• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

kızlar herkese meraba.buraya bakmadım bi kaç gün alıp gitmişsiniz. kusura bakmayın kafayı toparlayamıyorum. ama sanırım hamile haberleri gelmiş baya. geçmişi çok okuyamadım ama anladığım kadarıyla yola çıktığım Drymlh Drymlh hamileymiş :) kuzum çok sevindim senin adına. biz negatif alıp tekrar deneyecek olanlara da dualarınızı eksik etmeyin. zeynep4 zeynep4 zaten hamileydi onun artık test sonucunu bekliyorum. kızlar geçmişe bakıp okuyamadım lütfen kusura bakmayın ama hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.allahım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. negatif sonuç alan umarım yoktur ama varsa da lütfen umudunuzu kaybetmeyin. bigün bizde anne olucaz:) hepinizi çok öpüyorum
Can'ım cok teşekkür ederim tabiki dua ediyorum ;) darısı hepinize inşallah tabi sağlıkla olsun benm leke başladı biraz korkuyorum ama hayırlısı artık takdir Allah'ın..

Bugün transferim yapıldı 2 tane koydular. Bundan sonra günü bekleyeceğiz. Nasıl geçecek zaman.
Hoşgeldin canim. Benim de bugun 3. Günüm iki tane transfer edildi. Zaman geçmek bilmiyor. Oyalanmya çalışıyorum ama aklımın bir kosesinde hep bebisler var. Hayirlisi ile kavusacagiz inşaallah Kuzucuklarimiza.

Back