• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

:KK42:Beni yaniltiyor olabilirmi prolaktin yuksekliginden cikmis olabilirmi yani catlatma ignesi olali dort ay oldu

Günaydın kızlar
Kandil'iniz mübarek olsun, Rabbim mucizelerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...dualarımdasınız Rabbim sınavımızı geçmeyi nasip etsin inşallah.
Aminnn cümlemize inşallah Rabbim kendi yanından hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın benim gibierkenden topikte gezen aarkadaşları girmek güzel :)

Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah
Hayırlısıyla gt gel cnm inş hislerin doğru çıkar:)

Ya kislaaarrrrr az once test yaptim cooojkkkk golge dikkatli bakarsan goruyosun silik cizgi cikti bugun transfer i satarsak 8. Gunum
yaniliyomuyum
İnş doğrudur hadi Hayırlısı cnm ama transfer Gününü saymadan say 7.günündesin valla idrarda Görenler olmuş bügünde seninkide Öyledr inş ne zaman kanda baktırıcaksın?:)

Ay sinirim bozuldu 9 yıllık hüzün bitiyomu şimdi:KK42:yada hayat bana yine oyun oynuyo
Ayyyy canımmm şimdi gördümmm hadi hayırlı olsun inşallah allahım bu güzel günde nekadar güzel bi haber.inan kendi sonucumu almış kadar heyecanlandım.zeynebim rabbim kucağına almayı nasip etsin.

Ayyyy canımmm şimdi gördümmm hadi hayırlı olsun inşallah allahım bu güzel günde nekadar güzel bi haber.inan kendi sonucumu almış kadar heyecanlandım.zeynebim rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Ayyyy caniiimmm kiz insallah dedigin gibi olur o kadar ihtiyacim varki aptal oldum inaninki sevinemiyorum kursagimda kalir diye

Back