- 1 Kasım 2013
- 2.690
- 2.086
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüyor çizgi 2 pozitif defalarca negatif görmüş biri olarak bu testin pozitif olduğunu düşünüyorum Can'ım :)
Allah korusun yanıltıcı olmasın Can'ım sen yarın tekrarla ama bence pozitif Canım bakalım hayırlısı Allah yüzünü güldürsün inşallahAy sinirim bozuldu 9 yıllık hüzün bitiyomu şimdiyada hayat bana yine oyun oynuyo
Insallah canim hepimizinAllah korusun yanıltıcı olmasın Can'ım sen yarın tekrarla ama bence pozitif Canım bakalım hayırlısı Allah yüzünü güldürsün inşallah
Aminnn cümlemize inşallah Rabbim kendi yanından hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahGünaydın kızlar
Kandil'iniz mübarek olsun, Rabbim mucizelerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...dualarımdasınız Rabbim sınavımızı geçmeyi nasip etsin inşallah.
Bizide haberdar et cnm merakla bekliyorum12sinde oldu transferim, bugün test günüm, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Gunaydin canim amin cumlemizinGünaydın kızlar
Kandil'iniz mübarek olsun, Rabbim mucizelerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...dualarımdasınız Rabbim sınavımızı geçmeyi nasip etsin inşallah.
Hayırlısıyla gt gel cnm inş hislerin doğru çıkar:)Kızlar günaydın benim gibierkenden topikte gezen aarkadaşları girmek güzel :)
Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah
İnş doğrudur hadi Hayırlısı cnm ama transfer Gününü saymadan say 7.günündesin valla idrarda Görenler olmuş bügünde seninkide Öyledr inş ne zaman kanda baktırıcaksın?:)Ya kislaaarrrrr az once test yaptim cooojkkkk golge dikkatli bakarsan goruyosun silik cizgi cikti bugun transfer i satarsak 8. Gunum
yaniliyomuyum
Ayyyy canımmm şimdi gördümmm hadi hayırlı olsun inşallah allahım bu güzel günde nekadar güzel bi haber.inan kendi sonucumu almış kadar heyecanlandım.zeynebim rabbim kucağına almayı nasip etsin.Ay sinirim bozuldu 9 yıllık hüzün bitiyomu şimdiyada hayat bana yine oyun oynuyo
Insallah canim pszartesiİnş doğrudur hadi Hayırlısı cnm ama transfer Gününü saymadan say 7.günündesin valla idrarda Görenler olmuş bügünde seninkide Öyledr inş ne zaman kanda baktırıcaksın?:)
7.günündesin ve idrar testinde olabilir gbi görünüyo 9.gün kan versen çıkardı belkide pztsiye çok varmış hepimiz merakta kalıcaz hadi HayırlısıInsallah canim pszartesi
Ayyyy caniiimmm kiz insallah dedigin gibi olur o kadar ihtiyacim varki aptal oldum inaninki sevinemiyorum kursagimda kalir diyeAyyyy canımmm şimdi gördümmm hadi hayırlı olsun inşallah allahım bu güzel günde nekadar güzel bi haber.inan kendi sonucumu almış kadar heyecanlandım.zeynebim rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Yok cnm farketmiyoKızlar kan testi aç tok farkediyor mu??
Anaammmm benim koca varya manyak ilkede pazartesi ondan habersizde godemem otel odasindayim7.günündesin ve idrar testinde olabilir gbi görünüyo 9.gün kan versen çıkardı belkide pztsiye çok varmış hepimiz merakta kalıcaz hadi Hayırlısı
Test mi yaptırıcaksın yoksa :)Kızlar kan testi aç tok farkediyor mu??