• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

4 kere kntrole gittim 5.de opu oldum. Catlatma ignesi yumurtanin buyumesine gore degisiyo canim ben 10. Gun yaptim. Catlatma ignesi yaptiktan sonra 36 saat sonra opu yapiliyo
teşekkürler Can'ım bakalım perşembe günü 9.günüm olcak o Zaman söyler belki çünkü perşembe gününe iğnemde yok.sana tavsiyem eğer koyarsa 2 adet koydur nasipse olur.eğer koymazsa 1 tane olsun bizimle olsun

Kızlar günaydın benim gibierkenden topikte gezen aarkadaşları girmek güzel :)

Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah
canim nasil gecti transferin? allahim gonlune gore versin insallah kuzum

Arkadaşlar merhaba hepinizin kandili mübarek olsun. Benim bir sorum olacaktı başarısız bir tüp bebek denemem var. ikincisi dondurulmuş embriyolarla olacak. acaba bu bekleme sürecinde folik asit almalı mıyım.
canim folik asit aliminin bi zarari olmaz sonucta ama istersen doktorunla bi konus bunu.

merhaba değerli hatunlar. tüp bebeğe başladım. ama aranızda uzun kalamayacağım. kafayı çok takınca bunalıyorum. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.

sorum var: geçen hafta salı adetin 3. günü ile ilaçlara başladım. dünkü kontrolde 10 yumoş, biri 15,5 iki üç tanesi 12,5 bir kaçı 8 büyüklüğünde. ilaç dozu biraz arttırıldı. normal mi. onlar da büyür diyorlar.
arkadasim hayirli olsun.evet buyuyecek onlarda merak etme.normal yani.

Merhaba kızlar, sonucumu aldım, şimdilik pozitif görünüyor :) :) :) :) :) :) :anneadayı:
Değer 118.8 çıktı.
Testlerle ilgili bir problem yaşanmış, çok geç öğrenebildim sonucu, size de geç haber verebildim.
Şimdi 2 gün sonrasını bekleyip ikinci bir test yaptıracağım, inşallah iyi ilerler ve inşallah bir problem olmaz :)
Bu gece sizler için de çok dua edeceğim, Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı duyar ve sizlere de olumlu sonuçlar almayı nasip eder ve en önemlisi hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
canim cok sevindim yaa:) rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin..

Kızlar yardimmmm

Buz bebeğimi aldım geldim çok sukur amaaklima bir şey sorun olarak takıldı
Saat 1 de dediler 3 e kadar bekletiler o arada bende WC ye gittim cok suda icmedim çok sikisiyorum diye ay transfer sırasındahasta ssıkışık değil dediler kaç defa hocaya ama hoca sallamadi koydular ay sıkışık olmamam etkiledimi diye sordum hayır dediler ama ben takıldım
Önemli mıydı sıkışık olmamam yine de koydular onemsemediler mi beni ister tutsun ister tutmasin deyip diye aklıma takiyorum..
canim merak etme bende oyleydim doktor rahmini goremese zaten koyamazdi.icini ferah tut. suan hamilesin ve bunun tadini cikart

Kizlar yarın tranferim var dua edin bana:) bide bise sormak istiyorum eger dr. Iki tane koyarsa koydurmalimiyim gebelik zor geciyomus diye korkuyorum yolu yarilarken onlari kaybetmek daha kötü ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum. Hakkimizda hayırlısı olur inşallah. . Hepiniz icin dua ediyorum kizlar bu sene kucaklarimiz dolsun inşallah :KK46::KK46::KK60::confused:
canim koydur bence.tabii bu benim fikrim.en azindan sansin daha fazla artar.ikisi de tutarsa ne guzel ikiz bebislerin olur:) malum benim hayalim:)

se
haklisin kuzum.bizim gibiler kucagina almadan sevincini tam yasayamiyor ama sen icini ferah tut.su mubarek gunler yuzu hurmetine hepimizin yuzu gulecek insallah
sen şöyle pozitif enerji saçarken hayırlısı ile benimde transfer zamanım gelsede bebişlerimle kavuşsamseninde hemencik vaktin gelsinde sende al bebişlerimi göbüşüne

Kızlar bende sizin gibi ilk yumoş kontrolüne gittim, iğnenin dozajını arttırdı drum 150 den 175 ml çıktık
Bnm Can'ımı eşimin sperm sonucu sıktı:KK43: morfoloji %2 hareketlilik % 45 çıkmış..
Rabbim korktuğumuza uğratmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Perşembe gününe çağırdı sizin Nasıl geçti buarada?

Ne denir ki :KK43: Rabbim en kısa zmnda mucizene kavuşturur inşallah...

Canım hiç üzme kendini.. Benim eşimin ilk morfoloji sonucu %1 idi. Şuan ne alemde bilmiyorum inan. Benim gonal f 225 ile başladık bugün gonal f 225 ve orgalutran yaptım. Yarından cumaya kadar 2 gün 150 gonal f ve orgalutran la devam edecekmisim. Unutmayın ol emrine muhtacız... Pozitif olalim

Arkadaşlar bişey soracağım tedavi olduğum merkezin devletle anlaşması yok bu yüzden rapor işine girmedim ben ama ilaçları devlet hastanesinde yazdırabilirsek sgk üzerinden alabiliyor muyuz

ne cabuk test gunu geldi:) canim insallah pozitif sonucunun haberini vericeksin bizede.
İnşallah canım yaa.ilk günler hemen gelsin istiyosungun yaklaştıkça ne yapıcanı şaşırıyosun.tamamen rabbime teslimim tevekkül ve teffekür eyliyorum.rabbim hayırlara cıkarsın tüm bekleyenleri ve tekrar başlayacak olanlara inşallah

Back