• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Gecmiş olsun cnm, inşallah annesi seni üzmezler ve 1.kalite olurlar cnm.. Benim salı günü opu.. Dr söyleyince korktum, endişelendim, duygulandım... Nasıl geçti senin? Ya karmakarışık duygular içindeyim yahu :KK17:

Gecmiş olsun cnm, Bnmde salı toplanıyor Hakkı'mızda hayırlısı olsun.. İnşallah sonu iyi gelir güzelim, şu çektiğimiz strese değer , Nazlı bebişlerimiz çok nazlı :KK46:
hiç ama hiç opu dan korkma bu benim ikinci opu işlemim ve Allah'a şükür hiçbirşey hissetmiyorsun.uyuduğumu anlamadım bile o yüzden rahat ol Can'ım.kaç tane yumurtan varmış söyledi mi?hakkında hayırlısı olsun Can'ım

Arkadaslar bugun kese gormeye gttim. 6 haftalik olmus. Kalp atislarini dinletti doktor. İki embriyo yuklenmisti. Biri gelismis , digeri ise gelismemis gibi duruor dedi doktor. Kaybolup gidebilir dedi. Dusuk bir ihtimal de supriz yapabilir dedi. Ama biri cok iiyimis Allah'ima sukurler olsun. Allah'im herkese nasip etsin. Allah'im evlatlarimizı korusun.

Arkadaslar bugun kese gormeye gttim. 6 haftalik olmus. Kalp atislarini dinletti doktor. İki embriyo yuklenmisti. Biri gelismis , digeri ise gelismemis gibi duruor dedi doktor. Kaybolup gidebilir dedi. Dusuk bir ihtimal de supriz yapabilir dedi. Ama biri cok iiyimis Allah'ima sukurler olsun. Allah'im herkese nasip etsin. Allah'im evlatlarimizı korusun.
Gözün aydın canim. Rabbim hayirlisiyla kucağına da almayi nasip etsin inşaallah. Çok sevindim:KK9::KK9:
Darisi basimiza aa. Bize de dua et taze annee:KK36:

gözün aydın Can'ım rabbim kucağına almayı nasip etsin.bende ilk tüp bebek yaptırdığımda kesenin biri gelişmiyordu sonra gittikçe eridi ve sadece biri doğdu canım.senin de Hakkı'nda hayırlısı olsın

C
gözün aydın Can'ım rabbim kucağına almayı nasip etsin.bende ilk tüp bebek yaptırdığımda kesenin biri gelişmiyordu sonra gittikçe eridi ve sadece biri doğdu canım.senin de Hakkı'nda hayırlısı olsın
Canim bnm Allah'im tek te olsa saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah. İnsallah digeride gelisir. Cok tesekkur ederim cevabin icin.

hiç ama hiç opu dan korkma bu benim ikinci opu işlemim ve Allah'a şükür hiçbirşey hissetmiyorsun.uyuduğumu anlamadım bile o yüzden rahat ol Can'ım.kaç tane yumurtan varmış söyledi mi?hakkında hayırlısı olsun Can'ım
Cnm 7-9 sağ 7-9 sol tarafta varmış tabi aralarında büyüklü küçüklü cnm.. Tedirginlik ve heyacan var üzerimde nedenini bilmiyorum... İnşallAh sonucu iyi olur cnm, stesli dönem bizi bekliyor Hakkı'mızda hayırlısı ;)

Ne Mutlu sana, darısı bizlere olur inşallah.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin güzelim ;) dualarını bekliyoruz cici anne...

Kızlar benım sağ kasık batmalarımdna yuryemıyorum :( karnım okadar şişki ve agrıyor ki galiba tutunamadı bebegım

Kızlar benım sağ kasık batmalarımdna yuryemıyorum :KK43: karnım okadar şişki ve agrıyor ki galiba tutunamadı bebegım
Canim lütfen kendinde belirti arama iyi ya da kötü anlamda. Çünkü tecrübeyle sabit herkesin tutunma belirtileri farklı oluyor hatta hiç belirti vermeyebiliyor.Çoğu kişi adet belirtilerinin aynini yaşıyor ama bebis i tutunuyor. .. vs Lütfen bunları düşünüp stres yapma. Stres hormonlarini da etkiliyor. Bebişini uzmeee:KK20:

Canim lütfen kendinde belirti arama iyi ya da kötü anlamda. Çünkü tecrübeyle sabit herkesin tutunma belirtileri farklı oluyor hatta hiç belirti vermeyebiliyor.Çoğu kişi adet belirtilerinin aynini yaşıyor ama bebis i tutunuyor. .. vs Lütfen bunları düşünüp stres yapma. Stres hormonlarini da etkiliyor. Bebişini uzmeee:KK20:

canım halımı gorsen acırsın karnım 9 aylık sıs kasıklarımdkaı batma sancı anlatamıyorum cok fenayım

canım halımı gorsen acırsın karnım 9 aylık sıs kasıklarımdkaı batma sancı anlatamıyorum cok fenayım
Benim de şu an ara ara kasık batması oluyor alttan ıgne batması gibi hisler oluyor. Alt karın bölgesinde dolgunluk var. Karnim sis kocaman oldu.Gogusler asiri hassas ve sis.Bütün bu belirtiler 1. Denememde de vardı tuttu. 2. Denememde de vardı tutmadı. Bilmem anlatabildim miii. Belirtileri bosver. Sonuç odaklı olmaya çalış canim benim.:KK14:

Benim de şu an ara ara kasık batması oluyor alttan ıgne batması gibi hisler oluyor. Alt karın bölgesinde dolgunluk var. Karnim sis kocaman oldu.Gogusler asiri hassas ve sis.Bütün bu belirtiler 1. Denememde de vardı tuttu. 2. Denememde de vardı tutmadı. Bilmem anlatabildim miii. Belirtileri bosver. Sonuç odaklı olmaya çalış canim benim.:KK14:

canım belirti olarak aramıyorum kı agrıya dayanamıyorum canım yanıyor :(

canım belirti olarak aramıyorum kı agrıya dayanamıyorum canım yanıyor :KK43:
Seni bu kadar kötü etkileyecek bi ağrı varsa doktora sormalisin. Yerleşme ağrısı bu kadar şiddetli olmaz sanırım. Çok sayida yumurta toplandiysa ohss riskin olabilir. İlk fırsatta doktorunla ya da merkezinle konuş. Allah korusun

Seni bu kadar kötü etkileyecek bi ağrı varsa doktora sormalisin. Yerleşme ağrısı bu kadar şiddetli olmaz sanırım. Çok sayida yumurta toplandiysa ohss riskin olabilir. İlk fırsatta doktorunla ya da merkezinle konuş. Allah korusun

canım ohss olamam cunku dondurulmus benımkısı. sadece 6 estrofem 2 dekort 1 progeston 1 jel bır coraspim ve fobilol kullanıyorum acaba ılaclarmı etkıledı yarın arayıp sorayım en ıyısı

Back