- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
tamam canım şimdiden başlayım o zaman riske atmayalım.Tedaviye başlayacaksan kullan Cnm. Ben de tedavi öncesi başladım 3 ay öncesine kadar içmek iyi demişti doktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım şimdiden başlayım o zaman riske atmayalım.Tedaviye başlayacaksan kullan Cnm. Ben de tedavi öncesi başladım 3 ay öncesine kadar içmek iyi demişti doktorum
Ne güzel bsey yasamışsın bence hayırlı bi olay dilerim en yakın zamanda yüzün Güler arkadasımAz önce progestanımı yaptırmaya gittim dönüşte yaşlı bi amca çevirdi kızım nerden ilaç alabilirim dedi tarif ettim. Tam gidiodum döndü kızım Allah evladını sana bağışlasın inşallah dedi tam da o an ezan başladı elim karnımda dua ede ede döndüm eve çok duygulandım Allah mı söyletti acaba
Normal cnm 17-18 olmaları için dozu arttırıyolar
Hepimizin inşallah Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine muratlarımızı nasip etsin inşallah tez vakitte kucaklarımızı doldursunNe güzel bsey yasamışsın bence hayırlı bi olay dilerim en yakın zamanda yüzün Güler arkadasım
Cdden meraktan çatlattı yani :) umarım güzel sonuçlarla gelicek
Üzülme bebişini de üzme pozitif ol pozitif çıksın inşallah hamilesindir. Ama test yanılabilir yani negatif çıkarsa kesin yanılmıştır içini ferah tut.Kislar esim uc tane daha test almis yaaa cok hevesli ama negatif olursa çok uzulurum bide 20 tl vermiş bir tanesine
O 20 lik testi yap arkadaşım varsa çıkar kesin. Predictor falandir oKislar esim uc tane daha test almis yaaa cok hevesli ama negatif olursa çok uzulurum bide 20 tl vermiş bir tanesine
Herşeyin bir Vakti vardır Rabbim tez zamanda nasip etsin canım üzme kendini psikoloji de çok önemli sonuçta . Hakkında hayırlısı inşallah.Kızlar selamlar bugün opu dan önceki son kontrolume geldim. Şişkinlik durumunu biliyorsunuz. E2 sonucu bekliyorum. Doktor 25 yumurta görünüyo dedi. Transferi bir ay ertrletebilecrgini söyledi
Senin transferin nasıl geçti canım ya, umarım herşey yolunda gitmiştir güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın benim gibierkenden topikte gezen aarkadaşları girmek güzel :)
Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah
Maşallah hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.Merhaba kızlar, sonucumu aldım, şimdilik pozitif görünüyor :) :) :) :) :) :)
Değer 118.8 çıktı.
Testlerle ilgili bir problem yaşanmış, çok geç öğrenebildim sonucu, size de geç haber verebildim.
Şimdi 2 gün sonrasını bekleyip ikinci bir test yaptıracağım, inşallah iyi ilerler ve inşallah bir problem olmaz :)
Bu gece sizler için de çok dua edeceğim, Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı duyar ve sizlere de olumlu sonuçlar almayı nasip eder ve en önemlisi hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Çok çok sevindim cnm, Rabbim kat kar arttırsın değerlerini inşallah, sonunda kucagınA almayı nasip etsin inşallah evet bize duanı eksik etme güzelim maşallah tekrardan gzl anneMerhaba kızlar, sonucumu aldım, şimdilik pozitif görünüyor :) :) :) :) :) :)
Değer 118.8 çıktı.
Testlerle ilgili bir problem yaşanmış, çok geç öğrenebildim sonucu, size de geç haber verebildim.
Şimdi 2 gün sonrasını bekleyip ikinci bir test yaptıracağım, inşallah iyi ilerler ve inşallah bir problem olmaz :)
Bu gece sizler için de çok dua edeceğim, Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı duyar ve sizlere de olumlu sonuçlar almayı nasip eder ve en önemlisi hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Ayyyy gözün aydin hayirlisiyla kucağına almak da nasip olsun insaallah. Darısı basimiza aa :)Merhaba kızlar, sonucumu aldım, şimdilik pozitif görünüyor :) :) :) :) :) :)
Değer 118.8 çıktı.
Tebrikler Canım çok Mutlu oldum hepimize güzel almayı nasip etsin Allah'ım inşallah.. Sağlıkla kalp atışını duy sonra da kucağına al inşallah arkadasım hayırlı olsun tadını çıkarMerhaba kızlar, sonucumu aldım, şimdilik pozitif görünüyor :) :) :) :) :) :)
Değer 118.8 çıktı.