Insallh canim hepimizin kucagini doldursun RabbimGorduuuummm Ayyy canim cok mutlu oldduuummm darısı bizeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallh canim hepimizin kucagini doldursun RabbimGorduuuummm Ayyy canim cok mutlu oldduuummm darısı bizeee
İğneyi az önce sordum bende topak gibi oldu diye pamuğa kolonya dök üstüne koy dedi hemşire yayılırmış.Haklısın cnm mecbur napcaz alkollü bezle ovalamak iyimi yayılması için bilemedim. Bu arada benim embriyo sayım gayet iyi ama doktor arayıp 4. Gün transfer yapmaz dedi bir türlü anlam veremedim çünkü bildiğim kadarıyla 5. Gün daha avantajlı ve iyi valla kafam allak bullak
Vallahami kafayi yedimayyyyyy hivbiriiiiiiii valahiiiii kendiniuzmekten baska bisidiil bumlarrrr kocan daaa artik yaptirsin su testi sanaaaa amilesinnn sekekrim hamileeeee :))))
Cok saol canim kanda gormeden icim rahat etmez benim ama yinede cok mutlu oldumay valla çıkmış maşallah inş. herşey yolunda gider aminnn
canım vuran kişiden kişiye görede değişiyo gibi geliyo bana ben merkezdeki hemşire vurdu mu aynı sen gibi çok fena oluyordu oturduğumuz yerdeki eczacıya vurdurdum sonra yakın diye inan hiç hissetmedim bileTransfer aşamasından önce progestan iğne kullanan varmı kalcadan? Ben daha iki adet vuruldum ama çok ağrı yapıyor yuruyemiyorum resmen daha 8 tane var bide embriyo yu transferde sonrada vurularak devam edilcekmiş bebeği etkiler mi bu kadar ağrı acı
HamilesssiiiiiinnnnmnnnnnmmmKızlarrrrrr 120 sonuçç ne oluyoor
Canım transfer gününün embriyoların sayısıyla bir bağlantısı yok. Her bir embriyonun kendi başına gelişimiyle ilgisi var. Ne çok hızlı, ne çok yavaş bölünmeli, hücre sayısı, şekli vb... bir sürü etken var yani. Doktorun 4. gün transferini uygun gördüyse vardır bir sebebiYanlış yazmışım doktor embriyo sayım 10 tane olmasına rağmen 4.gün transfer yapcaz diye aradı. Ama sayı iyi olduğumdan 5.gün transferi daha avantajlı diye biliyorum beni durumumda olan varmı
Canım transfer gününün embriyoların sayısıyla bir bağlantısı yok. Her bir embriyonun kendi başına gelişimiyle ilgisi var. Ne çok hızlı, ne çok yavaş bölünmeli, hücre sayısı, şekli vb... bir sürü etken var yani. Doktorun 4. gün transferini uygun gördüyse vardır bir sebebi
onuda göreceksin Allahın izniyleC
Cok saol canim kanda gormeden icim rahat etmez benim ama yinede cok mutlu oldum
Ayyyyyy herkes hamileeeeeeee ayyyyneberektli bi topicccc :)))))))) pozitif canimmmmmKizlar bende dayanamadim biraz once test yaptim 7.gunum nasi sizce
meraba Can'ım ben dün akşam çatlatma iğnemi vurdurdum.adetin 9.günüydü.cumartesi sabah da toplama var.sen çatlatmayı ne Zaman vuraxaksınHerkeseeeeee günaydııııııın
Yaaa be gzl bir gün böle, inşallah her sabah böle gzl hbrler ile dolar taşar bu topik, yeni hamilelerimizi Tebrik ediyorum darısı bizlere olur inşallahhhhh
Allah razı olsun Canm hepimizin yüzü gülsün inşallahHayrli olsn cnm ne güzel bi cuma bugün şükürler olsn
Bilemedim ki Cnm bekleyen idrar için belli bir saat var Mıdır sabah idrarı daha sağlıklı benm akşam çıktı ama. Her türlü umudunu kaybetme Cnm daha erken de olabilir inş güzel sonuc alırsın moral bozmak yokAy hadi fikir vern yaa beklm mi kaç saatlik idrar la yapim canlar cvp vern nolur
Cnm net pozitif benm böyle bile değildi daha silikti hayırl olsun inş kanda da güzel sonuçlar alırsınKizlar bende dayanamadim biraz once test yaptim 7.gunum nasi sizce
Kizlar bende dayanamadim biraz once test yaptim 7.gunum nasi sizce