- 4 Eylül 2013
- 325
- 239
- 103
kremalicorek tebrikler canim Allahim sagsalim kucagimiza almayi da nasip etsin...
Haydi kizler 2016 tup bebek hamisleri topimizi acalim
Haydi kizler 2016 tup bebek hamisleri topimizi acalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok çok çook sevindim. Yazmiyordum sana daha önce ama takip ediyordum seni hep. Herkese umut veriyordun ne tatlı ne sempatik bir insan diyordum. Hayırlısı ile Allah sağlıkla kucağına almani da nasip etsin inşallahhhhsevdam canım okadar ağladım kı 300 cıktı sonucum
Canım çok çok çook sevindim. Yazmiyordum sana daha önce ama takip ediyordum seni hep. Herkese umut veriyordun ne tatlı ne sempatik bir insan diyordum. Hayırlısı ile Allah sağlıkla kucağına almani da nasip etsin inşallahhhh
Ben kullanmıyorum o jelden ama mikrop kapmış olabilir misin ki acaba
tesekkur ederim cevabiniza yarin aricam hastaneyiBende olmadı canım, bazı yerlerde okuduğum kadarıyla mantar olmuş olabilirsin, doktoruna bir danış istersen, öyleyse de çok sıkıntı olmuyormuş bir kremle çok kısa sürede düzeliyor yazıyordu
Cnm sakin ol bu Tür ağrılar olabiliyor sadece bi kanaman olursa endişelen olur mu şimdilik iyisin çok şükür iyi düşün iyi olsun inş üzme kendini bsey olmadan yazık bebişlereAyyy kislar adet sancim basladi normalmi yarindi adet gunum goguslerim felan fena
Iyi yaptın cnm boşver kmse bilmesede olurve ben tedavimi kimseye sölemedim sonucumuda BİR TEK SİZİNLE PAYLAŞTIM
Tamam canim surekli olmuyo uyudum biraz uyaninca gecmis ama bir iki gun devam eder herhalde eeee 9 yildir adetim hic spmadan oldum hormonlarim cok manyaklastiCnm sakin ol bu Tür ağrılar olabiliyor sadece bi kanaman olursa endişelen olur mu şimdilik iyisin çok şükür iyi düşün iyi olsun inş üzme kendini bsey olmadan yazık bebişlere
Tamam canim surekli olmuyo uyudum biraz uyaninca gecmis ama bir iki gun devam eder herhalde eeee 9 yildir adetim hic spmadan oldum hormonlarim cok manyaklasti
Goguslerim fena
canım 3 ay devam edıcek.. bende adet agrısı sancısı cekıyorum suan
Kremalicorek hayırlı olsun cnm işlh böyle devam eder sağlıkla alırsın kucağına bebeğini ben sana idrar tahlilini ne zman yaptığını soracaktım bende 5.gün embriyosu transferiyim idrarda kaçıncı gün çıkmamışti senin?
Hadi ya biraz korkutucu oluyo hayirlisi bakalimcanım 3 ay devam edıcek.. bende adet agrısı sancısı cekıyorum suan
Seninki gec tutundu o zaman yoksa cikardi canim ya6-7-8-9- cıkmadı canım
9 tane dondu canım. Adet bekliyorum bendeAllah razi olsun canim. Sen naptin transfer ne zamandi. Kac bebisin donduruldu
Yaasemintt canım sağolun Allah razı olsun sadece fmf ablamda vardı gebeligini biliyorum sadece araştırıyorum nasıl yavrumu dünyaya getirebilirim vaskulit ve ankilozon spondilitli hamile bi kaç bayan bulmak nasıl başa çıkmam konusunda yardım almak istiyorum dr.bu 3 hastalıkla zorlancaksin diyor ama nasıl başa cikcagimi söylemiyorlarSevgili K kbersun arkadaşım kimse sana kötü bir şey demedi ki. Mümkün değil biliyoruz ama transferine olumlu bir şeyler yüklemek zor değil. Bak sen yardım istedin herkes kendince bir şeyler söyledi ki. Neler yaşayan arkadaşlar var burda. Vallahi ben onları okuyunca bile benimki olur sanırım diyorum. Olmaz böyle bak burda 3 4 defa bebeğini kaybeden arkadaşlar var. Bunu yaşayıp yasamayacagimizi hiç birimiz bilemeyiz temkinli mutevekkil ve olumlu olmak gerek her zaman
Canm Rabbim yardımcımız olsun hepimizin hikâyeleri farklı farklı ama amacimiz hayırlı sağlıklı evladimiza kavuşmak.
Bana başından beri denilen pozitif olmak.beyinde
Pozitif olunca kalp hissediyormus vücut içinde de hormon zimbirtilari salgilaniyormus işte ama çok etkiliyormus. Rabbim ol demisse önüne hiçbirşey geçemez bize dusen elimizden geleni yapmak yapıyoruz yapacaz. Zaten kısmet etmemisse mevlam ne yaparsak yapalım isterse 9 ay olsun doğmaz .hayırlısı canm
Hayır canim benim idrara geç geçip diğer ikisinde de 12 gün gormustum çift çizgiyi normalde 25 değer ustu idrara geçipSeninki gec tutundu o zaman yoksa cikardi canim ya