• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Y yaasemintt canım doktora gittim. Tahlil çekti sonuçları çıkmadı daha arayacaklar ama zaten yine erteleyecekmiş doktor. Doğum kontrol hapi verdi sanırım yumurtalar baskilansin diye bir de lucrin diye sadece tek bir iğne verdi onu 14 ocakta yap dedi yine adetin ikinci günü gel dedi. Yine bir buçuk ay sonraya kaldi yanii. Ayni durumdayiz diye haber vereyim dedim size canım bal_hatun bal_hatun

elffth3 elffth3 cnm doktor ne dedi böyle oluyor muymuş sonradan birini kaybetmek kanaman Nasıl ? Benm de dün başladı bir kaç damla kan sonra kahverengiye döndü iğneye başladık bizde hakkımıZda hayırlısı bir tane olsun sağlıklı olsun gerçekten de önemli olan o Can'ım üzülme hic
Olabilir dedi walla Çokta bsey demedi takip edelim dedi kanamayı şimdilik kahveye döndü çok şükür umarım kesilir gider ama kasıklarımda dünden beri hiç olmayan bi Ağrı var bi an önce kesilir inş endişeleniyorum senin durumun nasıl

elffth3 elffth3 cnm doktor ne dedi böyle oluyor muymuş sonradan birini kaybetmek kanaman Nasıl ? Benm de dün başladı bir kaç damla kan sonra kahverengiye döndü iğneye başladık bizde hakkımıZda hayırlısı bir tane olsun sağlıklı olsun gerçekten de önemli olan o Can'ım üzülme hic
Progestan ignesimi canim

Olabilir dedi walla Çokta bsey demedi takip edelim dedi kanamayı şimdilik kahveye döndü çok şükür umarım kesilir gider ama kasıklarımda dünden beri hiç olmayan bi Ağrı var bi an önce kesilir inş endişeleniyorum senin durumun nasıl
Canim karninda onu hissediyormusun agri dolgunluk felan

Ölemiii hadi hayırlı olsun cnm, inşallah çok gzl geçer opu ve hep 1. Kalite yumurtaların olur...
Cnm bnm yarın dr kontrolüm var bnm sorunum pco olduğu için dozajları düşüktü iğnemin... Bakalım yarın nekadar büyümüş olacaklar :KK66: heyacanlandım senin için.. Şimdiden gecmiş olsun kuzum :KK66:
sağol Can'ım şimdik çıktım hastaneden sadece 4 adet yumurtam varmışAllahtan hayırlısı artık.varsa nasibimde kaliteli olur bölünür inşallah.yarın arayıp sizi bilgi vercez dediler.sanırım 3.gün transfer ederler.bu durumda 3.gün hangi gün oluyor kızlar

Doktorum kahverengiden korkma dedi sen de korkma. Ağrı yok bende ama dün vardı adet olcm heralde dedim. Benm öksürükten oldu sanırım doktor öksürmemek için elinden geleni yap dedi Nasıl yapacaksam bilmiyorum iğne var mı senin de

Pek iyi Değilim dün kanamam oldu iğne yaptırdım takipteyim:s iki embriyoda tutunmuştu tek kese görmüştük dün değer yarıyarıya az çıkınca anladım ki dgeri artık yok :KK43:
Ah canim gecmis olsun canim benim hayirlisini dile 1 tane olsunda saglikli hayirli olsun iki yane belki senin icin olumsuz olacakti iyi tarafindan bak nolur takma kafana zor biloyorum ama

Kizlar benim iki gundur mide agrim var azcik bise yesem agrimaya baslio ilaclarin yan etkisismi acaba boyle olan varmi bide bugunde test yaptim yine silikti ins catlatma ignesi kandirmiodur beni

Kizlar benim iki gundur mide agrim var azcik bise yesem agrimaya baslio ilaclarin yan etkisismi acaba boyle olan varmi bide bugunde test yaptim yine silikti ins catlatma ignesi kandirmiodur beni
Bendede canim ilaclar mahvediyo gece midemin agrisina uyaniyorum
Ne guzel silik cikmasi kac gun oldu

Y yaasemintt canım doktora gittim. Tahlil çekti sonuçları çıkmadı daha arayacaklar ama zaten yine erteleyecekmiş doktor. Doğum kontrol hapi verdi sanırım yumurtalar baskilansin diye bir de lucrin diye sadece tek bir iğne verdi onu 14 ocakta yap dedi yine adetin ikinci günü gel dedi. Yine bir buçuk ay sonraya kaldi yanii. Ayni durumdayiz diye haber vereyim dedim size canım bal_hatun bal_hatun

Canlar bende simdi.ciktim . Malum deger 11015 olunca doktorum cok guldu makinalara kisa devre yaptirdin diye :D pazartesi günü saat 10da yumoslar toplanip dondurulacak ve 2. Adet gubu transfer olacak. Gorelim mevla neyler

Benm de silikti Cnm hic takılma 2 günde bir katlanıyor değer o yüzden birde testler yüksek Hcg değerine duyarlı silik olması normal cok yeni. Kan testi yaptırınca rahatlarsın

Doktorum kahverengiden korkma dedi sen de korkma. Ağrı yok bende ama dün vardı adet olcm heralde dedim. Benm öksürükten oldu sanırım doktor öksürmemek için elinden geleni yap dedi Nasıl yapacaksam bilmiyorum iğne var mı senin de
Bi tane vuruldum fitili 2den 3e çıktık benim de hatam çok fazla araba kullanmak oldu tabi hepsi bi sebep olacağı var ya

Benm de silikti Cnm hic takılma 2 günde bir katlanıyor değer o yüzden birde testler yüksek Hcg değerine duyarlı silik olması normal cok yeni. Kan testi yaptırınca rahatlarsın
Ayy ins ole olur canim test yapinca cok heywcan yapiorum cikmicak die korkuyorumda

Back