• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Canım hiç üzme kendini.. Benim eşimin ilk morfoloji sonucu %1 idi. Şuan ne alemde bilmiyorum inan. Benim gonal f 225 ile başladık bugün gonal f 225 ve orgalutran yaptım. Yarından cumaya kadar 2 gün 150 gonal f ve orgalutran la devam edecekmisim. Unutmayın ol emrine muhtacız... Pozitif olalim
Bnmde perşembe gzlim kontrolüm.. İnşallah yumoşlar gzl gzl büyüyordur.. Gonal f 150 ile başladım 4 gün sonunda 175 e çıktık bizde, bugün bide cetrotide iğneye başladım 3 gün vurulacakmışım...kısmet inşallah Rabbim cabalarımızı boşa çıkarmaz :KK66: moralimi düzelttim çok şükür.. Desteğin içim saol cnm bnm :KK19:

se

sen şöyle pozitif enerji saçarken hayırlısı ile benimde transfer zamanım gelsede bebişlerimle kavuşsamseninde hemencik vaktin gelsinde sende al bebişlerimi göbüşüne
ahhh canim ne mutlu burda size bi nebzede olsa destek olabiliyosam:) transfer zamaninda gelicek bebislerinede kavuscaksin kuzum. sizler bu ay bende mart ayinda insallah:)

Arkadaşlar bişey soracağım tedavi olduğum merkezin devletle anlaşması yok bu yüzden rapor işine girmedim ben ama ilaçları devlet hastanesinde yazdırabilirsek sgk üzerinden alabiliyor muyuz
canim daha net bilenler vardir mutlaka ama raporunuz varsa yazdirirsin ama yoksa biraz zor.

Kizlar bisey sorucam. Tedaviye baslarken herkes hormon testlerini yaptiriyor mu? Yani reglin 3. Gunu gidip ilk tedavi baslangicinda testler oluyor mu? Ilk prosedur nasil basliyor yani? Test yaptiran ve yaptirmayanlar kimler acabaa?

Bnmde perşembe gzlim kontrolüm.. İnşallah yumoşlar gzl gzl büyüyordur.. Gonal f 150 ile başladım 4 gün sonunda 175 e çıktık bizde, bugün bide cetrotide iğneye başladım 3 gün vurulacakmışım...kısmet inşallah Rabbim cabalarımızı boşa çıkarmaz :KK66: moralimi düzelttim çok şükür.. Desteğin içim saol cnm bnm :KK19:

Canik kuru incir ye bide bence. Ben kuru incir ve ananas yiyorum

Kizlar bisey sorucam. Tedaviye baslarken herkes hormon testlerini yaptiriyor mu? Yani reglin 3. Gunu gidip ilk tedavi baslangicinda testler oluyor mu? Ilk prosedur nasil basliyor yani? Test yaptiran ve yaptirmayanlar kimler acabaa?
canim ben ilk tedavime baslarken hormon testi istemedi doktorum.ama ikinci tedavime baslarken bi devlet hastanesine gidip tum testleri yaptirmayi dusunuyorum.bence sende yaptir derim

Benden hiç bi test istemediler arkadaşlar paylaşırken bende şaşırıyorum ne Değeri bunlar dye ama sanırım herkeste farklı bi uygulama var

tedavimiz seninle aynı günlerde devam ediyor inşallah sonuçlarımızda pozitif olur.

Evet cnm ben adetimle gittiğimde ultroson ve kan veriyorum. E2 ve p4 değerlerine bakıyorlar. 4 gün sonra tekrar kan veriyorum transfere kadar verdim hep. En son zaten değerim yüksek olduğu için diğer aya kaldı transferim. Tabi bu transfer öncesi. Ama ilk tedaviye başlarken adetinin 2. Yada 3. Günü gittiğinde ayrıca hormonlarına bakılıyor. Amh değerine mikrobiyoloji de 27 tane ayrı kan değerlerine, fsh,prolaktin,tsh hormonlarına vs vs :) böyle yani

Coktesekkurler kizlar!! Super hizli cevaplsr yacook tatlisiniz !! Herkes nasi halden anliyorve birbirineyardimci ;)) ben bu farkliliklari anlamiyorum gercekten!! Ilim bilim tek diil mi yani bi dr baska bisi yapio oburu baska. Nasil olabiliyor bu. Benim de mantigim test yapilmasi gerektigini soyluyo.sonucta hormona bagli bircoksey. Esim yrn aricak ztn doktoru bunu da sordurucam :) morfolojisi %4. Dr asilama yaparken dunya saglik orgutune gore normal demisti. Degerlerde sorun yok. Ama simdi arastirirken kafam karisti. Kimi yerde normal diyon ama bircok yerde de 4un ustunde olmasi gerek diyor. Bilen var mi kizlaarr? Gerci tup olucagi icin bu degerler de anlamini yitiriyor ama yine de onemli bi etken bence

Coktesekkurler kizlar!! Super hizli cevaplsr yacook tatlisiniz !! Herkes nasi halden anliyorve birbirineyardimci :KK66:) ben bu farkliliklari anlamiyorum gercekten!! Ilim bilim tek diil mi yani bi dr baska bisi yapio oburu baska. Nasil olabiliyor bu. Benim de mantigim test yapilmasi gerektigini soyluyo.sonucta hormona bagli bircoksey. Esim yrn aricak ztn doktoru bunu da sordurucam :) morfolojisi %4. Dr asilama yaparken dunya saglik orgutune gore normal demisti. Degerlerde sorun yok. Ama simdi arastirirken kafam karisti. Kimi yerde normal diyon ama bircok yerde de 4un ustunde olmasi gerek diyor. Bilen var mi kizlaarr? Gerci tup olucagi icin bu degerler de anlamini yitiriyor ama yine de onemli bi etken bence
Cnm bizim morfoloji %0. Sperm sayısı az olduğu için. Morfoloji de istenen en az %4. Yani bunun altında olmaması gerekiyor. Ama bu değer normal kabul ediliyor. Sen şükret boşver takma kafana :)

Arkadaslar transfer gelecek aya kaldı. Yumurtalar perşembe toplanacak ( hala çok korkuyorum o işten, anestezi den) fakat sorum şu transfer yapılmadığı zaman beklenen adet zamanında gelir mi ki?

Arkadaslar transfer gelecek aya kaldı. Yumurtalar perşembe toplanacak ( hala çok korkuyorum o işten, anestezi den) fakat sorum şu transfer yapılmadığı zaman beklenen adet zamanında gelir mi ki?
Yaşamadım bu durumu ama neden gelmesin ki Canım çok stres yapma düzenli olursun inşallah ilaçlar etki eder belki o da +- 2 olur heralde yine de yasayan varsa yardımcı olur sana. Anesteziden de korkma inan hiç kötü brsey yok strese sokma kendini

Canim iki tedavimde de adetin 2. Günü Tüm hormonlara bakıldı.

Tup bebek merkezi bir suru test istemisti bir kismini Reglin 2.günü sağlık ocagindan biri hastaneden rahim ağzı kanseriyle ilgili yapılan test biri memede birşey varmı diye ultrasona girdim bizim merkez bi suru test istemişti cnm eşimden de benden de herkesten de istiyormuş aynilarini
Reglin

Bak bende merak ettim cnm adet döllenmeyen yumurta atılması e orda yumurta kalmadı adet olurmuymus Dr ne dedi

Back