• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

A a canım bir buçuk ay daha belkemistin demi sen. Demek ki bizim de kesin değil yine değerlere göre ertelenebilecekler
Evet canım bir buçuk ay bekledim. Bir buçuk ay daha bekletecekler beni. Hayırlısı olsun tabii. Bu arada değerler ile alakali değil sanırım çünkü test sonuçları çıkmadan doktor bekleyecez dedi rahmi hazirlayacaz desi ilaçlar verdi iğne verdi. Daha sonra aradilar sonuçları soylemek için. Gayet ıyi bir sıkıntı yok dediler. Yani bekletecekmis her türlü transferi canım. Sıkıntı etmiyorum da sadece ara tatile denk gelsin isterdim en azından. Ona denk gelmeyecek tatilden sonraya kalacak ona üzüldüm sadece

Z zeynep bal nerde kızlar misaifrim gelıcek gırmeıyorum. ulan zeynep hala çift çizgiyi soruyon ya pess ucan tekme atasım gelıyor sora hamıle oldugun aklıma gelıyor duruyorum :KK55:

Az once hassas testi denedim kizlar bi bakin
buda sondu zaten ne diyorsunuz garantiledimmi Allahin izniyleEki Görüntüle 1728608
Allahın izniyle hamilesin canum ne olur artık stres yapma yaa
İlk ikinci cizgiyi transferin kaçıncı günü görmüştün acaba? O kadar çok test yaptın ki takip edemedim:-)

Kızlar sabah ıyıydım sımdı yıne batmalrım agrılarım basladı :KK17: sağ kasıgımda sankı bıcak var

Allahın izniyle hamilesin canum ne olur artık stres yapma yaa
İlk ikinci cizgiyi transferin kaçıncı günü görmüştün acaba? O kadar çok test yaptın ki takip edemedim:-)
Sagol canim ilk cookkkk silik 7. Gun yaptim ama benimki dondurulmustu
Sonraki gunler koyulasti Alkahin izniyle

Benimki dondurulmus canim dort ay once oldum catlatmayi
Sadece progestan igne estrofem vitamin kan sulandirici kullaniyorum
Dondurulmuş embriyoda Beta hcg zaten yüksek oluyo dye duymuştum o Yüzden erkenden çıkmasında ve devam etmesinde şaşılcak bsey yok kuzum hamilesin bunu kutlayın artık eşinle :)

Dondurulmuş embriyoda Beta hcg zaten yüksek oluyo dye duymuştum o Yüzden erkenden çıkmasında ve devam etmesinde şaşılcak bsey yok kuzum hamilesin bunu kutlayın artık eşinle :)
Yani tutuncami bide iki tane embriyo insallah Rabbim muhafaza eder

Senceeeeeeee ??? :)))) ayyy dogru diosunuz kizlar bu zeynep 9 ay idrar testk yapar dogurur yine yapmaya devam edr:KK66:)))) canimmmmmmeeeeeen mutlu anlarini yasiosun artik inaaannnn :)))
:KK70:Ayyyy bi agliyorum bi guluyorum :KK70:
Sinir sistemim bozuldu resmen

Back