- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
Cins kankim benimHayır canim benim idrara geç geçip diğer ikisinde de 12 gün gormustum çift çizgiyi normalde 25 değer ustu idrara geçip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cins kankim benimHayır canim benim idrara geç geçip diğer ikisinde de 12 gün gormustum çift çizgiyi normalde 25 değer ustu idrara geçip
Kızlar ben örgüye baslycm malum 9.ay geçmez oturmakla bebgme battaniye yelek patik örcem
Ben opudan bes gun sonra adet olmustum canimKızlar bir şey soracm. Benim opu yapıldı transfer gelecek aya ertelendi. Opu dan sonra transfer olmazsa erken regl olur diye duymuştum. Benim gibi olan arkadaşlar varsa adetleri opudan ne kadar sonra geldi soyleyebilirler mi? Hiç bu kadar istememistim adet olmayı :)
Günaydın Cnm dualarım seninle hafi al gel bebişini bekliyoruz biz seni burda hic telaş yapma cok güzel bi duygu hamile gibi çıkıyorsun hastaneden tadını çıkar bu günün kolaylıklar canımGünaydın kızlaaaar....
Bnm bugün transferim var sizlerden dua bekliyorum... Psikolojik olsa gerek karın Ağrı'sı mide bulantısı ile uyandım, içimde hem mutluluk telaş hemde ağlama hissi var... Beni çok iyi anladığınızı biliyorum, Rabbim ol derse oluyor, inşallah boşa çıkmaz bu emeklerimiz..
Çok saol gzlim, inşallah herşey yolunda gider, en sonunda bende kavuşacam bebişlerime evetGünaydın Cnm dualarım seninle hafi al gel bebişini bekliyoruz biz seni burda hic telaş yapma cok güzel bi duygu hamile gibi çıkıyorsun hastaneden tadını çıkar bu günün kolaylıklar canım
Canim Rabbim hayrdimcin olsun. Bebişlerini al.gel hayirlisiyla. Güzel bir transfer işlemin olsun. Kendini kasma, stres yapma bak ne mutlu o gün nihayet geldiGünaydın kızlaaaar....
Bnm bugün transferim var sizlerden dua bekliyorum... Psikolojik olsa gerek karın Ağrı'sı mide bulantısı ile uyandım, içimde hem mutluluk telaş hemde ağlama hissi var... Beni çok iyi anladığınızı biliyorum, Rabbim ol derse oluyor, inşallah boşa çıkmaz bu emeklerimiz..
Duanı eksik etme Bnm için olur mu? İlk defa içimde hissedecem onları, ben hiç gebe kalamadım bugüne kadar.. Sizin tavsiyelerinize tecrübelerinize çok ihtiyacım var..Canim Rabbim hayrdimcin olsun. Bebişlerini al.gel hayirlisiyla. Güzel bir transfer işlemin olsun. Kendini kasma, stres yapma bak ne mutlu o gün nihayet geldi
Bundan sonra gün sayacagiz senin için de
Hadi bismillah
Günaydın kızlaaaar....
Bu sefer olacak Allahin izniyle yeter ki inan ve rahat ol. Canim transferin kaçta? O vakitte sana Meryem suresi okuyayım. Bana çok iyi geliyorDuanı eksik etme Bnm için olur mu? İlk defa içimde hissedecem onları, ben hiç gebe kalamadım bugüne kadar.. Sizin tavsiyelerinize tecrübelerinize çok ihtiyacım var..
Sağol canim benim. Hamiş Haberlerimizi aldik ca daha bi keyfim yerine geliyor. Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah.Pelitom sen nasılsın özlüyorum kız seni
Sağol canim benim. Hamiş Haberlerimizi aldik ca daha bi keyfim yerine geliyor. Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah.
Pazartesi kan verecem bakalım kaç çıkacak benim bezelye ya da bezelyelerin degerleri
Canim ben kan testi yaptırmadim henüz. Test günüm de 4 ocak. İdrarda kopkoyu kırmızı çizgileri görünce telaşım kalmadı içimde nedense. Pazartesi gününde yaptırıp iki gun sonra da tekrar testi yaptirayim diyorum.senın kaçıncı testın olcakkı pazar nıe vermıyonuz ya ben pazar verıcemm
Canim ben kan testi yaptırmadim henüz. Test günüm de 4 ocak. İdrarda kopkoyu kırmızı çizgileri görünce telaşım kalmadı içimde nedense. Pazartesi gününde yaptırıp iki gun sonra da tekrar testi yaptirayim diyorum.
İdrarda çıkması daha zor ya idrarda çıktı kanda da çıkar rahatlığı çöktü üstüme Heralde canimkusurabakma yavrusum artık sidikli tesler kanlar karıştıı .. kız teste gordunde nasıl kan vermedın çılgın hayırlısı olsun kuzum