• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar yardimmmm

Buz bebeğimi aldım geldim çok sukur amaaklima bir şey sorun olarak takıldı
Saat 1 de dediler 3 e kadar bekletiler o arada bende WC ye gittim cok suda icmedim çok sikisiyorum diye ay transfer sırasındahasta ssıkışık değil dediler kaç defa hocaya ama hoca sallamadi koydular ay sıkışık olmamam etkiledimi diye sordum hayır dediler ama ben takıldım
Önemli mıydı sıkışık olmamam yine de koydular onemsemediler mi beni ister tutsun ister tutmasin deyip diye aklıma takiyorum..
Hayır canım ilgisi yok azıcık sıkışık olman yeterli ben çok sikisiktim Dr iki buçuk bardak bosalttirdi merak etme onun icin

Kizlar yarın tranferim var dua edin bana:) bide bise sormak istiyorum eger dr. Iki tane koyarsa koydurmalimiyim gebelik zor geciyomus diye korkuyorum yolu yarilarken onlari kaybetmek daha kötü ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum. Hakkimizda hayırlısı olur inşallah. . Hepiniz icin dua ediyorum kizlar bu sene kucaklarimiz dolsun inşallah :KK46::KK46::KK60::confused:

Cok sevindim canim Tebrikler katlanarak devam eder inşallah darisi basimiza :KK66: bu mübarek gunde cok guzel haber canim. Benim de yarin transferim var inşallah hersey guzrl olur:KK51:
canım senin dondurulmuş mu?kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edecekler?herşey yolunda gider inşallah

[QUOTE="EsrRam, post: 44231548, member: 719413"ce progestanımı yaptırmaya gittim dönüşte yaşlı bi amca çevirdi kızım nerden ilaç alabilirim dedi tarif ettim. Tam gidiodum döndü kızım Allah evladını sana bağışlasın inşallah dedi tam da o an ezan başladı elim karnımda dua ede ede döndüm eve çok duygulandım Allah mı söyletti acaba :KK61:[/QUOTE]

Ay canm ben bile dduygulanım Rabbim söyletmiştir insallah

canım senin dondurulmuş mu?kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edecekler?herşey yolunda gider inşallah
Dondurulmuş degil canim 5. Gün emriyosu.. devlette 35 yas altina iki tane koymuyolarmis ama dr eger koyarsa ne yapacagimi hic bilmiyorum :) inşallah canim.. sende du ru mlar nedir?

Merhaba kızlar, sonucumu aldım, şimdilik pozitif görünüyor :) :) :) :) :) :) :anneadayı:
Değer 118.8 çıktı.
Testlerle ilgili bir problem yaşanmış, çok geç öğrenebildim sonucu, size de geç haber verebildim.
Şimdi 2 gün sonrasını bekleyip ikinci bir test yaptıracağım, inşallah iyi ilerler ve inşallah bir problem olmaz :)
Bu gece sizler için de çok dua edeceğim, Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı duyar ve sizlere de olumlu sonuçlar almayı nasip eder ve en önemlisi hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

Ay cnm ne guzel hayirli ugurlu olsun saglikla devam etsin ve kucagina almayi nasip etsin rabbim

Dondurulmuş degil canim 5. Gün emriyosu.. devlette 35 yas altina iki tane koymuyolarmis ama dr eger koyarsa ne yapacagimi hic bilmiyorum :) inşallah canim.. sende du ru mlar nedir?
bugün 5.iğnemi vuruldum 5 tane yumurtam varmış perşembe günü tekrar çağırdı?daha kaç kere daha kontrole gideceğim acaba?canım sen çatlatma iğneni adetinin kaçıncı günü vuruldu ? toplama gününe kadar kaç gün geçti?

Senin transferin nasıl geçti canım ya, umarım herşey yolunda gitmiştir :KK66: güzel haberlerini bekliyoruz :KK66:

Cnm cok sukur aldm geldim embriyolog cok guzel cozundu embriyon kaliteli dedi cok mutlu oldm insallah sıkı sıkı tutunur bebisim tek sikinti sikisik girmedigim icin cikti ona cnm sikildi insallah oda etkilemez

ayrıca Can'ım gizli tutmak şartıyla 2 tane koyuyorlar.ilk denememde 2 tane koydular biri tuttu bu denememde de 2 tane isticem nasip sağlıklı olsunlarda bakarız Allah'ın izniyle

Yok arkadaşım takılma rahat ol seninle şimdi onu düşün daha benim yumoşlarım bile toplanmadı yarın ilk kontrolüm var au içmen sıkışık olman ultrasonla karnından rahimde en kalın tabakayı görmek için yerleştiremezdi Zaten öyle göremeseydi o kadar basit değil rahat ol :)

