• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

sevdam canım okadar ağladım kı 300 cıktı sonucum
Canım çok çok çook sevindim. Yazmiyordum sana daha önce ama takip ediyordum seni hep. Herkese umut veriyordun ne tatlı ne sempatik bir insan diyordum. Hayırlısı ile Allah sağlıkla kucağına almani da nasip etsin inşallahhhh

Ayyy kislar adet sancim basladi normalmi yarindi adet gunum goguslerim felan fena

Canım çok çok çook sevindim. Yazmiyordum sana daha önce ama takip ediyordum seni hep. Herkese umut veriyordun ne tatlı ne sempatik bir insan diyordum. Hayırlısı ile Allah sağlıkla kucağına almani da nasip etsin inşallahhhh

canım benım o senın kendı gönül güzwelliğin Allah razı olsun sizdenn

Ben kullanmıyorum o jelden ama mikrop kapmış olabilir misin ki acaba
Bende olmadı canım, bazı yerlerde okuduğum kadarıyla mantar olmuş olabilirsin, doktoruna bir danış istersen, öyleyse de çok sıkıntı olmuyormuş bir kremle çok kısa sürede düzeliyor yazıyordu
tesekkur ederim cevabiniza yarin aricam hastaneyi

Ayyy kislar adet sancim basladi normalmi yarindi adet gunum goguslerim felan fena
Cnm sakin ol bu Tür ağrılar olabiliyor sadece bi kanaman olursa endişelen olur mu şimdilik iyisin çok şükür iyi düşün iyi olsun inş üzme kendini bsey olmadan yazık bebişlere

Cnm sakin ol bu Tür ağrılar olabiliyor sadece bi kanaman olursa endişelen olur mu şimdilik iyisin çok şükür iyi düşün iyi olsun inş üzme kendini bsey olmadan yazık bebişlere
Tamam canim surekli olmuyo uyudum biraz uyaninca gecmis ama bir iki gun devam eder herhalde eeee 9 yildir adetim hic spmadan oldum hormonlarim cok manyaklasti
Goguslerim fena

canım 3 ay devam edıcek.. bende adet agrısı sancısı cekıyorum suan

Kremalicorek hayırlı olsun cnm işlh böyle devam eder sağlıkla alırsın kucağına bebeğini :KK15: ben sana idrar tahlilini ne zman yaptığını soracaktım bende 5.gün embriyosu transferiyim idrarda kaçıncı gün çıkmamışti senin?:KK37:

Hadi ya bide 5.gün embriyosu 7.günden sonra görülür diyorlar bende aldım bugün test meraktan oluyorum 5.günüm bugün bakalım yarın bile yapasım var sabah :KK23: ama 7.günü bekleyim en iyisi bide embriyonun kalitesi AA mıydı dondurduklarinda varmı

Sevgili K kbersun arkadaşım kimse sana kötü bir şey demedi ki. Mümkün değil biliyoruz ama transferine olumlu bir şeyler yüklemek zor değil. Bak sen yardım istedin herkes kendince bir şeyler söyledi ki. Neler yaşayan arkadaşlar var burda. Vallahi ben onları okuyunca bile benimki olur sanırım diyorum. Olmaz böyle bak burda 3 4 defa bebeğini kaybeden arkadaşlar var. Bunu yaşayıp yasamayacagimizi hiç birimiz bilemeyiz temkinli mutevekkil ve olumlu olmak gerek her zaman
Yaasemintt canım sağolun Allah razı olsun sadece fmf ablamda vardı gebeligini biliyorum sadece araştırıyorum nasıl yavrumu dünyaya getirebilirim vaskulit ve ankilozon spondilitli hamile bi kaç bayan bulmak nasıl başa çıkmam konusunda yardım almak istiyorum dr.bu 3 hastalıkla zorlancaksin diyor ama nasıl başa cikcagimi söylemiyorlar

Canm Rabbim yardımcımız olsun hepimizin hikâyeleri farklı farklı ama amacimiz hayırlı sağlıklı evladimiza kavuşmak.
Bana başından beri denilen pozitif olmak.beyinde
Pozitif olunca kalp hissediyormus vücut içinde de hormon zimbirtilari salgilaniyormus işte ama çok etkiliyormus. Rabbim ol demisse önüne hiçbirşey geçemez bize dusen elimizden geleni yapmak yapıyoruz yapacaz. Zaten kısmet etmemisse mevlam ne yaparsak yapalım isterse 9 ay olsun doğmaz .hayırlısı canm :KK43:

O ayri OL diyen Rabbim oldurur ya su beynim beni dinlese inan halletcem ama düşünceler daha çok dusundurenler cevrem huzur verse bence bu kadar takmam kafayi

Back