- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Adana acıbadem cnmcanım nerde yaptırıyorsun sen trasnferı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adana acıbadem cnmcanım nerde yaptırıyorsun sen trasnferı
Üzülme diyeceğim ama elde değil canim biliyorum. Rabbim isterse her şey olur bakarsin bir mucizeye şahit olursun. Dualarimdasin.Degrm düştü kzlar 33 e smdi bebegmn düşmesini beklycm keşke hiç tutmasaydi
Degrm düştü kzlar 33 e smdi bebegmn düşmesini beklycm keşke hiç tutmasaydi
Degrm düştü kzlar 33 e smdi bebegmn düşmesini beklycm keşke hiç tutmasaydi
Sen ne zaman gideceksin dr ye kese icin gittinmi yoksa canimCnm sen bunlarla hic uğraşma son adet tarihinle belirleniyor kaç haftalık olduğun tüp bebek durumuna bakmıyorlar bile ben en son 2 aralıkta adet oldum buna göre 5. Hafta içindeyim sende öyle ayarlayacaksın dogru olan bu :)
Canimmmm rabbim boyle luzum gormus elden ne gelir ama sabret inan rabbim veriyoDegrm düştü kzlar 33 e smdi bebegmn düşmesini beklycm keşke hiç tutmasaydi
Cnm Allah sabır versin zamanı gelince bebeğini kucağına alacaksınn inşallah kaybetmeyi bilirim Allah yüzünü güldürsün tekrarDegrm düştü kzlar 33 e smdi bebegmn düşmesini beklycm keşke hiç tutmasaydi
Perşembe çağırdı Cnm doktor ama ne Zaman giderim bilmiyorumSen ne zaman gideceksin dr ye kese icin gittinmi yoksa canim
Bende cuma gidicem canim senle ayniya adet tarihimiz ondan sordumPerşembe çağırdı Cnm doktor ama ne Zaman giderim bilmiyorum
Kizlar benim sonuç negatif değer 4 e düşmüş çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum tıbben herşeyi yaptık dahası yok ki ne zor bir sınav bu
Canimmmm seni cok cok iyi anliyorum ben o negatifi ne kadar cok gordum biliyomusun ama inan herseyin vakti saati var Allah en kisa zamanda nasip etsinKizlar benim sonuç negatif değer 4 e düşmüş çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum tıbben herşeyi yaptık dahası yok ki ne zor bir sınav bu
Çok çok üzüldüm cnm üzülme dyemicem ama umudunu yitirme ve inancını kaybetme Allahtan dilemeye devam et mutlaka bunda da bi hayır varDegrm düştü kzlar 33 e smdi bebegmn düşmesini beklycm keşke hiç tutmasaydi
Sizler için dua etmekten başka elimizden keşke bsey gelse Dediğin gibi tıbben herseyi yapıyoruz ama Rabbim ne dilerse o inş bi sonrakinde hayırlısıyla olur cnm sabretKizlar benim sonuç negatif değer 4 e düşmüş çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum tıbben herşeyi yaptık dahası yok ki ne zor bir sınav bu
Evet aynıyız benm 3. Gün embriyosuydu Hcg hesaplayarak çağırdı beni ama tam10 gün sonraya denk geliyor test gününden sonraBende cuma gidicem canim senle ayniya adet tarihimiz ondan sordum
Insallah görürüz seninki 5. Gunmu
ah sevdamm anlamadım ki ne dedi doktor... Canım benim çok üzüldüm
Canimmmm seni cok cok iyi anliyorum ben o negatifi ne kadar cok gordum biliyomusun ama inan herseyin vakti saati var Allah en kisa zamanda nasip etsin
Catlatma ignesi etkisidir hala eger dobdurulmus degilseDr la gorusemedik cnm sonucu hemsiresine soyledik dr la gorusup ararim seni dedi progestan bazen yukseltebiliyor degeri dedi ne alaka gecenki tupte hic yukselmemisti
Dr la gorusemedik cnm sonucu hemsiresine soyledik dr la gorusup ararim seni dedi progestan bazen yukseltebiliyor degeri dedi ne alaka gecenki tupte hic yukselmemisti