• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kizlar esim diyoki e catlatma ignesi olmadigina gore acaba hcg salgilayan bi meyve sebzemi yedinde cikariyo diyo
yani dusunun uzerimize alinmadigimizi cok garip degilmi:KK70:

A
Evet canım bir buçuk ay bekledim. Bir buçuk ay daha bekletecekler beni. Hayırlısı olsun tabii. Bu arada değerler ile alakali değil sanırım çünkü test sonuçları çıkmadan doktor bekleyecez dedi rahmi hazirlayacaz desi ilaçlar verdi iğne verdi. Daha sonra aradilar sonuçları soylemek için. Gayet ıyi bir sıkıntı yok dediler. Yani bekletecekmis her türlü transferi canım. Sıkıntı etmiyorum da sadece ara tatile denk gelsin isterdim en azından. Ona denk gelmeyecek tatilden sonraya kalacak ona üzüldüm sadece
Allah hayirlisini versin canim hepimize. Beraber yasucaz her şeyi. Haberdar edelim birbirimizi. Tedavin nerde senin acaba?

Kizlaaarrr bisi sorcam. Kullanilan ilac miktari nedir? Ayni yumurtalar buyutuluyo orasi ok. Sonra opu var. Opu sonrasi ilac igne fln var mi? Transefere hazirlik yapiolar mi? Transfer sonrasi neler var peki? O kadar cok ilac ve igne okudum ki merak eettim kizlar. Bir de ozelde yaptiranlar ne kadar tuttu ilaclariniz acabaaa?? Hamiss kizlaarrrrr surtunun ekranaaaa bize de bulusassim hahaha:))))

Kizlaaarrr bisi sorcam. Kullanilan ilac miktari nedir? Ayni yumurtalar buyutuluyo orasi ok. Sonra opu var. Opu sonrasi ilac igne fln var mi? Transefere hazirlik yapiolar mi? Transfer sonrasi neler var peki? O kadar cok ilac ve igne okudum ki merak eettim kizlar. Bir de ozelde yaptiranlar ne kadar tuttu ilaclariniz acabaaa?? Hamiss kizlaarrrrr surtunun ekranaaaa bize de bulusassim hahaha:))))
Benim 880 tuttu canımm tanıdık bi eczacı dan aldık. Yoksa 1400 falandi fakat sonradan catlatma ignesinin dozu düştü 150 de ona odedik

canım sen bı fıyat al eczacı tanıdıgım var depodan getırtırım sana ben

Kizlar esim diyoki e catlatma ignesi olmadigina gore acaba hcg salgilayan bi meyve sebzemi yedinde cikariyo diyo
yani dusunun uzerimize alinmadigimizi cok garip degilmi:KK70:
Kİz bu bebisler iyi tutmuş bu kadar inanmayan anne babası varken çocuk cagizlar yinede size inanmış tutmuş :)

önce sabah enfes bı kahvaltı hazırlarımmm biber kızartırırım patates börekler sucuklu yumurtalar ... ikindiye kısırlar pastalar çörekler akşamadaa zeytinyağlılar birde mangal yaktımmı yeter

Ooo valla süperrmiş.
Biz bir araya gelsek bebek konusunda dertlesir dertlesir aglariz bence :)

Back