- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
Dunku yaptigin cokmy silikti canim benimki iyice belli o zaman ikisidemi tuttu acabaÇok teşekkür ederm Cnm 9. Gün 49 değerim 2 embriyo idi sanırım biri bnmle kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunku yaptigin cokmy silikti canim benimki iyice belli o zaman ikisidemi tuttu acabaÇok teşekkür ederm Cnm 9. Gün 49 değerim 2 embriyo idi sanırım biri bnmle kaldı
Pozitif :) maşallahKızlarrrrrr 120 sonuçç ne oluyoor
Öyle Düşünme bence benimde 58 di bugün keseleri görüp sana umut olurum inşÇok teşekkür ederm Cnm 9. Gün 49 değerim 2 embriyo idi sanırım biri bnmle kaldı
canım sende mi malatyadasın ben doğufertilde yaptırıyorum ama kemal bey doktorum dışardan gidiyoruz yani.sen fethiye ersandan memnunmusun ?Tebrik ederim inşallah bizde sevinçlerimizi böyle paylaşırız tez zamanda. Rabbim hayırlı , sağlıklı evlatlar versin inşallah keseyi de kalp atışını da tez zamanda görüp duyarsın inşallah
Ben o konuda bir çok şey okudum, bir sürü değer var ikiz hamilelerin paylaştığı. Aslında bu Beta Hcg değerleriyle çok orantılı ilerlemiyor bu durum. Bir çok kişinin yazısını gördüm düşük değerlerle ikiz gebelik yaşayan, hatta bazılarında ilk ultrasonlarda kese görünmemiş 8. haftalardan sonra görünmüş. Bana da hemşireler senin değerlerine bakılırsa tek gibi görünüyor ama tabi belli olmaz net sonuçlar keseye bakıldığında anlaşılır dediler. Benim 10. gün değerim 118, 12. gün değerim 260 çıktı. Yabancı bir sitede tam tamına benim değerlerimde ikiz gebelik olan birisini gördüm. Yani diyeceğim o ki beta hcg'nle değerlendirmemeye çalış bunu. Nasip kısmet diyoruz artık. Allahım sağlıkla doğmasını (doğmalarını) nasip etsin yeter :)Çok teşekkür ederm Cnm 9. Gün 49 değerim 2 embriyo idi sanırım biri bnmle kaldı
hayırlı olsun canım rabim dev<mını getirsin inş. :)Kızlarrrrrr 120 sonuçç ne oluyoor
Hayrli olsn canm Ohh ne gzl hamileler çoğaldıTeşekkür ederm kızlar hepinize sonuc pozitif çok şükür serum taktılar ilaç kullanamcm zor olacak ama Mutlu'yum darısı sizlere olsun pozitif görürsünüz inş zeynep4 bnm çok silik çıktı çizgi ama yanıltmadı sen de korkma Hc Cnm
İnanki korkulacak bişey yok Relax olZ zeynep bal çok sagol arkadaşım iyi geldi yorumun şimdi doktordan geliyorum pazartesi toplanacak yumurtalar iş ciddiye bindikçe korkuyorum sagolasın inşallah dediğin gibi olur
Malatya da yaşamıyorum canım bize yakın diye tercih ettik aslında. Geliş gidiş yaptık. Malatya da hastane için kararsız kalmıştık eşimle tedaviye başlamadan bi ay önce iki hastaneye de mail attım Doğu fertil standart bir maille dönüş yaptı ama Fethiye ersan dan aynı gün aradılar beni. Herşeyi açık açık anlattılar. Gittiğimde de çok ilgilendiler. Fethiye hanım da ilgili. Herkes güler yüzlü. Doğu fertil i hiç bilmiyorum ama memnunum Fethiye ersan dan. Transferden sonra parayı verdim artık ilgilenmezler dedim ama 3 güne bir arayıp bir sıkıntın var mı diye soruolar ilaçlarımı tekrar ediolar kafama takılan bişey olunca hemşireye watsapp tan bile ulaşıyoruz.canım sende mi malatyadasın ben doğufertilde yaptırıyorum ama kemal bey doktorum dışardan gidiyoruz yani.sen fethiye ersandan memnunmusun ?
Hayrli olsn cnm ne güzel bi cuma bugün şükürler olsnÇok teşekkür ederm Cnm 9. Gün 49 değerim 2 embriyo idi sanırım biri bnmle kaldı
Allah razı olsun CnmGözün aydın canm çok sukur inşallah sağlıkla hayırlı bir şekilde kavuşturaun bebeğine geçmiş olsun
9.gün 49 Cnm pazartesi tekrarlıcz çok sağolKaçıncı günündesin değer kaç cnm hayırlı olsun çok sevindim Sağlıcakla kucağına al inş
Güzel haberlerini bekliyorum Cnm sağlıklı olsun da sayı önemsiz Cnm ikiz olsa sevinirim tabi ama kısmet :)Öyle Düşünme bence benimde 58 di bugün keseleri görüp sana umut olurum inş
Çok silikti ya Senn gibi koyu değildi Senn değer yüksek çıkar bnceDunku yaptigin cokmy silikti canim benimki iyice belli o zaman ikisidemi tuttu acaba
Çok teşekkür ederim Cnm haklısın değerlere göre belli olmuyor ama genelde Yüksek değerler çoğul gebelik olduğu icin tek gibi geldi bana. Düşük olup ikiz gebe olan duydum bnde Hakkı'mızda hayırlısı sağlıkla kucağım dolsun da gerisi takdir:) inş Senn de gönlüne göre olurBen o konuda bir çok şey okudum, bir sürü değer var ikiz hamilelerin paylaştığı. Aslında bu Beta Hcg değerleriyle çok orantılı ilerlemiyor bu durum. Bir çok kişinin yazısını gördüm düşük değerlerle ikiz gebelik yaşayan, hatta bazılarında ilk ultrasonlarda kese görünmemiş 8. haftalardan sonra görünmüş. Bana da hemşireler senin değerlerine bakılırsa tek gibi görünüyor ama tabi belli olmaz net sonuçlar keseye bakıldığında anlaşılır dediler. Benim 10. gün değerim 118, 12. gün değerim 260 çıktı. Yabancı bir sitede tam tamına benim değerlerimde ikiz gebelik olan birisini gördüm. Yani diyeceğim o ki beta hcg'nle değerlendirmemeye çalış bunu. Nasip kısmet diyoruz artık. Allahım sağlıkla doğmasını (doğmalarını) nasip etsin yeter :)
çok iyiymiş canım inş. rabbim yüzünü güldürür test tarihin nezaman benimde transferim yarın çok heycanlıyım :)Malatya da yaşamıyorum canım bize yakın diye tercih ettik aslında. Geliş gidiş yaptık. Malatya da hastane için kararsız kalmıştık eşimle tedaviye başlamadan bi ay önce iki hastaneye de mail attım Doğu fertil standart bir maille dönüş yaptı ama Fethiye ersan dan aynı gün aradılar beni. Herşeyi açık açık anlattılar. Gittiğimde de çok ilgilendiler. Fethiye hanım da ilgili. Herkes güler yüzlü. Doğu fertil i hiç bilmiyorum ama memnunum Fethiye ersan dan. Transferden sonra parayı verdim artık ilgilenmezler dedim ama 3 güne bir arayıp bir sıkıntın var mı diye soruolar ilaçlarımı tekrar ediolar kafama takılan bişey olunca hemşireye watsapp tan bile ulaşıyoruz.
Agzindan serbet akiyooo emiiiii agzin bal yesinÇok silikti ya Senn gibi koyu değildi Senn değer yüksek çıkar bnce