• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar bir şey soracm. Benim opu yapıldı transfer gelecek aya ertelendi. Opu dan sonra transfer olmazsa erken regl olur diye duymuştum. Benim gibi olan arkadaşlar varsa adetleri opudan ne kadar sonra geldi soyleyebilirler mi? Hiç bu kadar istememistim adet olmayı :)

Kızlar bir şey soracm. Benim opu yapıldı transfer gelecek aya ertelendi. Opu dan sonra transfer olmazsa erken regl olur diye duymuştum. Benim gibi olan arkadaşlar varsa adetleri opudan ne kadar sonra geldi soyleyebilirler mi? Hiç bu kadar istememistim adet olmayı :)
Ben opudan bes gun sonra adet olmustum canim

Günaydın kızlaaaar....
Bnm bugün transferim var sizlerden dua bekliyorum... Psikolojik olsa gerek karın Ağrı'sı mide bulantısı ile uyandım, içimde hem mutluluk telaş hemde ağlama hissi var... Beni çok iyi anladığınızı biliyorum, Rabbim ol derse oluyor, inşallah boşa çıkmaz bu emeklerimiz..

Günaydın kızlaaaar....
Bnm bugün transferim var sizlerden dua bekliyorum... Psikolojik olsa gerek karın Ağrı'sı mide bulantısı ile uyandım, içimde hem mutluluk telaş hemde ağlama hissi var... Beni çok iyi anladığınızı biliyorum, Rabbim ol derse oluyor, inşallah boşa çıkmaz bu emeklerimiz..
Günaydın Cnm dualarım seninle hafi al gel bebişini bekliyoruz biz seni burda hic telaş yapma cok güzel bi duygu hamile gibi çıkıyorsun hastaneden tadını çıkar bu günün kolaylıklar canım;)

Günaydın Cnm dualarım seninle hafi al gel bebişini bekliyoruz biz seni burda hic telaş yapma cok güzel bi duygu hamile gibi çıkıyorsun hastaneden tadını çıkar bu günün kolaylıklar canım:KK66:
Çok saol gzlim, inşallah herşey yolunda gider, en sonunda bende kavuşacam bebişlerime evet ;)

Günaydın kızlaaaar....
Canim Rabbim hayrdimcin olsun. Bebişlerini al.gel hayirlisiyla. Güzel bir transfer işlemin olsun. Kendini kasma, stres yapma bak ne mutlu o gün nihayet geldi:KK49:
Bundan sonra gün sayacagiz senin için de :KK46:
Hadi bismillah:KK200:

Canim Rabbim hayrdimcin olsun. Bebişlerini al.gel hayirlisiyla. Güzel bir transfer işlemin olsun. Kendini kasma, stres yapma bak ne mutlu o gün nihayet geldi:KK49:
Bundan sonra gün sayacagiz senin için de :KK46:
Hadi bismillah:KK200:
Duanı eksik etme Bnm için olur mu? İlk defa içimde hissedecem onları, ben hiç gebe kalamadım bugüne kadar.. Sizin tavsiyelerinize tecrübelerinize çok ihtiyacım var..

Günaydın kızlaaaar....

Dualarımiz seninle canim kar tanen konsun gobisine benim transfer olup olmiyacagim o sabah belli olmuştu doktor yapicaz dediğinde aglayark çıktım eşinde iptal edildi sanmisti. Şimdi telasin heyecanın bebislerin için olsun. Onlar trasnfer olurken izliyorsun salâvat getir için den bol bol. Sende mucdeli haberi ver bize 10 gün sonra :KK60:

Duanı eksik etme Bnm için olur mu? İlk defa içimde hissedecem onları, ben hiç gebe kalamadım bugüne kadar.. Sizin tavsiyelerinize tecrübelerinize çok ihtiyacım var..
Bu sefer olacak Allahin izniyle yeter ki inan ve rahat ol. Canim transferin kaçta? O vakitte sana Meryem suresi okuyayım. Bana çok iyi geliyor :KK51:

Pelitom sen nasılsın özlüyorum kız seni
Sağol canim benim. Hamiş Haberlerimizi aldik ca daha bi keyfim yerine geliyor. Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah.
Pazartesi kan verecem bakalım kaç çıkacak benim bezelye ya da bezelyelerin degerleri:KK36:

Sağol canim benim. Hamiş Haberlerimizi aldik ca daha bi keyfim yerine geliyor. Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah.
Pazartesi kan verecem bakalım kaç çıkacak benim bezelye ya da bezelyelerin degerleri:KK36:

senın kaçıncı testın olcakkı pazar nıe vermıyonuz ya ben pazar verıcemm :KK49:

senın kaçıncı testın olcakkı pazar nıe vermıyonuz ya ben pazar verıcemm :KK49:
Canim ben kan testi yaptırmadim henüz. Test günüm de 4 ocak. İdrarda kopkoyu kırmızı çizgileri görünce telaşım kalmadı içimde nedense. Pazartesi gününde yaptırıp iki gun sonra da tekrar testi yaptirayim diyorum.

Canim ben kan testi yaptırmadim henüz. Test günüm de 4 ocak. İdrarda kopkoyu kırmızı çizgileri görünce telaşım kalmadı içimde nedense. Pazartesi gününde yaptırıp iki gun sonra da tekrar testi yaptirayim diyorum.

kusurabakma yavrusum artık sidikli tesler kanlar karıştıı .. kız teste gordunde nasıl kan vermedın çılgın hayırlısı olsun kuzum

kusurabakma yavrusum artık sidikli tesler kanlar karıştıı .. kız teste gordunde nasıl kan vermedın çılgın hayırlısı olsun kuzum
İdrarda çıkması daha zor ya idrarda çıktı kanda da çıkar rahatlığı çöktü üstüme Heralde canim:KK45:

Günaydın millet
kisss sabah namaxa kalktigimda bicak gibi rahmime saplandi ayyy her adim attiginda

Back