Taze idrarla yap bence tatlimAy hadi fikir vern yaa beklm mi kaç saatlik idrar la yapim canlar cvp vern nolur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze idrarla yap bence tatlimAy hadi fikir vern yaa beklm mi kaç saatlik idrar la yapim canlar cvp vern nolur
Görüyoruz git test yaptr cnm ben olsam öyle yapardmCok silik ikinci cizgiyi gordum sizde goruyomusunuz yoksa benmi kuruntu yapiom
Transfer aşamasından önce progestan iğne kullanan varmı kalcadan? Ben daha iki adet vuruldum ama çok ağrı yapıyor yuruyemiyorum resmen daha 8 tane var bide embriyo yu transferde sonrada vurularak devam edilcekmiş bebeği etkiler mi bu kadar
ağrı acı
Tm bnd3 Aksm yapim b3klm 3 saatlik idrarla yapim taze idrar la yapn yazyo testteBilemedim ki Cnm bekleyen idrar için belli bir saat var Mıdır sabah idrarı daha sağlıklı benm akşam çıktı ama. Her türlü umudunu kaybetme Cnm daha erken de olabilir inş güzel sonuc alırsın moral bozmak yok
Öyle yapcm aksm yapcm 5 6 gbibeklemişle değilde yeni idrarla yaparsan daha iyi olur bence
Tm kızlar saoln öyle yapcm hadi dua edn siz hamilern duası kabul olr cuma bgünCanım idrarını 3saat beklet ben dün 1 saatlikle yaptım çok net cikti
Biraz beklet
Hayrli olsn cnm erkn çıkms maşallah kaç günlük Embryo transfer edildiki erkn çıktıKizlar bende dayanamadim biraz once test yaptim 7.gunum nasi sizce
İnnnnssaaaalllaaahhhhh pozitif olur innnnssaaaalllaaahhhhh hakkında hayırlısıTm kızlar saoln öyle yapcm hadi dua edn siz hamilern duası kabul olr cuma bgün
Ben oncesinde 5 gun vurundum hala devam ediyorum ilk gunler fena can yakiyo yuruyemiyosun bile ama sonra sonra alisiyor vucut merak etme bebegede zarar vermez aksine tutunmasi icin yardim ediyo
Otelin karşısında klinik var oraya gidiyorum 10 dakika suruyoCnm sen iğneyi kime vurduruyon otelde
Kimininki geç çıkabiliyor canım 50 nin altındaysa çıkmamıştir mesela benimki de 8.gün cookk silikti dün koyulasti tekrarla istersenKizlar yaaaa dun 8. Gunumdu test yaptim bisey cikmadi icim cok kotu oldu evde test var ama bir daha yapasim gelmiyor aslinda gidip kan verecektim ama korkudan gidemedim de pazartesi asil test gunu dua edin lutfen
Bilemiyorum ki korkuyorum insallah gec cikanlardamimdir hos ablam iki aylik hamileyken bile cikmamistiKimininki geç çıkabiliyor canım 50 nin altındaysa çıkmamıştir mesela benimki de 8.gün cookk silikti dün koyulasti tekrarla istersen
AA gercekmi hamile hamile çok garipBilemiyorum ki korkuyorum insallah gec cikanlardamimdir hos ablam iki aylik hamileyken bile cikmamisti
Evet ama hamile oldugunu bilmiyordu iste 3. Cocgu supriz yapti. Ikinci daha 6 aylikti korunuyoruz diye cok umursamadi dogumu yeni oldugu icin normal gecikmedir diye dusunuyordu ama surekli de test yapiyordu negatif cikiyordu hep en sonunda mide bulNtilari baslayinca kan vermeye gitti ve sonuc pozitifAA gercekmi hamile hamile çok garip
Allah Allah çok garip :)Evet ama hamile oldugunu bilmiyordu iste 3. Cocgu supriz yapti. Ikinci daha 6 aylikti korunuyoruz diye cok umursamadi dogumu yeni oldugu icin normal gecikmedir diye dusunuyordu ama surekli de test yapiyordu negatif cikiyordu hep en sonunda mide bulNtilari baslayinca kan vermeye gitti ve sonuc pozitif
İnşallah bitanem allah razı olsunİnnnnssaaaalllaaahhhhh pozitif olur innnnssaaaalllaaahhhhh hakkında hayırlısı