• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Doktorum kahverengiden korkma dedi sen de korkma. Ağrı yok bende ama dün vardı adet olcm heralde dedim. Benm öksürükten oldu sanırım doktor öksürmemek için elinden geleni yap dedi Nasıl yapacaksam bilmiyorum iğne var mı senin de
Canim progestan hic kullandinmi transfer oncesi ve sonrasi

Ufacık şeyi nasıl hssedim kız :) ağrım var ara ara umarım geçicektr o da ama his olarak diyosan evet tek oldugunu hssediyorum ki dünde hssetmiştim bi terslik oldugunu
Hadi yaaaa bende oturup kalkarken ozellikle sabah ve aksam yemwkleri yerken batmalar oluyo
Bi sag bi sol batiyo

E Eylulde_gel canım doktora gittim. Tahlil çekti sonuçları çıkmadı daha arayacaklar ama zaten yine erteleyecekmiş doktor. Doğum kontrol hapi verdi sanırım yumurtalar baskilansin diye bir de lucrin diye sadece tek bir iğne verdi onu 14 ocakta yap dedi yine adetin ikinci günü gel dedi. Yine bir buçuk ay sonraya kaldi yanii. Ayni durumdayiz diye haber vereyim dedim size canım @bal_hatun
A a canım bir buçuk ay daha belkemistin demi sen. Demek ki bizim de kesin değil yine değerlere göre ertelenebilecekler

Bi tane vuruldum fitili 2den 3e çıktık benim de hatam çok fazla araba kullanmak oldu tabi hepsi bi sebep olacağı var ya
Bende kullandım biraz sarstı galiba ama dediğin gibi sebep gerçekten yiyecek ekmegi varsa doğuyor büyüyor bizim elimizden cok brsey gelmez beklemekten baska

Back