• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Günaydın bugün bizim 4. Günümüz :)
Ay zaman geçtikçe korkuyorum sanki olmicak gibi hoş olsa da inanamam bence zaman su gibi geçsin yaaa

Günaydın bugün bizim 4. Günümüz :)
Ay zaman geçtikçe korkuyorum sanki olmicak gibi hoş olsa da inanamam bence zaman su gibi geçsin yaaa

günaydın balım;

benımde bugun o karın agrılarım bel agrılarım gaz sancılarım dindi. Eşim ilk defa çok umutlu .... Bende negatıf olursa cok uzulucek die tedirgiinm . 4 Ocaktan önce yapmam dıyorum ama zamanda gecmıyor napıcam bilemiyorum :)

Günaydın kızlar acil sorum var Protestan iğne kullananlar kaç mg kullanıyorsunuz??

şaka yaptım kuzucum moralini yuksek tut enerjını dusurme hamişliğin tadını cıkar. Siz banyo ne zaman yaptınız yaa

Teşekkürler Cnm tek çeşitmiş zaten eşime haber verecektim almıs bile leke başladı bende fitil yerine iğneye geçtik hayırlısı bakalım

korkma canım hemen gecırıyor iğne. ben 2 kayıp dolayısı ıle trasnferden once basladım .. çok yaglı bır ıgne kalcalarım beze beze ama varsın sağlık olsun bebeklerım annecıgıne tutunsunda ama zor bu ıgne

korkma canım hemen gecırıyor iğne. ben 2 kayıp dolayısı ıle trasnferden once basladım .. çok yaglı bır ıgne kalcalarım beze beze ama varsın sağlık olsun bebeklerım annecıgıne tutunsunda ama zor bu ıgne
Ben de ilk gebeliğimde yaşadım boş gebelikmiş.. İnş bu sefer sıkıntı olmaz varsın yaksın inş sağlıkla devam etsin de katlanırım bende :KK16:

20151226_092011.jpg

şaka yaptım kuzucum moralini yuksek tut enerjını dusurme hamişliğin tadını cıkar. Siz banyo ne zaman yaptınız yaa
Ben transfer günü almadım ertesi gün aldım kısıtlama getirmediler sadece cok sıcak veya soğuk olmasın ılık suyla duş al dediler 2 güne bir aldım duş

Back