- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
çok sevindim sizin adınıza.. pozitif düşünün lütfen size güzel dönsün..Canim gunaydin gece cok.fena oldum. D u n aradilar 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis. Bugun gene arayacaklarmis.aman kuzularim iyi olsunda ben dayanir im
Canim sakin tuz yeme bol bol su ic tuvalete cik yoksa bile tuvaletin azda olsa yapki ilac ciksin
çok sevindim sizin adınıza.. pozitif düşünün lütfen size güzel dönsün..
Sen yine de dikkat et kendine. Suyla at bol bol. Su çok yardımcı oluyor. Fazla da art arda içme tabi bugünden sonra rahatlarsin canım kendimi görüyorum şu an sendeCanim gunaydin gece cok.fena oldum. D u n aradilar 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis. Bugun gene arayacaklarmis.aman kuzularim iyi olsunda ben dayanir im
Oyy canım benim sen de iyi ol kuzuların da iyi olsun: ) dikkat et kendine doktora danış neler yapmaliyim diye çok su iç hadi hayırlısı canım: )Canim gunaydin gece cok.fena oldum. D u n aradilar 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis. Bugun gene arayacaklarmis.aman kuzularim iyi olsunda ben dayanir im
Sen yine de dikkat et kendine. Suyla at bol bol. Su çok yardımcı oluyor. Fazla da art arda içme tabi bugünden sonra rahatlarsin canım kendimi görüyorum şu an sende
Oyy canım benim sen de iyi ol kuzuların da iyi olsun: ) dikkat et kendine doktora danış neler yapmaliyim diye çok su iç hadi hayırlısı canım: )
evet neden olmasın olur tabi strese hiç gerek yok ..Cok tesekkur ediyorum inşallah Allahim nasip ederse hepsi sagliklo olacaklar ben böyle düşünüyorum
az kaldı Can'ım inşallah güzel haberler vereceksin.günaydınn kuzucuklar bugun 8 .günümm
az kaldı Can'ım inşallah güzel haberler vereceksin.
Bugün çıkar cnmYok canim dun degil gecen hafta pazartrsi
.günaydınn kuzucuklar bugun 8 .günümm
.
Bi gün daha sabret az kalmış bak yarın yaptırırsın
ilk denemen mi Can'ım? kaçıncı gün embriyo kaç tane transfer ettiler? iyi düşün iyi olsuninşallah veremezsem cok uzulurum
ilk denemen mi Can'ım? kaçıncı gün embriyo kaç tane transfer ettiler? iyi düşün iyi olsun
hadi bakalım herşey gönlünce olsun.pozitif sonucunla bunun arasında belirti farkı varmı?mesela kasık Ağrı'sı yada göğüs şişliği ne belirtin var?ahh yavrum bu 3uncu ama sankı ılk gıbı beynım durdu... 2 pozıtıftı kaybettım 5 .gün embrıosu vbu kez 2 trasnferım oldu
hadi bakalım herşey gönlünce olsun.pozitif sonucunla bunun arasında belirti farkı varmı?mesela kasık Ağrı'sı yada göğüs şişliği ne belirtin var?
Gunaydin herkeseahh yavrum bu 3uncu ama sankı ılk gıbı beynım durdu... 2 pozıtıftı kaybettım 5 .gün embrıosu vbu kez 2 trasnferım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?