• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Bende
Haklısın cnm mecbur napcaz alkollü bezle ovalamak iyimi yayılması için bilemedim. Bu arada benim embriyo sayım gayet iyi ama doktor arayıp 4. Gün transfer yapmaz dedi bir türlü anlam veremedim çünkü bildiğim kadarıyla 5. Gün daha avantajlı ve iyi valla kafam allak bullak
İğneyi az önce sordum bende topak gibi oldu diye pamuğa kolonya dök üstüne koy dedi hemşire yayılırmış.

Yanlış yazmışım doktor embriyo sayım 10 tane olmasına rağmen 4.gün transfer yapcaz diye aradı. Ama sayı iyi olduğumdan 5.gün transferi daha avantajlı diye biliyorum beni durumumda olan varmı

Transfer aşamasından önce progestan iğne kullanan varmı kalcadan? Ben daha iki adet vuruldum ama çok ağrı yapıyor yuruyemiyorum resmen daha 8 tane var bide embriyo yu transferde sonrada vurularak devam edilcekmiş bebeği etkiler mi bu kadar ağrı acı
canım vuran kişiden kişiye görede değişiyo gibi geliyo bana ben merkezdeki hemşire vurdu mu aynı sen gibi çok fena oluyordu oturduğumuz yerdeki eczacıya vurdurdum sonra yakın diye inan hiç hissetmedim bile

hamile olan butun arkdaslarımı ıcten tebrık edıyorum lıstede adlarınız olursa tek tekte tebrık etmek ısterım ve negatıfı goren tedavısı ertelen arkdaslarımada bırdahakıne umutlu ve sanslı olmamızı dılıyorum

Yanlış yazmışım doktor embriyo sayım 10 tane olmasına rağmen 4.gün transfer yapcaz diye aradı. Ama sayı iyi olduğumdan 5.gün transferi daha avantajlı diye biliyorum beni durumumda olan varmı
Canım transfer gününün embriyoların sayısıyla bir bağlantısı yok. Her bir embriyonun kendi başına gelişimiyle ilgisi var. Ne çok hızlı, ne çok yavaş bölünmeli, hücre sayısı, şekli vb... bir sürü etken var yani. Doktorun 4. gün transferini uygun gördüyse vardır bir sebebi ;)

Canım transfer gününün embriyoların sayısıyla bir bağlantısı yok. Her bir embriyonun kendi başına gelişimiyle ilgisi var. Ne çok hızlı, ne çok yavaş bölünmeli, hücre sayısı, şekli vb... bir sürü etken var yani. Doktorun 4. gün transferini uygun gördüyse vardır bir sebebi :KK66:

Çok sağol cnm valla ben netten okudukça kafam karıştı 4.gün transferi önerilmiyör yazıyo nette moralim bozuldu oyüzden işlh iyi olur

Herkeseeeeee günaydııııııın:KK36:
Yaaa be gzl bir gün böle, inşallah her sabah böle gzl hbrler ile dolar taşar bu topik, yeni hamilelerimizi Tebrik ediyorum darısı bizlere olur inşallahhhhh :KK66:
meraba Can'ım ben dün akşam çatlatma iğnemi vurdurdum.adetin 9.günüydü.cumartesi sabah da toplama var.sen çatlatmayı ne Zaman vuraxaksın

Eşim.gebelik testi alms kızlar smdi getrdi yapim mi 8.ci gün Elm titriyor içmde de bi sevnc ve korku var sabah 10 da idrarmi bi kapta saklmstm onlami yapsm yoksa yeni idrar lmi yapim

Ay hadi fikir vern yaa beklm mi kaç saatlik idrar la yapim canlar cvp vern nolur :KK25::KK39::KK42:
Bilemedim ki Cnm bekleyen idrar için belli bir saat var Mıdır sabah idrarı daha sağlıklı benm akşam çıktı ama. Her türlü umudunu kaybetme Cnm daha erken de olabilir inş güzel sonuc alırsın moral bozmak yok

Back