- 12 Mayıs 2015
- 768
- 1.089
- 113
Silik çizgi varsa inşallah umut daha yüksek pozitif haberini bekliyoruz cnm hAyırlısıyla10cu gunde sılık cızgı çıkmıstı bakalım bugun kan verdım ıkı saat sonra cıkıcak kızlar bugun 12.gun of bıde negatıf cıkarsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgi varsa inşallah umut daha yüksek pozitif haberini bekliyoruz cnm hAyırlısıyla10cu gunde sılık cızgı çıkmıstı bakalım bugun kan verdım ıkı saat sonra cıkıcak kızlar bugun 12.gun of bıde negatıf cıkarsa
Bilmiyorum ama bence konu sahibi yapıyordur mutlaka o da malesef aramızda değil uzun süredir gelir inş tekrarİlk sayfadaki tablonun nasıl güncellenebileceğini biliyor musunuz kızlar? Sadece konu sahibi mi müdahele edebiliyor ona?
Cnım üzüldüm.. Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah Zaman'ı gelince güzel haberi alırsın sende sıkma canınıKızlar selam,
Şimdi hastaneden geldim sonucum negatif. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
Insallah bu sefer olacak ben hissediyorum canim hayirlisiylailkinde kullanmadım ikincidede dozları dusuktu dekort kullanmamıstı iğneleri trasnferdne sonra oldum sımdı oncesınde vs vs
Rabbim em kisa zamanda hayirli bicimde nasip etsin insallahKızlar selam,
Şimdi hastaneden geldim sonucum negatif. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
kızlar hastaneden aradılar...maşallah
23yumurtanın 19 olgunmus, 19 yumurtadan da 16sı dollenmis.yarın arayıp bölünmeleri Hakkı'nda bilgi vereceklermiş..bi anda tüm Ağrı'larım dindi resmen, kuzularım iyi olsunda ben onlar için tüm acılara dayanırım.. Cok şükür yaradana...
Cok değişik bi duyguymuş gözyaşlarıma hakim olamıyorum, gidip hepsini alasım var.. Ben hiç gebe kalamadım,Olumlu bir hbr almamıştım.. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin...wuwww masallahhh canım bır suru buz bebısın olcak desene
Cok değişik bi duyguymuş gözyaşlarıma hakim olamıyorum, gidip hepsini alasım var.. Ben hiç gebe kalamadım,Olumlu bir hbr almamıştım.. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin...
Amin inşallah güzelim... İnşallah Allah'ın İzniyle yarın gzl hbrini alırız seninde... Rabbim kalbimize göre versin, şu sınavımızı verelim inşallah dua ve şükür ile2016 ugurlu olucaqk tüm bebek ısteyen annelere benımde tek çizgi tetsım ama yınede umut edıyorum
Canım benim de 18 i olgundu 16 si dollendi..sayilarimiz aynı hemen. 9 u blast embriyo olarak donduruldu beni bekliyorlar. 7 si de gelişimi geri de ilerlemeyi bekliyorlar. Benim transfer ertelendi ve diyorum ki hissetmek için karında olmasına gerek yok. Çok değişik bir duygukızlar hastaneden aradılar...maşallah
23yumurtanın 19 olgunmus, 19 yumurtadan da 16sı dollenmis.yarın arayıp bölünmeleri Hakkı'nda bilgi vereceklermiş..bi anda tüm Ağrı'larım dindi resmen, kuzularım iyi olsunda ben onlar için tüm acılara dayanırım.. Cok şükür yaradana...
Amin canım insaallah. 5. Günden beri yaptığım testler silik çizgiden görünür çizgiye döndü. Bakalım insaallah nasibimize yazmıştır Rabbim bu sefer. Senin, benim ve tum dileyen kardeslerimizin.
Aynen gzlim ya... Derler ya bana ağaçtan düşeni getirin bizi bizden daha iyi kimse anlamaz... İlk defa mutluluktan ağladım ki daha cok başındayım..Canım benim de 18 i olgundu 16 si dollendi..sayilarimiz aynı hemen. 9 u blast embriyo olarak donduruldu beni bekliyorlar. 7 si de gelişimi geri de ilerlemeyi bekliyorlar. Benim transfer ertelendi ve diyorum ki hissetmek için karında olmasına gerek yok. Çok değişik bir duygu
çok iyi Can'ım çok sevindim gözün aydın hadi bakalım transfer 3.gün olursa cuma günü 5. gün olursa pazar günü transferin olur o Zaman hayırlısı ile inşallah[/QUOTE]kızlar hastaneden aradılar...maşallah
İnşallah canım seninkiler de güzel güzel bilunsun inşAynen gzlim ya... Derler ya bana ağaçtan düşeni getirin bizi bizden daha iyi kimse anlamaz... İlk defa mutluluktan ağladım ki daha cok başındayım..
Seninde az kalmış kavuşmana annesi, onlarda seni bekliyor orda
Süpeeeeeeeer, hayırlı olsun gzlim değerin kac çıktı? MaşallahKızlar hamıleyım sok oldum çok mutluyum
Kızlar hamıleyım sok oldum çok mutluyum