- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
- 133
Catlatma ignesi etkisidir hala eger dobdurulmus degilse
Dondurulmuş tu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatma ignesi etkisidir hala eger dobdurulmus degilse
Canım benm cok üzüldüm Allah sabır versin..Kizlar benim sonuç negatif değer 4 e düşmüş çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum tıbben herşeyi yaptık dahası yok ki ne zor bir sınav bu
Kzlar ben kendmi iyi hissedince yazrm tm allah a emanet olun
Igne olamaz canim imkansiz seninki tutmus ama malesef hakkinda hayirlisi keske bi genetige bakilsa belki sorun vardirDondurulmuş tu cnm
Merhaba arkadaşlar, dün burayı okurken yüzüm gülüyordu, bugün tam tersi... Sevda_S ve Z zeynep bal sakin yılmayın. O bebisler gelemiyorsa kardeşleri gelir. Moral bozmamak mümkün değil biliyorum. Fakat gerçekçi olup bir an önce kolları sivayin kızlar.
İnşallah canım rabbim senin de sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.aile gibi olduk.. sevinçlerimiz hüzünlerimiz bir İnşallah en ksıa süred eyeniden aramıza katılırlar bizimde devam etmiş olur yıne yururuz bu yolda
Kizlar kan yestim cikti sonuc malesef negatif ilk denemede direk boyle olmasi butun umutlarimi bitirdi
Dondurulmuş var mı canım. Sıkma canını ve sende onlarla başla hemen. Vardır yaradanin bir bildiği. Sorun neydi acaba?Kizlar kan yestim cikti sonuc malesef negatif ilk denemede direk boyle olmasi butun umutlarimi bitirdi
Ne denir bilemedim, inan çok üzüldüm, Allahım hayırlısını versin canım ya, kıyamamDegrm düştü kzlar 33 e smdi bebegmn düşmesini beklycm keşke hiç tutmasaydi
Valla öyle durumlarda ağlayıp rahatlamak gerek. Düşünüyorum da bu tüp bebek anneleri üzüntüsünü de sevincini de yasayamiyor başkalarını düşünmekten. İçin ne yapmak istiyorsa onu yap kasma. Yanındaki insanlarnasilsa biliyor uzuldugunu ve nasılsa destek olacaklar sanaNe biliyim canim iste yutkunamiyorum bile annemler esim uzulmesin diye sadece bir damla indirebildim gozumden geri yuttum ne yaiyim ne ediyim bilmiyorum duvarlar ustume geliyor
Kıyamam, umarım Allah sabrını da verir canım ya, üzülme demek boş olacak ama nolur umudunu kırma, dualarımız seninleSSağol cnm o kadar kötü bir duygu kiicimde fırtınalar kopuyor ama susuyorum belki isyan olur diye sadece ağlıyorum
agladimmi kiziyolar bunda ne var diye uzuntumu bile yasayamiyorum esim bana bakip iyice kotu olcak diye korkuyorum basim catliyor yaa ne zaman atlatacam acaba kac gun surcek biran once unutuyum istiyorum bi suredeValla öyle durumlarda ağlayıp rahatlamak gerek. Düşünüyorum da bu tüp bebek anneleri üzüntüsünü de sevincini de yasayamiyor başkalarını düşünmekten. İçin ne yapmak istiyorsa onu yap kasma. Yanındaki insanlarnasilsa biliyor uzuldugunu ve nasılsa destek olacaklar sana
İçine atma canım, Allah korusun senin sağlığın bozulur, umarım en yakın zamanda daha iyi hissedersin kendiniNe biliyim canim iste yutkunamiyorum bile annemler esim uzulmesin diye sadece bir damla indirebildim gozumden geri yuttum ne yaiyim ne ediyim bilmiyorum duvarlar ustume geliyor
Cnm ya öyle deme bi sonraki seferde olur inş vazgeçme ltfn bi gün olucak inş toparlanıp bi sonraki için adım atmalısın dondurulmuşun var mıydı cnmKizlar kan yestim cikti sonuc malesef negatif ilk denemede direk boyle olmasi butun umutlarimi bitirdi
Haklısın herseyi bi yerde içimizde yaşıyoruz ne kadar tutsanda kendini akıcaktır o yaşlar tutma bırak bz seni anlıyoruz yakınların sen üzül istemiyorlar ama insan üzülüyo ynede zaman Herşeyin ilacı yarın eminim daha iyi olucaksın ve tekrar denemek için yılmadan yola çıkıcaksınNe biliyim canim iste yutkunamiyorum bile annemler esim uzulmesin diye sadece bir damla indirebildim gozumden geri yuttum ne yaiyim ne ediyim bilmiyorum duvarlar ustume geliyor