• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Merhaba arkadaşlar, dün burayı okurken yüzüm gülüyordu, bugün tam tersi... Sevda_S Sevda_S ve Z zeynep bal sakin yılmayın. O bebisler gelemiyorsa kardeşleri gelir. Moral bozmamak mümkün değil biliyorum. Fakat gerçekçi olup bir an önce kolları sivayin kızlar.

Merhaba arkadaşlar, dün burayı okurken yüzüm gülüyordu, bugün tam tersi... Sevda_S Sevda_S ve Z zeynep bal sakin yılmayın. O bebisler gelemiyorsa kardeşleri gelir. Moral bozmamak mümkün değil biliyorum. Fakat gerçekçi olup bir an önce kolları sivayin kızlar.

aile gibi olduk.. sevinçlerimiz hüzünlerimiz bir İnşallah en ksıa süred eyeniden aramıza katılırlar bizimde devam etmiş olur yıne yururuz bu yolda

Kizlar kan yestim cikti sonuc malesef negatif ilk denemede direk boyle olmasi butun umutlarimi bitirdi

Ne biliyim canim iste yutkunamiyorum bile annemler esim uzulmesin diye sadece bir damla indirebildim gozumden geri yuttum ne yaiyim ne ediyim bilmiyorum duvarlar ustume geliyor

Ne biliyim canim iste yutkunamiyorum bile annemler esim uzulmesin diye sadece bir damla indirebildim gozumden geri yuttum ne yaiyim ne ediyim bilmiyorum duvarlar ustume geliyor
Valla öyle durumlarda ağlayıp rahatlamak gerek. Düşünüyorum da bu tüp bebek anneleri üzüntüsünü de sevincini de yasayamiyor başkalarını düşünmekten. İçin ne yapmak istiyorsa onu yap kasma. Yanındaki insanlarnasilsa biliyor uzuldugunu ve nasılsa destek olacaklar sana

Ag
Valla öyle durumlarda ağlayıp rahatlamak gerek. Düşünüyorum da bu tüp bebek anneleri üzüntüsünü de sevincini de yasayamiyor başkalarını düşünmekten. İçin ne yapmak istiyorsa onu yap kasma. Yanındaki insanlarnasilsa biliyor uzuldugunu ve nasılsa destek olacaklar sana
agladimmi kiziyolar bunda ne var diye uzuntumu bile yasayamiyorum esim bana bakip iyice kotu olcak diye korkuyorum basim catliyor yaa ne zaman atlatacam acaba kac gun surcek biran once unutuyum istiyorum bi surede

İçine atma canım, Allah korusun senin sağlığın bozulur, umarım en yakın zamanda daha iyi hissedersin kendini

Iki gundur girmedim neler olmus sevda ve zeynep bal arkadaslar cok uzuldum ins kisa surede atlatir hayirlisiyla tekrar tedavinize baslarsiniz.kizlar benim 4 gundur ishalim var agrim falan yok ama korkuyorum bisey olmasindan benim durumumda olan varmi

Kizlar kan yestim cikti sonuc malesef negatif ilk denemede direk boyle olmasi butun umutlarimi bitirdi
Cnm ya öyle deme bi sonraki seferde olur inş vazgeçme ltfn bi gün olucak inş :( toparlanıp bi sonraki için adım atmalısın dondurulmuşun var mıydı cnm

Haklısın herseyi bi yerde içimizde yaşıyoruz :( ne kadar tutsanda kendini akıcaktır o yaşlar tutma bırak bz seni anlıyoruz yakınların sen üzül istemiyorlar ama insan üzülüyo ynede zaman Herşeyin ilacı yarın eminim daha iyi olucaksın ve tekrar denemek için yılmadan yola çıkıcaksın

Back