• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

kızlar hastaneden aradılar...maşallah
23yumurtanın 19 olgunmus, 19 yumurtadan da 16sı dollenmis.yarın arayıp bölünmeleri Hakkı'nda bilgi vereceklermiş..bi anda tüm Ağrı'larım dindi resmen, kuzularım iyi olsunda ben onlar için tüm acılara dayanırım.. Cok şükür yaradana...

23yumurtanın 19 olgunmus, 19 yumurtadan da 16sı dollenmis.yarın arayıp bölünmeleri Hakkı'nda bilgi vereceklermiş..bi anda tüm Ağrı'larım dindi resmen, kuzularım iyi olsunda ben onlar için tüm acılara dayanırım.. Cok şükür yaradana...

wuwww masallahhh canım bır suru buz bebısın olcak desene

Canım benim de 18 i olgundu 16 si dollendi..sayilarimiz aynı hemen. 9 u blast embriyo olarak donduruldu beni bekliyorlar. 7 si de gelişimi geri de ilerlemeyi bekliyorlar. Benim transfer ertelendi ve diyorum ki hissetmek için karında olmasına gerek yok. Çok değişik bir duygu

Amin canım insaallah. 5. Günden beri yaptığım testler silik çizgiden görünür çizgiye döndü. Bakalım insaallah nasibimize yazmıştır Rabbim bu sefer. Senin, benim ve tum dileyen kardeslerimizin.

5.günden itibaren teste gozuktugune göre seninki kaçıncı gün transferi di cnm bende yapmak istiyorum 3.gün benim daha. Blastokist transferi ydi

Ben 7 yıllık evliyim baştan beri korunmuyoruz benim basimdan ck tahlihsizlk geçti ve geçiyor kısaca vaskulit,fmf ve ankilozon spondilt hastasym 2 yıldır 2 kez gebelk geçirdim ilki 3.5 aylk agustostaki 6haftalik suan 11aralıkta tup bebek yaptrdm hamileym ama buda düşecek gibibilgisi olanlar nolur bana akıl versin bebism benle nasıl kalır soylesinnnn hadi nolurbende kucağıma alayım...

Canım benim de 18 i olgundu 16 si dollendi..sayilarimiz aynı hemen. 9 u blast embriyo olarak donduruldu beni bekliyorlar. 7 si de gelişimi geri de ilerlemeyi bekliyorlar. Benim transfer ertelendi ve diyorum ki hissetmek için karında olmasına gerek yok. Çok değişik bir duygu
Aynen gzlim ya... Derler ya bana ağaçtan düşeni getirin bizi bizden daha iyi kimse anlamaz... İlk defa mutluluktan ağladım ki daha cok başındayım..
Seninde az kalmış kavuşmana annesi, onlarda seni bekliyor orda :KK46:

çok iyi Can'ım çok sevindim gözün aydın hadi bakalım transfer 3.gün olursa cuma günü 5. gün olursa pazar günü transferin olur o Zaman hayırlısı ile inşallah[/QUOTE]

Evet cnm onuda sormuştum 1 ocak tada yada pazar günüde merkez acıkmış sen o kısmı düşünme biz tatil yapmıyoruz dediler... Cok şükür rahatladım cnm şimdi kavuşacağım günü bekliyorum sizler gibi ;)

Kızlar hamıleyım sok oldum çok mutluyum

Hadi gözün aydın canim Rabbim tamamına erdirsin. Sana da soruları soralım
Kaç yıllık evlisin
Kaçıncı denemen
İlk silik ne zaman gordun
Kaç embriyo transfer edildi
Ay merak ediyorum ben herşeyi yahu :)

Back