• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

evet Can'ım aslında biliyorum ama herkeste 10 falan oluyo ya az olunca Can'ım sıkıldı ilkinde oğlumda 7 tane vardı bunda 5 Hakkı'mızda hayırlısı olsun.senin transferin olalı kaçgün oldu Can'ım?
12sinde oldu transferim, bugün test günüm, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah ;)

Kızlar günaydın benim gibierkenden topikte gezen aarkadaşları girmek güzel :)

Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah

Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah
Ayyy hadi inşallah iyi geçer, güzel haberlerini bekliyoruz, umarım bu güzel günde dualarımız kabul olur :)

Günaydın ;) transfer Zamanııı hayırlı olsun Can'ım güzel güzel embriyonu al gel bekleyelim hep birlikte bugün kandil gecesi dua edelim birbirimize ;)

Drymt: 44226725 .!.:
Günaydın :KK66: transfer Zamanııı hayırlı olsun Can'ım güzel güzel embriyonu al gel bekleyelim hep birlikte bugün kandil gecesi dua edelim birbirimize :KK66:

İnSallah cnm
Allahim bu topikteki ve bu dertte olan herkesi bu guzel gunun hurmetine peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine kapisindan bos cevirmesin insallah.

Ya kislaaarrrrr az once test yaptim cooojkkkk golge dikkatli bakarsan goruyosun silik cizgi cikti bugun transfer i satarsak 8. Gunum
yaniliyomuyum

Ya kislaaarrrrr az once test yaptim cooojkkkk golge dikkatli bakarsan goruyosun silik cizgi cikti bugun transfer i satarsak 8. Gunum
yaniliyomuyum
Neden olmasın Can'ım değerin yüksekse silik çıkmış olabilir e kan ver madem için rahat etsin ya da yarın idrar tekrarla sabah çizgi ne olacak bakalmm

Iki gunde bir tekrarliycam testi normal zamanda arada yapardim test bembeyaz hic bir belirti olmazdi testte şimdi yani gorebiliyorum

1450769506515.jpg

Back