Kaçıncı gün canım. Önemli olan istikrarlı yükselmesi. Gözünüz aydın. Tebrikler ve darısı bizlereKızlar 42.61 ckti nasl
Saol cnm 9.cu gün nasl dgerKaçıncı gün canım. Önemli olan istikrarlı yükselmesi. Gözünüz aydın. Tebrikler ve darısı bizlere
Valla canım bana pozitif se hepsi güzel. Sadece 2 günde ikiye katlanmasi gerektiğini biliyorumSaol cnm 9.cu gün nasl dger
Tebrik eferik canimcimmm iki gun sonra yine yap test olurmu dr der zatenKızlar 42.61 ckti nasl
Çok güzel maşallah :) tebrik ederim cnmKızlar 42.61 ckti nasl
Evt cnm kusura bakmayın mısafrm var yazmmymTransfer gününü sayıp mi 9 dedin. Predictor u ben de ona göre yapim inşallah
Niye korkacaksın ya 5in üstünde olsun yeterİyi dmi korkmim yani saolun kızlar çok teşekkür ederim
Aaa senn 49.mi.ckti pazrtesi bida vercmNiye korkacaksın ya 5in üstünde olsun yeterpozitif olması önemli olan ve sonra katlanması tabiki gözün aydın Cnm bu arada benm de 9.gün 49 yakınız
Can'ım cok teşekkür ederim tabiki dua ediyorumkızlar herkese meraba.buraya bakmadım bi kaç gün alıp gitmişsiniz. kusura bakmayın kafayı toparlayamıyorum. ama sanırım hamile haberleri gelmiş baya. geçmişi çok okuyamadım ama anladığım kadarıyla yola çıktığımDrymlh hamileymiş :) kuzum çok sevindim senin adına. biz negatif alıp tekrar deneyecek olanlara da dualarınızı eksik etmeyin. zeynep4 zaten hamileydi onun artık test sonucunu bekliyorum. kızlar geçmişe bakıp okuyamadım lütfen kusura bakmayın ama hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.allahım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. negatif sonuç alan umarım yoktur ama varsa da lütfen umudunuzu kaybetmeyin. bigün bizde anne olucaz:) hepinizi çok öpüyorum
Evet erken test yaptık değerlerimiz normal doktorla da görüştüm ben zaten. Pazartesi benm de tekrar test var normal test günüm zaten..Aaa senn 49.mi.ckti pazrtesi bida vercm
8.günün oluyo yani çok çok iyi bence çift embriyo muİyi dmi korkmim yani saolun kızlar çok teşekkür ederim
Canim değerin gayet güzel. Gün aşırı 2 katına çıkacağı için 12. Gün 100 lu bir değer olur. O da normal. Hadi gözün aydin caniiimmSaol cnm 9.cu gün nasl dger
İçim rahatladiEvet erken test yaptık değerlerimiz normal doktorla da görüştüm ben zaten. Pazartesi benm de tekrar test var normal test günüm zaten..
Hoşgeldin canim. Benim de bugun 3. Günüm iki tane transfer edildi. Zaman geçmek bilmiyor. Oyalanmya çalışıyorum ama aklımın bir kosesinde hep bebisler var. Hayirlisi ile kavusacagiz inşaallah Kuzucuklarimiza.Bugün transferim yapıldı 2 tane koydular. Bundan sonra günü bekleyeceğiz. Nasıl geçecek zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?