- 2 Aralık 2015
- 2.722
- 4.441
- 53
- 35
Hımm doğru o halde beklicez olsun idrarda bakarsın 2 günde bir Dediğin gibi inş gttkçe koyulaşır çizgin:)Anaammmm benim koca varya manyak ilkede pazartesi ondan habersizde godemem otel odasindayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm doğru o halde beklicez olsun idrarda bakarsın 2 günde bir Dediğin gibi inş gttkçe koyulaşır çizgin:)Anaammmm benim koca varya manyak ilkede pazartesi ondan habersizde godemem otel odasindayim
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin tutunmuş bu minnoşAyyyy caniiimmm kiz insallah dedigin gibi olur o kadar ihtiyacim varki aptal oldum inaninki sevinemiyorum kursagimda kalir diye
Evet canım yarın yaptırıcam açmı tok mu bilemedimm cok sagolTest mi yaptırıcaksın yoksa :)
ben de görüyorum. hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinTast git gide koyulasti du bi resim atayim cikarsa
İnşallah kelebekler icimizde kalsın :) ruyamda bir suru civciv gördüm esimin benim etrafimda :)Ay o kelebekler bu defa bende de var çok mutluyum zannedersin hamilelik haberimi almisim :) bugüntransferim oolacak çok heyecanliyim ilkinde hiçbböyle olmamistim
Canım hadi inşallah bugün belkide mükafat günündür değil mi ama bilemeyiz kiAyyyy caniiimmm kiz insallah dedigin gibi olur o kadar ihtiyacim varki aptal oldum inaninki sevinemiyorum kursagimda kalir diye
Insallah canim belki ikisi tutundu cunku 7.gunde epey bi degerim varki cikti silikcanım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin tutunmuş bu minnoş![]()
Aynen canim zaten ilk iki gun cok guzel bi ruya gormustumCanım hadi inşallah bugün belkide mükafat günündür değil mi ama bilemeyiz ki
inş. tutunmuşlardır bend3e dün opu oldum cumartesi transferim var rabbim hepimizn yüzünü güldürsün inş. aminAynen canim zaten ilk iki gun cok guzel bi ruya gormustum
geçmiş olsun ctesi günü tutunsun minnoşların inşallahhhinş. tutunmuşlardır bend3e dün opu oldum cumartesi transferim var rabbim hepimizn yüzünü güldürsün inş. amin
Testte pembişş senin fıstıklar geliyomu acaba.ay allahım inşallah.hayırlısıyla al kucağınaEki Görüntüle 1724781 Kislar daha cok belirginlestis
Insallah iyi gecer canim hayirlisiyla kucagina alirsin kac yil bekledininş. tutunmuşlardır bend3e dün opu oldum cumartesi transferim var rabbim hepimizn yüzünü güldürsün inş. amin
Ayyy agzindan bal damliyo insallah bugunun yuzusuyu hurmetine rabbim isteyem herkese taddirsinTestte pembişş senin fıstıklar geliyomu acaba.ay allahım inşallah.hayırlısıyla al kucağına
canım tebrikler.benim arkadaşımada 2 tane transfer etmişlerdi ve 6. günde aynı bu şekildeydi şimdi ikizleri var:)inşallah seninde öyledir.Eki Görüntüle 1724781 Kislar daha cok belirginlestis
İnsallah canim ya cumlemize insallahMaşallah cnm Rabbim sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
Sevinemiyorumki kandan cikarsa ancakcanım tebrikler.benim arkadaşımada 2 tane transfer etmişlerdi ve 6. günde aynı bu şekildeydi şimdi ikizleri var:)inşallah seninde öyledir.
Ayy cok sevindim ins kandada gorursun canim ikizimiz geliyo insEki Görüntüle 1724781 Kislar daha cok belirginlestis
Canim bol bol dua et meryem suresini oku ins olacak Allahin izniyle.benimde transferle 4 gunum bana bize umut ışığı ol inşallhIki transfer olduya belki yüksektir
Iyi dusun canim şeytana aldanma stres yapma dua et cok guzel bisey bu masallahAy sinirim bozuldu 9 yıllık hüzün bitiyomu şimdiyada hayat bana yine oyun oynuyo