- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bugün bizim 4. Günümüz :)
Ay zaman geçtikçe korkuyorum sanki olmicak gibi hoş olsa da inanamam bence zaman su gibi geçsin yaaa
yaptim bilekız zeynep4 hadi kalk teste işeee
yaptim bile
Günaydın kızlar acil sorum var Protestan iğne kullananlar kaç mg kullanıyorsunuz??
En son yaptigimla ayni canimaman ödüm koptu geç kaldın dieee at bı fotto bizedee
Teşekkürler Cnm tek çeşitmiş zaten eşime haber verecektim almıs bile leke başladı bende fitil yerine iğneye geçtik hayırlısı bakalımben 50 mg
Hocalarım ben de öğretmenim selam olsunSende mi öğretmenin :) tevafuk a bak bende öğretmenim
Teşekkürler Cnm tek çeşitmiş zaten eşime haber verecektim almıs bile leke başladı bende fitil yerine iğneye geçtik hayırlısı bakalım
Biliyorum canimcimşaka yaptım kuzucum moralini yuksek tut enerjını dusurme hamişliğin tadını cıkar. Siz banyo ne zaman yaptınız yaa
Ben de ilk gebeliğimde yaşadım boş gebelikmiş.. İnş bu sefer sıkıntı olmaz varsın yaksın inş sağlıkla devam etsin de katlanırım bendekorkma canım hemen gecırıyor iğne. ben 2 kayıp dolayısı ıle trasnferden once basladım .. çok yaglı bır ıgne kalcalarım beze beze ama varsın sağlık olsun bebeklerım annecıgıne tutunsunda ama zor bu ıgne
Biliyorum canimcim
Ben dun banyo yaptim oda 2 dakika
ama iki gunde bir sacimi yikadim
Ben transfer günü almadım ertesi gün aldım kısıtlama getirmediler sadece cok sıcak veya soğuk olmasın ılık suyla duş al dediler 2 güne bir aldım duşşaka yaptım kuzucum moralini yuksek tut enerjını dusurme hamişliğin tadını cıkar. Siz banyo ne zaman yaptınız yaa
Hadi hayırlı olsun Cnm tebrikler Allah güzel süreçler yaşatsın inşallahGünaydın kızlar 5 sn de ckti galiba hamileyimmmmmmmm