2015 Aralık tüp bebek

Bikere sordum cevap vermeyince bideha sormadim belki gormedin neyse uzuldumde bigenetige bakdalardi

yok canım atlamısımdır hıc gormedım soruyu... Canım en son yıne genetıge bakıldı sorun yok denıldı.. doktor rahım besleyemıyor bebegı bu kez cok evvel ılacla takkvıye edelım dedi..

Canim gunaydin gece cok.fena oldum. D u n aradilar 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis. Bugun gene arayacaklarmis.aman kuzularim iyi olsunda ben dayanir im
Dün gece Bnmde çok Ağrı'm oldu bugün savaştan çıkmış gibiyim resmen... Bendende 23 yumurta toplandı dün... Karnım şiş ve idrarda cnm çok yanıyor.. İnşallah Rabbim şifamızı verir..
Bende çok merak ediyorum kaçı döllendi Nasıl iyiler mi, onları düşününcede yüzüm hmn gülüyor ama

Sana da gecmis olsin canim :) evet sislik ve idrar sirasinda aci bende de var. Aman bebislerimize kavusmak icinse bu aci cekerix

Canim bol su iç çok sayıda yumurta toplandığı için ohss ihtimali artıyor. (Allah korusun tabi) benden de gecen sefer 22 yumurta, bu sefer 14 yumurta toplandi. Doktorumun önerisiyle günlük 4 yumurta ya da kiymali yumurta yedim ohss olmadim agrim sizim sisligim de daha cabuk gecti. Hayvansal protein alımı en iyi önlem ohss ye karşı demişti doktor. Belki işine yarar yazayım dedim. Hadi Rabbimin izniyle güzel güzel bölünsün annelerine yapışsın kuzucuklaarrr

Saol cnm Bnm yaramaz mı tabiki yarar bu bilgiler... İnşallah gzl gzl bölünür kuzum ya bende sonucu çok merak ediyorum..
Senin az kaldı sonuç almana ne gzl
Heyacan var mı? İnşallah pozitif hbrini alırız 4 ocakta..

kusurabkamyın kızlar o suryu farketmemısım nedense böle durum.. şimdi içimin ateşi bu yuzden ngatıfı gördüğümdeki acıyı hıssedıyorum kaybetmeyı bılıyorum

İnşallah yarınpozitif ggöreceksin canm öyle dusun iyi dusun iyi olsun

Opu yapılalı 3 gün oldu ama haaala deli gibi şişim hiçbir tuvalet ihtiyacımı göremiyorum gaz problemi yaşıyorumm karnım hamile gibi taaşşş ne olacak böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…