• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Pek iyi Değilim dün kanamam oldu iğne yaptırdım takipteyim:s iki embriyoda tutunmuştu tek kese görmüştük dün değer yarıyarıya az çıkınca anladım ki dgeri artık yok :KK43:
Gercekmi canim benim uzulme Allah hangisine ruh uflediyse o yasayacak dua et canim
Insallah hayirlisiyla digerine bisey olmaz
ilk degerlerin kactiki

Gercekmi canim benim uzulme Allah hangisine ruh uflediyse o yasayacak dua et canim
Insallah hayirlisiyla digerine bisey olmaz
ilk degerlerin kactiki
İnş cnm ya Hayırlısı dedim zaten Allahtan gelen herseye razıyız üzülsemde faydası yok.9.gün 58 11. Gün 211 13.gün 489 16. Gün 1758 hep iki katından fazlaydı katlaması pztsi ultrasonda hafiften ikiside görünüyodu cuma günü tek göründü akşam kanamam da olunca kan verdim normal artışına göre 15000 civarı olması gerekiyodu 7400 küsür çıktı biri beni bırakmış :(

@bal_hatun Ve @yaasemintt canlar ben de sizin durumdaydim bir buçuk ay ertelendi ve sonunda adet oldm yarın adetimin ikinci günü randevu aldim sizi de bilgilendiririm. Ben de öğretmenim bu arada: )
Hayirli olsun canım şimdiden tedavin. Diyarbakirda nerde yaptiriyordun ben de urfada öğretmenim

Uzu
İnş cnm ya Hayırlısı dedim zaten Allahtan gelen herseye razıyız üzülsemde faydası yok.9.gün 58 11. Gün 211 13.gün 489 16. Gün 1758 hep iki katından fazlaydı katlaması pztsi ultrasonda hafiften ikiside görünüyodu cuma günü tek göründü akşam kanamam da olunca kan verdim normal artışına göre 15000 civarı olması gerekiyodu 7400 küsür çıktı biri beni bırakmış :KK43:
üzülme canım. Bir tane de olsa da seninle olsun. Bebeğine güzel duygular gönder

İnş cnm ya Hayırlısı dedim zaten Allahtan gelen herseye razıyız üzülsemde faydası yok.9.gün 58 11. Gün 211 13.gün 489 16. Gün 1758 hep iki katından fazlaydı katlaması pztsi ultrasonda hafiften ikiside görünüyodu cuma günü tek göründü akşam kanamam da olunca kan verdim normal artışına göre 15000 civarı olması gerekiyodu 7400 küsür çıktı biri beni bırakmış :KK43:
Anladim canim olsun Allah bir tanecik nasip etti insallah belki tasiyamiyacaktin oda var uzulme herseyin hayirlisi

Uzu
üzülme canım. Bir tane de olsa da seninle olsun. Bebeğine güzel duygular gönder
Haklısınız tabi ama elinde olmuyo insanın dün çok üzgündüm bugün daha iyiyim nasip sonuçta Bi dahakine ikiz olur inş :) sizlerde pozitif haberler verin de sevinelim bugün Zeynep testin fotosu nerde :)

Haklısınız tabi ama elinde olmuyo insanın dün çok üzgündüm bugün daha iyiyim nasip sonuçta Bi dahakine ikiz olur inş :) sizlerde pozitif haberler verin de sevinelim bugün Zeynep testin fotosu nerde :)
Aynisi canim dunkunun telefonum zor yukluyo beklemek gereksiz yani

günaydın balım;

benımde bugun o karın agrılarım bel agrılarım gaz sancılarım dindi. Eşim ilk defa çok umutlu .... Bende negatıf olursa cok uzulucek die tedirgiinm . 4 Ocaktan önce yapmam dıyorum ama zamanda gecmıyor napıcam bilemiyorum :)

Ay canm benim esimde çok umutlu bende transferden önce çok umutluydum ama şimdi korkuyorum pozitif olmaya calissamda insan hep negatif gordugunden bir gün pozitif gorecegine inanmio işte :(

elffth3 elffth3 cnm doktor ne dedi böyle oluyor muymuş sonradan birini kaybetmek kanaman Nasıl ? Benm de dün başladı bir kaç damla kan sonra kahverengiye döndü iğneye başladık bizde hakkımıZda hayırlısı bir tane olsun sağlıklı olsun gerçekten de önemli olan o Can'ım üzülme hic

Back