2015 Aralık tüp bebek

Degrm düştü kzlar 33 e smdi bebegmn düşmesini beklycm keşke hiç tutmasaydi
Üzülme diyeceğim ama elde değil canim biliyorum. Rabbim isterse her şey olur bakarsin bir mucizeye şahit olursun. Dualarimdasin.

Sen ne zaman gideceksin dr ye kese icin gittinmi yoksa canim

Şimdi biz ne desek boş Z zeynep bal siz poztıfısınız konusyorsunuz die bile düşünebilirsin ben 8 haftalık ken kaybettım bilirim acısı Rabbim sabır versin güzelim

Kizlar benim sonuç negatif değer 4 e düşmüş çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum tıbben herşeyi yaptık dahası yok ki ne zor bir sınav bu

Kizlar benim sonuç negatif değer 4 e düşmüş çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum tıbben herşeyi yaptık dahası yok ki ne zor bir sınav bu
Canimmmm seni cok cok iyi anliyorum ben o negatifi ne kadar cok gordum biliyomusun ama inan herseyin vakti saati var Allah en kisa zamanda nasip etsin

Sizler için dua etmekten başka elimizden keşke bsey gelse Dediğin gibi tıbben herseyi yapıyoruz ama Rabbim ne dilerse o inş bi sonrakinde hayırlısıyla olur cnm sabret

Bende cuma gidicem canim senle ayniya adet tarihimiz ondan sordum
Insallah görürüz seninki 5. Gunmu
Evet aynıyız benm 3. Gün embriyosuydu Hcg hesaplayarak çağırdı beni ama tam10 gün sonraya denk geliyor test gününden sonra

ah sevdamm anlamadım ki ne dedi doktor... Canım benim çok üzüldüm

Dr la gorusemedik cnm sonucu hemsiresine soyledik dr la gorusup ararim seni dedi progestan bazen yukseltebiliyor degeri dedi ne alaka gecenki tupte hic yukselmemisti

Canimmmm seni cok cok iyi anliyorum ben o negatifi ne kadar cok gordum biliyomusun ama inan herseyin vakti saati var Allah en kisa zamanda nasip etsin

SSağol cnm o kadar kötü bir duygu kiicimde fırtınalar kopuyor ama susuyorum belki isyan olur diye sadece ağlıyorum

Dr la gorusemedik cnm sonucu hemsiresine soyledik dr la gorusup ararim seni dedi progestan bazen yukseltebiliyor degeri dedi ne alaka gecenki tupte hic yukselmemisti

iğnelik değil canım işte düşük oluyor bu tutunamadan malesef arkadasımında öyle ıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…