• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

evet Can'ım kavuştum Allah'a şükür bide resim çekip elime verdiler sankim hamile gibi hissettim kendimidoktor resmi verirken albümün ilk resmi olur inşallah dediAğrım var Can'ım işlemden dolayı ama dayanılmayacak kadar değil.uzandım ananasımı ve bir avuç kabak çekirdeğimi yedim.birde iğneler var 5 gün boyunca.Hayırlısı ile peş peşe güzel sonuçlar alırız inşallah.
Cnm ananası 2 dilimden fazla yememeni öneririm içerisinde folik asit var bide dışardan folibol gibi hap alıyorsan fazla gelebilir...
İyi de sen ztn hamilesin şuanda rahminde bebişlerin tutunmaya büyümeye çalışıyor, inşallah seni bırakmayacaklar annesi ;)
Bnmde karnımın içi sızlıyor resmen, sanada çok gecmiş olsun cnm...

Cnm ananası 2 dilimden fazla yememeni öneririm içerisinde folik asit var bide dışardan folibol gibi hap alıyorsan fazla gelebilir...
İyi de sen ztn hamilesin şuanda rahminde bebişlerin tutunmaya büyümeye çalışıyor, inşallah seni bırakmayacaklar annesi :KK66:
Bnmde karnımın içi sızlıyor resmen, sanada çok gecmiş olsun cnm...
bir dilim ananas yedim Can'ım.sende bol su iç tuvalete çık.benim sadece 4 yumurtam vardı bu sebepten fazlada sancı çekmedim ama senin maşallah bayağı var.yarın arayıp haber verirler bakalım gelişimleri Nasıl olacak.bu arada doktorun 2 tane transfer ederse 2 iste Can'ım.Allahtan hayırlısı artık.

Kizlar ya sanirim ohhs oldum.karnim davul gibi... :KK43: arkadasim geldi demin aaa hamile misin dedi :KK43: simdi doktoru arasam bise fark etmez heralde demi agrim sizim yok. Adami rahatsiz etmiyim geve gece ama nasil gecer bu sislik
Endişelenme canım yavaş yavaş geçer bol bol su iç. Bulanti var mı? Bu arada kaç yumurta toplanmış canım kaç tane döllenmiş aradilar mi ?

Kizlar ben pazartesi gunu 3.gun embriyosu ttansferi oldum yarin test yaptirsam olur demi.bidr ben jel kullaniyorum dun ve bugun yaparken zorlandim sanki vajina girisim sertlesmis sebebi ne olabilirki

Merhaba kizlar benim de 17 yumurtadan hicbiri dollenmedi:KK43:
ESinden kaynakli bi sorun mu canim bizimkide cok zor dollendi cok aglAdim follenmezse diye ama rabbim istedikten sonra hersey oluyor insallah bidahakine hayirlisi ile kucagina alabilecegin yumurtalR nasip eder rBbim bizim 16yumurtadan zorla 2tanesi kalitesi dollendi

cvp için çok teşekkür ederim,umarım iki embriyonuzda tutar sağlıkla alırsınız kucağınıza... evet rapor çıkıyormuş bana.. şuan onu hazılıyorum, balcalıda yaptırıyorum ..1500 tl sadece ilaçlara ödicekmişim.. sonuçta raporum olacak umarım 2 tane yaparlar banada .. inşallah ya kafamda bu soru var hep .. yaş 35 olursa raporla birlikte 2 embriyo koyuluyo sanırım ilk tüp bebekte??
evet 2 tane koyarlar. yanlız rapor için bir sürü test istediler benden bir sürü evrak. bunları hazırlamaya başla derim

Ami
Merhaba canim
Hadi yaaa 5 yil once :KK42:
Evet Allaha sukur hamileyim Allah tamamiba erdirsin
nerden hatirliyosun beni
senin dollenmemis cok uzuldum rabbim emeklerinin karsiligini hayirli bicimde versin insallah

Amin arkadasim Allah kucagina almayi nasip etsin. Evet hicbiri dollenmedi de cok uzuldum bende ama ne yapalim . sperm dna hasarindan dediler bakali iki ay sonra tekrardab deneyecegiz

Eve
ESinden kaynakli bi sorun mu canim bizimkide cok zor dollendi cok aglAdim follenmezse diye ama rabbim istedikten sonra hersey oluyor insallah bidahakine hayirlisi ile kucagina alabilecegin yumurtalR nasip eder rBbim bizim 16yumurtadan zorla 2tanesi kalitesi dollendi
Evet canim esim sebepli. Sperm dna hasari varmis %15 civari. Senin neden oluyordu. E transfer mi oldu su an anlatirsan iyi olur beni anlarsin sen ne durumda oldugumu :_(

Eve

Evet canim esim sebepli. Sperm dna hasari varmis %15 civari. Senin neden oluyordu. E transfer mi oldu su an anlatirsan iyi olur beni anlarsin sen ne durumda oldugumu :_(

Çok üzüldüm cnm Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun tex vakitte hayırlı sağlıklı bebislerle kucaklarimizi doldursun inşallah

Endişelenme canım yavaş yavaş geçer bol bol su iç. Bulanti var mı? Bu arada kaç yumurta toplanmış canım kaç tane döllenmiş aradilar mi ?

Canim gunaydin gece cok.fena oldum. D u n aradilar 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis. Bugun gene arayacaklarmis.aman kuzularim iyi olsunda ben dayanir im

günaydın canım , çok merak ediyorum gelişme varmı ?ama stres yapmak yok ok ? allahım en güzelini nasip etsin inşallah...

Back