2015 Aralık tüp bebek

Canim gunaydin gece cok.fena oldum. D u n aradilar 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis. Bugun gene arayacaklarmis.aman kuzularim iyi olsunda ben dayanir im
Sen yine de dikkat et kendine. Suyla at bol bol. Su çok yardımcı oluyor. Fazla da art arda içme tabi bugünden sonra rahatlarsin canım kendimi görüyorum şu an sende

Canim gunaydin gece cok.fena oldum. D u n aradilar 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis. Bugun gene arayacaklarmis.aman kuzularim iyi olsunda ben dayanir im
Oyy canım benim sen de iyi ol kuzuların da iyi olsun: ) dikkat et kendine doktora danış neler yapmaliyim diye çok su iç hadi hayırlısı canım: )

Sen yine de dikkat et kendine. Suyla at bol bol. Su çok yardımcı oluyor. Fazla da art arda içme tabi bugünden sonra rahatlarsin canım kendimi görüyorum şu an sende

Ay bi gecse de kavussam bebelerime. Asil sabırsızlık simdi basladi. Nasillar kac tanesi yasayacak. Kaci transfer edilecek, transfer edilenler tutunabilecek mi...

Oyy canım benim sen de iyi ol kuzuların da iyi olsun: ) dikkat et kendine doktora danış neler yapmaliyim diye çok su iç hadi hayırlısı canım: )

Dersteyim simdi yardimci anneyi yolladim.su aldirmaya. Bide cok gazim var kizlar ya.lpg li arav gibiyim

ahh yavrum bu 3uncu ama sankı ılk gıbı beynım durdu... 2 pozıtıftı kaybettım 5 .gün embrıosu vbu kez 2 trasnferım oldu
hadi bakalım herşey gönlünce olsun.pozitif sonucunla bunun arasında belirti farkı varmı?mesela kasık Ağrı'sı yada göğüs şişliği ne belirtin var?

hadi bakalım herşey gönlünce olsun.pozitif sonucunla bunun arasında belirti farkı varmı?mesela kasık Ağrı'sı yada göğüs şişliği ne belirtin var?

göğüslerimde bırsey yok.. diyorum ya diğerlerini hiç anımsayamıyorum bu kez ılk 4 gun fecı agrımlarım oldu 3 gundur hıcbırseyde yok varkend ekorktum yok dıe de korkuyorum bılmıyorum canım Rabbım hayırlı guzel sevıcnler yasatsın hersey olucagına varıcak. hamıle kalıpta kaybetmek daha agır her anlamda rabbım bu kez anne olabılmeyı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…