Kıyamam ben sana allahım çok büyük bızıde görüyorcanım silik cıktıysa kanda cıkar merak etme benım silik çizgimde yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam ben sana allahım çok büyük bızıde görüyorcanım silik cıktıysa kanda cıkar merak etme benım silik çizgimde yok
ilkinde kullanmadım ikincidede dozları dusuktu dekort kullanmamıstı iğneleri trasnferdne sonra oldum sımdı oncesınde vs vsPeki oncekilerde kulandinmi bunlari belki kan pihtilasmasi oldu
Zaten ılk ısım sıze haber vermek sonuç ne olursa olsunHadi bakalım cnm bugünkü pozitif senden duyalim inşallah
Amin canım insaallah. 5. Günden beri yaptığım testler silik çizgiden görünür çizgiye döndü. Bakalım insaallah nasibimize yazmıştır Rabbim bu sefer. Senin, benim ve tum dileyen kardeslerimizin.Saol cnm Bnm yaramaz mı tabiki yarar bu bilgiler... İnşallah gzl gzl bölünür kuzum ya bende sonucu çok merak ediyorum..
Senin az kaldı sonuç almana ne gzl
Heyacan var mı? İnşallah pozitif hbrini alırız 4 ocakta..
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz10cu gunde sılık cızgı çıkmıstı bakalım bugun kan verdım ıkı saat sonra cıkıcak kızlar bugun 12.gun of bıde negatıf cıkarsa
Sonucu güzel olacak insaallah canim moral bozma. Silik çizgi şimdiye kadar hiç yanıltmadi beni. Seni de yaniltmayacak insaallah.10cu gunde sılık cızgı çıkmıstı bakalım bugun kan verdım ıkı saat sonra cıkıcak kızlar bugun 12.gun of bıde negatıf cıkarsa
Hadi hayırlısı inşallah kan testiyle netleşir sonucun güzel anne inan çok Mutlu oldum, olumlu sonucunu bekliyoruzAmin canım insaallah. 5. Günden beri yaptığım testler silik çizgiden görünür çizgiye döndü. Bakalım insaallah nasibimize yazmıştır Rabbim bu sefer. Senin, benim ve tum dileyen kardeslerimizin.
Kızlar selam,
Şimdi hastaneden geldim sonucum negatif. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
Offff ne denir ki cnm Bnm, gecmiş olsun inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden gelir mucizen...Kızlar selam,
Şimdi hastaneden geldim sonucum negatif. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
Kızlar selam,
Diyecek bişey yok canlar Rabbim sizin muradınızı versinOffff ne denir ki cnm Bnm, gecmiş olsun inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden gelir mucizen...
Kısmet canımHadi ya üzüldüm cnm hayırlısı ne diyelim
Ins benıde yanıltmaz yeni yıl hediyesi olucak banaSonucu güzel olacak insaallah canim moral bozma. Silik çizgi şimdiye kadar hiç yanıltmadi beni. Seni de yaniltmayacak insaallah.
Kıyamam ya önceden test falan yapmısmıydın benım sılık cızgı çıktı sımdı kan verdım sonucu beklıyoeumKızlar selam,
Yok canım. İnşallah sen pozitifi görürsün canımKıyamam ya önceden test falan yapmısmıydın benım sılık cızgı çıktı sımdı kan verdım sonucu beklıyoeum
Gormesemde bozmucam moralımı sende bozma Sak'ın tekrar denerizYok canım. İnşallah sen pozitifi görürsün canım
İnsanın elinde olmuo canım inşallah sen sevinirsinGormesemde bozmucam moralımı sende bozma Sak'ın tekrar deneriz
Rabbim hpimizin yardımcısı olun canim. Elbet kısmet edecektir insaallah. Bu sefer olmasa da bir sonraki sefere...Kızlar selam,