- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Kizlar bende dayanamadim biraz once test yaptim 7.gunum nasi sizce
ayy yesinler senin çift çzigli kamişşş testiniiii koş kan verde gelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne kuruntusuu bildiğin çıkmış çizgin tebrik ederimCok silik ikinci cizgiyi gordum sizde goruyomusunuz yoksa benmi kuruntu yapiom
Transfer aşamasından önce progestan iğne kullanan varmı kalcadan? Ben daha iki adet vuruldum ama çok ağrı yapıyor yuruyemiyorum resmen daha 8 tane var bide embriyo yu transferde sonrada vurularak devam edilcekmiş bebeği etkiler mi bu kadar ağrı acı
Ay yok canim ya carsambayi beklemem lazim eşim izin vermio bu testede yana yakila getirtdimayy yesinler senin çift çzigli kamişşş testiniiii koş kan verde gelll
Cok gevmis olsu tatlim. Allahim yardim etsin sana ve bir hastalik sebebi dunyanineeeeen guzel haberini getirsinnnnKızlar gece rahatsızlandım acile geldim şimdi ciğerlerimi üşütmüşüm gebelik olabilir dedim test yaptılar sonucu bekliyoruz bu şekilde öğrenecekmişim demekki ilaç veremediler çok kötüyüm dua edin ..
Çarşamba günü canım bende çok heyecanlıyım. Eşim hergün test alıp geleyim mi dio öyle gülüşüoz ama içimiz PİR PİR. İnşallah Rabbim gönlümüzdekileri nasip eder. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Transferden sonra hergün daha zor geçiyor canım sende yarın bebişlerini al aramıza katıl. İkiz olur inşallah bende ikiz takıntısı var bi seferde doğurayım istiyorumçok iyiymiş canım inş. rabbim yüzünü güldürür test tarihin nezaman benimde transferim yarın çok heycanlıyım :)
Ay insalhh canim ya heyecanlandimcanım ne kuruntusuu bildiğin çıkmış çizgin tebrik ederim
Ben oncesinde 5 gun vurundum hala devam ediyorum ilk gunler fena can yakiyo yuruyemiyosun bile ama sonra sonra alisiyor vucut merak etme bebegede zarar vermez aksine tutunmasi icin yardim ediyoTransfer aşamasından önce progestan iğne kullanan varmı kalcadan? Ben daha iki adet vuruldum ama çok ağrı yapıyor yuruyemiyorum resmen daha 8 tane var bide embriyo yu transferde sonrada vurularak devam edilcekmiş bebeği etkiler mi bu kadar ağrı acı
Dondurulmusmu kac taneeeeeeAy insalhh canim ya heyecanlandim
ay valla çıkmış maşallah inş. herşey yolunda gider aminnnKizlar bende dayanamadim biraz once test yaptim 7.gunum nasi sizce
ayyyyyy hivbiriiiiiiii valahiiiii kendiniuzmekten baska bisidiil bumlarrrr kocan daaa artik yaptirsin su testi sanaaaa amilesinnn sekekrim hamileeeee :))))Ben catlatma ignesi felan olmadimkiiiBaska hangi ilac yaniltabilirkiEstrofemmi kan sulandiricimi prednol mu balik yagi vitamin progestan ignemi neee neeee
Yok canim taze daha 2 tane koymuslardiDondurulmusmu kac taneeeeee
canım ben varım trasnfer oncesı ve sonrası nasip olur pozitifide görürsem 12 haftay akadar dah avurulcam. Çok kötü bir iğne oturmaıyorum kıcımın ustune yağlı cok topluyorr.. malesef.. Pozııtıfı gorelım bebegımızı kucagımızada alalımda ne yapalım
Haklısın cnm mecbur napcaz alkollü bezle ovalamak iyimi yayılması için bilemedim. Bu arada benim embriyo sayım gayet iyi ama doktor arayıp 4. Gün transfer yapmaz dedi bir türlü anlam veremedim çünkü bildiğim kadarıyla 5. Gün daha avantajlı ve iyi valla kafam allak bullak
Gorduuuummm Ayyy canim cok mutlu oldduuummm darısı bizeeeKizlar bende dayanamadim biraz once test yaptim 7.gunum nasi sizce
Ama canim elimizde deilki vala esim olmasa hemen gidip veririmValla anlamıyorum ıdrar yapıp kan yapamayn sizleri bir işin garantıye almak ıcın beklıonuzda ıdrar testını kosarak yapıonuz pess