- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Gunaydin herkese
Canim neden kaybettin
canım sen daha yenımı bılıyosun kaybettımı ılkı 9 haftalık kalbı durdu dıgerı 6 haftalık düştü sebep yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin herkese
Canim neden kaybettin
Bikere sordum cevap vermeyince bideha sormadim belki gormedin neyse uzuldumde bigenetige bakdalardicanım sen daha yenımı bılıyosun kaybettımı ılkı 9 haftalık kalbı durdu dıgerı 6 haftalık düştü sebep yok
Bikere sordum cevap vermeyince bideha sormadim belki gormedin neyse uzuldumde bigenetige bakdalardi
Dün gece Bnmde çok Ağrı'm oldu bugün savaştan çıkmış gibiyim resmen... Bendende 23 yumurta toplandı dün... Karnım şiş ve idrarda cnm çok yanıyor.. İnşallah Rabbim şifamızı verir..Canim gunaydin gece cok.fena oldum. D u n aradilar 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis. Bugun gene arayacaklarmis.aman kuzularim iyi olsunda ben dayanir im
Hadi ya Allah Allahyok canım atlamısımdır hıc gormedım soruyu... Canım en son yıne genetıge bakıldı sorun yok denıldı.. doktor rahım besleyemıyor bebegı bu kez cok evvel ılacla takkvıye edelım dedi..
Dün gece Bnmde çok Ağrı'm oldu bugün savaştan çıkmış gibiyim resmen... Bendende 23 yumurta toplandı dün... Karnım şiş ve idrarda cnm çok yanıyor.. İnşallah Rabbim şifamızı verir..
Bende çok merak ediyorum kaçı döllendi Nasıl iyiler mi, onları düşününcede yüzüm hmn gülüyor ama
Canim bol su iç çok sayıda yumurta toplandığı için ohss ihtimali artıyor. (Allah korusun tabi) benden de gecen sefer 22 yumurta, bu sefer 14 yumurta toplandi. Doktorumun önerisiyle günlük 4 yumurta ya da kiymali yumurta yedim ohss olmadim agrim sizim sisligim de daha cabuk gecti. Hayvansal protein alımı en iyi önlem ohss ye karşı demişti doktor. Belki işine yarar yazayım dedim. Hadi Rabbimin izniyle güzel güzel bölünsün annelerine yapışsın kuzucuklaarrrDün gece Bnmde çok Ağrı'm oldu bugün savaştan çıkmış gibiyim resmen... Bendende 23 yumurta toplandı dün... Karnım şiş ve idrarda cnm çok yanıyor.. İnşallah Rabbim şifamızı verir..
Bende çok merak ediyorum kaçı döllendi Nasıl iyiler mi, onları düşününcede yüzüm hmn gülüyor ama
Saol cnm Bnm yaramaz mı tabiki yarar bu bilgiler... İnşallah gzl gzl bölünür kuzum ya bende sonucu çok merak ediyorum..Canim bol su iç çok sayıda yumurta toplandığı için ohss ihtimali artıyor. (Allah korusun tabi) benden de gecen sefer 22 yumurta, bu sefer 14 yumurta toplandi. Doktorumun önerisiyle günlük 4 yumurta ya da kiymali yumurta yedim ohss olmadim agrim sizim sisligim de daha cabuk gecti. Hayvansal protein alımı en iyi önlem ohss ye karşı demişti doktor. Belki işine yarar yazayım dedim. Hadi Rabbimin izniyle güzel güzel bölünsün annelerine yapışsın kuzucuklaarrr
ahh yavrum bu 3uncu ama sankı ılk gıbı beynım durdu... 2 pozıtıftı kaybettım 5 .gün embrıosu vbu kez 2 trasnferım oldu
canım sen daha yenımı bılıyosun kaybettımı ılkı 9 haftalık kalbı durdu dıgerı 6 haftalık düştü sebep yok
cevabını okumamistim bende sordum CNN aynı soruyu
kusurabkamyın kızlar o suryu farketmemısım nedense böle durum.. şimdi içimin ateşi bu yuzden ngatıfı gördüğümdeki acıyı hıssedıyorum kaybetmeyı bılıyorum
Cnm Rabbim korktuğuna uğratmaz inşallah, gzl hbrini hepimiz bekliyoruzkusurabkamyın kızlar o suryu farketmemısım nedense böle durum.. şimdi içimin ateşi bu yuzden ngatıfı gördüğümdeki acıyı hıssedıyorum kaybetmeyı bılıyorum
Kremalicorek
canjm şimdi ne kullanuyorsun ilac
Bide yasin kaç
10cu gunde sılık cızgı çıkmıstı bakalım bugun kan verdım ıkı saat sonra cıkıcak kızlar bugun 12.gun of bıde negatıf cıkarsa
10cu gunde sılık cızgı çıkmıstı bakalım bugun kan verdım ıkı saat sonra cıkıcak kızlar bugun 12.gun of bıde negatıf cıkarsa
Peki oncekilerde kulandinmi bunlari belki kan pihtilasmasi olduşimdi 6 adet estrofem 2 adet dekort fobilol coraspın kan sulandırıcı i,ğne porgestan iğne kullanıyorum .. 28 yasındayım