- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
Aa neden ole diyorsun benim olduysa Allahin izniyle herkesin olur insallahhhhOoo valla süperrmiş.
Biz bir araya gelsek bebek konusunda dertlesir dertlesir aglariz bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa neden ole diyorsun benim olduysa Allahin izniyle herkesin olur insallahhhhOoo valla süperrmiş.
Biz bir araya gelsek bebek konusunda dertlesir dertlesir aglariz bence :)
Sağol canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. Tabii ki haber veririm. Sen de mutlaka haber et. Belki senin doktor önümüzdeki adetinden sonra yapalim der. Ben d.bakirda yapiyorum canım. En yakin yer orası. Görev yerime en yakin yer yaniiA
Allah hayirlisini versin canim hepimize. Beraber yasucaz her şeyi. Haberdar edelim birbirimizi. Tedavin nerde senin acaba?
Fiyatı tam olarak söyleyemem cünkü bizim fazladır bazen yazdırmadan aldık biraz fazla harcadık. İlaç her aşamada var Cnm opu sonrası ilaçlar var tabi antibiyotik Protestan fitil ağrı kesici kullandım ben transfer sonrası da ayrı devam ediyor kan sulandırıcı iğne ekleniyor bantlar kullandım ben opudan sonra devam ediyor hala. Merkeze göre ve kişiye göre dozu ve adı değişiyor ilaçların ama içerik olarak aynı çoğuKizlaaarrr bisi sorcam. Kullanilan ilac miktari nedir? Ayni yumurtalar buyutuluyo orasi ok. Sonra opu var. Opu sonrasi ilac igne fln var mi? Transefere hazirlik yapiolar mi? Transfer sonrasi neler var peki? O kadar cok ilac ve igne okudum ki merak eettim kizlar. Bir de ozelde yaptiranlar ne kadar tuttu ilaclariniz acabaaa?? Hamiss kizlaarrrrr surtunun ekranaaaa bize de bulusassim hahaha:))))
Anladım canım. Kayseri benim deSağol canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. Tabii ki haber veririm. Sen de mutlaka haber et. Belki senin doktor önümüzdeki adetinden sonra yapalim der. Ben d.bakirda yapiyorum canım. En yakin yer orası. Görev yerime en yakin yer yanii
Aa neden ole diyorsun benim olduysa Allahin izle herkesin olur insallahhhh
Haaa tatam o zaman :)Cektiklerimizi anlatır iz tatlm ondan
ben sallamıştım ama büyük ihtimal gözden kaçtı:) her il de varmı? ve nereden öğreniyoruz hangi hastanelerde indirim sağladıklarını?Aynen öyle. Yine ben burda ÇİDER ÜYELİĞİNDEN BAHSETMISTIM FAKAT KİMSE SALLAMADİ; ) BİZE 700 İNDİRİM SAĞLADILAR TEDAVİDE.
Allah razi olsun arkadasim aynen bende oyle dua ediyorum :)Allah razı olsun Canım amin inş herkes bu mutluluğu tadar dua ederken hep diyorum gruptaki uğrasan arkadaslarıma da nasip et diye :)
Canım benim onları arıyorsun. Kusura bakma gormediysem. Onlar tedavi yaptircagin hastaneyi soruyirlar, her şeyi söylüyorlar. Ben beni arayan kadının cebini paylaşayım.ben sallamıştım ama büyük ihtimal gözden kaçtı:) her il de varmı? ve nereden öğreniyoruz hangi hastanelerde indirim sağladıklarını?
Amin canım :)Insallah canim darisi basiniza
this HTML class. Value is +90 541 455 1606-Nuray hanimben sallamıştım ama büyük ihtimal gözden kaçtı:) her il de varmı? ve nereden öğreniyoruz hangi hastanelerde indirim sağladıklarını?
ben netten bakayım ozaman canım teşekkür ederim.Canım benim onları arıyorsun. Kusura bakma gormediysem. Onlar tedavi yaptircagin hastaneyi soruyirlar, her şeyi söylüyorlar. Benen beni arayan kadının cebini paylaşayım.
Anladi tatlim cokkk tesekkur ederimFiyatı tam olarak söyleyemem cünkü bizim fazladır bazen yazdırmadan aldık biraz fazla harcadık. İlaç her aşamada var Cnm opu sonrası ilaçlar var tabi antibiyotik Protestan fitil ağrı kesici kullandım ben transfer sonrası da ayrı devam ediyor kan sulandırıcı iğne ekleniyor bantlar kullandım ben opudan sonra devam ediyor hala. Merkeze göre ve kişiye göre dozu ve adı değişiyor ilaçların ama içerik olarak aynı çoğu
Sagol canim tesekkur ederimkızlar herkese meraba.buraya bakmadım bi kaç gün alıp gitmişsiniz. kusura bakmayın kafayı toparlayamıyorum. ama sanırım hamile haberleri gelmiş baya. geçmişi çok okuyamadım ama anladığım kadarıyla yola çıktığım Drymlh hamileymiş :) kuzum çok sevindim senin adına. biz negatif alıp tekrar deneyecek olanlara da dualarınızı eksik etmeyin. zeynep4 zaten hamileydi onun artık test sonucunu bekliyorum. kızlar geçmişe bakıp okuyamadım lütfen kusura bakmayın ama hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.allahım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. negatif sonuç alan umarım yoktur ama varsa da lütfen umudunuzu kaybetmeyin. bigün bizde anne olucaz:) hepinizi çok öpüyorum
Ayyy hadi 4. Ayına gel de hemen davet et bizi. Ben şimdiden hazırımönce sabah enfes bı kahvaltı hazırlarımmm biber kızartırırım patates börekler sucuklu yumurtalar ... ikindiye kısırlar pastalar çörekler akşamadaa zeytinyağlılar birde mangal yaktımmı yeter
canım özel merkezler ciddi anlamda işi ticarete dökmüş bu konuda. fiyatlar çok uçuk. ilaç miktarı e2 hormonunun değeriyle ilgili oluyo. doktorun senin durumuna bakıp ona göre ilaç dozunu ve sayısını ayarlıyor. mesela ben tek iğneyle başlamıştım sonrasında bi tane daha ekledi. opuya kadar yumurta geliştirici ilaçların devam ediyor sonrasında çatlama iğnen oluyor. opuya girdikten sonra antibiyotik veriliyor. bende fitil ve progestan iğne estrofemde vardı. transferden sonrada kan sulandırıcı ve neupogen diye bi iğne eklediler. ilaçlara gelince raporun varsa çok uyguna geliyor ama özel yaptırıyorsan gerçekten çok ciddi meblağlar tutuyor.Kizlaaarrr bisi sorcam. Kullanilan ilac miktari nedir? Ayni yumurtalar buyutuluyo orasi ok. Sonra opu var. Opu sonrasi ilac igne fln var mi? Transefere hazirlik yapiolar mi? Transfer sonrasi neler var peki? O kadar cok ilac ve igne okudum ki merak eettim kizlar. Bir de ozelde yaptiranlar ne kadar tuttu ilaclariniz acabaaa?? Hamiss kizlaarrrrr surtunun ekranaaaa bize de bulusassim hahaha:))))