Canim moralini bozma. Sıkışık olmanı istemelerindeki sebep idrar kesesi şişkin olunca rahim daha iyi ultrasonla gözlenebilir. Doktor görebildi ki onemsemedi. Yani hayatı bi önemi yok. Bebişine odaklan üzme onu annesi :anneadayı:

Can'ım sıkışık olmanın sebebi işlem yapılırken ultrasonda rahat görebilmek. Ben izledim işlem yapılırken. Sende nasıldı görebildin mi? Doktor görmüştür yoksa beklerdi bence Cnm çok takılma sonuçta Senn hamile olman onların başarısını arttırır umursamamak gibi düşünce yoktur bence

İçini ferah tut inan onunla bununla bi ilgisi yok aslında var ama herşey Rabbimin elinde sen sadece pozitif ol pozitif düşün tutacak de karnını okşa bebişlerinle sev. Kafana takarak üzülürsün üzüntü olumsuz etkiler. Ben ilkinde de sıkışıktım ama tutmadı. Kısmet arkadaşım bol bol dua et ve istirahat et.yemene içmene dikkat et bu saatten sonra.

Hayır canım ilgisi yok azıcık sıkışık olman yeterli ben çok sikisiktim Dr iki buçuk bardak bosalttirdi merak etme onun icin

Sagolun canlsrim biraz rahatladim ben cok pimpirikliyim ultrasonla bakanda bi kac kez itirax etti sikisik degil hasta diye hatta dr a sinirlendi duymazdan gelio diye o yuzden korktum :(

bugün 5.iğnemi vuruldum 5 tane yumurtam varmış perşembe günü tekrar çağırdı?daha kaç kere daha kontrole gideceğim acaba?canım sen çatlatma iğneni adetinin kaçıncı günü vuruldu ? toplama gününe kadar kaç gün geçti?
4 kere kntrole gittim 5.de opu oldum. Catlatma ignesi yumurtanin buyumesine gore degisiyo canim ben 10. Gun yaptim. Catlatma ignesi yaptiktan sonra 36 saat sonra opu yapiliyo

Kizlar yarın tranferim var dua edin bana:) bide bise sormak istiyorum eger dr. Iki tane koyarsa koydurmalimiyim gebelik zor geciyomus diye korkuyorum yolu yarilarken onlari kaybetmek daha kötü ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum. Hakkimizda hayırlısı olur inşallah. . Hepiniz icin dua ediyorum kizlar bu sene kucaklarimiz dolsun inşallah :KK46::KK46::KK60::confused:
Cnm öncelikle hayırlı olsun sıkıntısız atlatırsın inş. Ben 2 koydurdum ama kısmetten ötesi yok gerçekten belki hiç tutmaz belki ikisi tutar belki tek. Sen ne istediğine karar ver sonra Takdir-i Allah'a bırak. O ol derse tek yumurtan bölünür 2 olur Hakkı'nda hayırlısı olsun

ayrıca Can'ım gizli tutmak şartıyla 2 tane koyuyorlar.ilk denememde 2 tane koydular biri tuttu bu denememde de 2 tane isticem nasip sağlıklı olsunlarda bakarız Allah'ın izniyle
Evet oylemis inan ne yapacagimi bilmiyorun kafam cok karışık. Dogduktan sonra onlar kendine baktiriyo zaten. Bedi benim ailemde cok ikiz var 2 koyduruyomus bolunuyomus 3üz yada 4üz olursa aman allahim neler dusunuyorum :)))

Cnm öncelikle hayırlı olsun sıkıntısız atlatırsın inş. Ben 2 koydurdum ama kısmetten ötesi yok gerçekten belki hiç tutmaz belki ikisi tutar belki tek. Sen ne istediğine karar ver sonra Takdir-i Allah'a bırak. O ol derse tek yumurtan bölünür 2 olur Hakkı'nda hayırlısı olsun
Doğru diyosun valla icime su serptin. Bizim sulalede ikiz surusune bereket :)

Merhaba kızlar, sonucumu aldım, şimdilik pozitif görünüyor :) :) :) :) :) :) :anneadayı:
Değer 118.8 çıktı.
Testlerle ilgili bir problem yaşanmış, çok geç öğrenebildim sonucu, size de geç haber verebildim.
Şimdi 2 gün sonrasını bekleyip ikinci bir test yaptıracağım, inşallah iyi ilerler ve inşallah bir problem olmaz :)
Bu gece sizler için de çok dua edeceğim, Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı duyar ve sizlere de olumlu sonuçlar almayı nasip eder ve en önemlisi hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Ayyyyyy gözün aydıınnnnnn bugün harika haberler geliyooooo :)))) Çooook sevindim canımmm inanın bu haberleri okuyunca içim ısınıyorrr. Bir an önce tedavime başlamak istiyorum ben deee:)) Sağlık doluu gelsin kucağına inşallahhhhh

Back