Pek iyi Değilim dün kanamam oldu iğne yaptırdım takipteyim:s iki embriyoda tutunmuştu tek kese görmüştük dün değer yarıyarıya az çıkınca anladım ki dgeri artık yokgünaydın elifim sen nasılsın
Senin profil resminde yakiyo haaaaa o totisunu issiricannnngünaydın elifim sen nasılsın
Kan vermene kaç gün kaldı cnm :)Iyiyiz Allaha sukur sen nasilsin
Gercekmi canim benim uzulme Allah hangisine ruh uflediyse o yasayacak dua et canimPek iyi Değilim dün kanamam oldu iğne yaptırdım takipteyim:s iki embriyoda tutunmuştu tek kese görmüştük dün değer yarıyarıya az çıkınca anladım ki dgeri artık yok
İnş cnm ya Hayırlısı dedim zaten Allahtan gelen herseye razıyız üzülsemde faydası yok.9.gün 58 11. Gün 211 13.gün 489 16. Gün 1758 hep iki katından fazlaydı katlaması pztsi ultrasonda hafiften ikiside görünüyodu cuma günü tek göründü akşam kanamam da olunca kan verdim normal artışına göre 15000 civarı olması gerekiyodu 7400 küsür çıktı biri beni bırakmışGercekmi canim benim uzulme Allah hangisine ruh uflediyse o yasayacak dua et canim
Insallah hayirlisiyla digerine bisey olmaz
ilk degerlerin kactiki
Hayirli olsun canım şimdiden tedavin. Diyarbakirda nerde yaptiriyordun ben de urfada öğretmenim@bal_hatun Ve @yaasemintt canlar ben de sizin durumdaydim bir buçuk ay ertelendi ve sonunda adet oldm yarın adetimin ikinci günü randevu aldim sizi de bilgilendiririm. Ben de öğretmenim bu arada: )
Öyle tabi ama ne bilim ikiz olucagına inanmıştık herseyde güzel gidiyodu brden bu şekilde bi gelişme olmasına hazırlıklı değildik :sElifim birtanesi sağlıklı olsunda Rabbim hayırlısını versin tek çift farketmez
üzülme canım. Bir tane de olsa da seninle olsun. Bebeğine güzel duygular gönderİnş cnm ya Hayırlısı dedim zaten Allahtan gelen herseye razıyız üzülsemde faydası yok.9.gün 58 11. Gün 211 13.gün 489 16. Gün 1758 hep iki katından fazlaydı katlaması pztsi ultrasonda hafiften ikiside görünüyodu cuma günü tek göründü akşam kanamam da olunca kan verdim normal artışına göre 15000 civarı olması gerekiyodu 7400 küsür çıktı biri beni bırakmış
Anladim canim olsun Allah bir tanecik nasip etti insallah belki tasiyamiyacaktin oda var uzulme herseyin hayirlisiİnş cnm ya Hayırlısı dedim zaten Allahtan gelen herseye razıyız üzülsemde faydası yok.9.gün 58 11. Gün 211 13.gün 489 16. Gün 1758 hep iki katından fazlaydı katlaması pztsi ultrasonda hafiften ikiside görünüyodu cuma günü tek göründü akşam kanamam da olunca kan verdim normal artışına göre 15000 civarı olması gerekiyodu 7400 küsür çıktı biri beni bırakmış
Haklısınız tabi ama elinde olmuyo insanın dün çok üzgündüm bugün daha iyiyim nasip sonuçta Bi dahakine ikiz olur inş :) sizlerde pozitif haberler verin de sevinelim bugün Zeynep testin fotosu nerde :)Uzu
üzülme canım. Bir tane de olsa da seninle olsun. Bebeğine güzel duygular gönder
Mutlaka bi hayır var bunda da inancım sonsuz Rabb'ime bugünümüze de çok şükürAnladim canim olsun Allah bir tanecik nasip etti insallah belki tasiyamiyacaktin oda var uzulme herseyin hayirlisi
Aynisi canim dunkunun telefonum zor yukluyo beklemek gereksiz yaniHaklısınız tabi ama elinde olmuyo insanın dün çok üzgündüm bugün daha iyiyim nasip sonuçta Bi dahakine ikiz olur inş :) sizlerde pozitif haberler verin de sevinelim bugün Zeynep testin fotosu nerde :)
Aynen canimMutlaka bi hayır var bunda da inancım sonsuz Rabb'ime bugünümüze de çok şükür
günaydın balım;
benımde bugun o karın agrılarım bel agrılarım gaz sancılarım dindi. Eşim ilk defa çok umutlu .... Bende negatıf olursa cok uzulucek die tedirgiinm . 4 Ocaktan önce yapmam dıyorum ama zamanda gecmıyor napıcam bilemiyorum :)
Sağol canım benm. D.bakirda veni vidi hastanesinde hakan bey var onda yapiyoruzHayirli olsun canım şimdiden tedavin. Diyarbakirda nerde yaptiriyordun ben de urfada öğretmenim
şaka yaptım kuzucum moralini yuksek tut enerjını dusurme hamişliğin tadını cıkar. Siz banyo ne zaman yaptınız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?