2015 Aralık tüp bebek

Haklısınız tabi ama elinde olmuyo insanın dün çok üzgündüm bugün daha iyiyim nasip sonuçta Bi dahakine ikiz olur inş :) sizlerde pozitif haberler verin de sevinelim bugün Zeynep testin fotosu nerde :)

Canm öncelikle geçmiş olsun. Üzme kendini çok içindeki dige r miniği düşün pozitif ol bi tane olsun bizim olsun tatlım sonra yine hemen düşünürsünüz rabbimde verirse ikiz gibi büyürler

Canım insallah Allahım nasip eder ve güzel haberleri alırsın... Sözün bittiği anlar bunlar...
Benim de 22 Aralıkta 3.gün embryosu transfer edildi. Heyecan içinde beklemedeyim.

Az once hassas testi denedim kizlar bi bakin
buda sondu zaten ne diyorsunuz garantiledimmi Allahin izniyleEki Görüntüle 1728608

Allahım yareppim siz adamı öldürürsünüz kan vermeyin daha 9 ay boyunca işe sen canim sanirsam 9 yıldır negatif çıkan testlere inat yapiyon bunu :)

İlaç etkisi falan kalmamıştır canım artık inşallah artık keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsın tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Benimki dondurulmus canim dort ay once oldum catlatmayi
Sadece progestan igne estrofem vitamin kan sulandirici kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…