
5 haftalik 3 gunluktu
tup bebek icin blastokist yaptim tarih girdim 1 eylül yaptim 6 haftalik cikti dogrumu oldu şimdi
Cnm sen bunlarla hic uğraşma son adet tarihinle belirleniyor kaç haftalık olduğun tüp bebek durumuna bakmıyorlar bile ben en son 2 aralıkta adet oldum buna göre 5. Hafta içindeyim sende öyle ayarlayacaksın dogru olan bu :)

Cnm sen bunlarla hic uğraşma son adet tarihinle belirleniyor kaç haftalık olduğun tüp bebek durumuna bakmıyorlar bile ben en son 2 aralıkta adet oldum buna göre 5. Hafta içindeyim sende öyle ayarlayacaksın dogru olan bu :)
Benimkide 2 aralik tamam tekrar degistiriyim

Back