Anladim canim sifa olsunFitil şeklinde kullandın transferden hemen sonra 1 iğne yapılmıştı orda. Onun dışında hep fitildi cnm
Bu arada beni de aradılar 4 hücreli 16 tane sağlıklı bebisim var. Bir süre donacaklar ama sağlık olsun
Haklısınız tabi ama elinde olmuyo insanın dün çok üzgündüm bugün daha iyiyim nasip sonuçta Bi dahakine ikiz olur inş :) sizlerde pozitif haberler verin de sevinelim bugün Zeynep testin fotosu nerde :)
Hayırlısı olsun arkadaşım ne olacaksa bize birer hafta arayla olacakHadi hayirli olsun annesi :) benimde ertelendi transfer
Tsk cnm Hayırlısı olsun inş ne diyelimCanm öncelikle geçmiş olsun. Üzme kendini çok içindeki dige r miniği düşün pozitif ol bi tane olsun bizim olsun tatlım sonra yine hemen düşünürsünüz rabbimde verirse ikiz gibi büyürler
InsalllaahhhhhhKızlar kan verdm 2 buck ta elmde olrms dua edn he bu arada dr yok siz yorumlarsnz soncumu
Hayırlısı olsun arkadaşım ne olacaksa bize birer hafta arayla olacak
İnşallah inşallah inşallah gayet çift bu çizgi tebrik ederimAz once hassas testi denedim kizlar bi bakin
buda sondu zaten ne diyorsunuz garantiledimmi Allahin izniyleEki Görüntüle 1728608
Ayyyy insallah insallah umuduml kirilmazİnşallah inşallah inşallah gayet çift bu çizgi tebrik ederim
Yok yaa Rabbimin izniyle tamamdır yaa kaç gün oldu transferden bu yana? Kan testi ne zaman ?Ayyyy insallah insallah umuduml kirilmaz
Bugun 11. Gun insallahYok yaa Rabbimin izniyle tamamdır yaa kaç gün oldu transferden bu yana? Kan testi ne zaman ?
Hayırlı olsun arkadasım artık korkun kalmasın hamilesin dilerim 9 ayın göz açıp kapayıncaya kadar geçerAz once hassas testi denedim kizlar bi bakin
buda sondu zaten ne diyorsunuz garantiledimmi Allahin izniyleEki Görüntüle 1728608
İlaç etkisi falan kalmamıştır canım artık inşallah artık keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsın tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimBugun 11. Gun insallah
pazartesi kan testim
Az once hassas testi denedim kizlar bi bakin
Ayyyy hayirli olsuunnnnnGünaydın kızlar 5 sn de ckti galiba hamileyimmmmmmmm
Benimki dondurulmus canim dort ay once oldum catlatmayiİlaç etkisi falan kalmamıştır canım artık inşallah artık keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsın tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?