Cnm sana kaç tane transfer oldu sen 4.günde çift çizgi gormustun sanırım bence var sende birşeyler :)Bide kislar ara ara adet sancim oluyo normalmi
12sinde oldu transferim, bugün test günüm, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahevet Can'ım aslında biliyorum ama herkeste 10 falan oluyo ya az olunca Can'ım sıkıldı ilkinde oğlumda 7 tane vardı bunda 5 Hakkı'mızda hayırlısı olsun.senin transferin olalı kaçgün oldu Can'ım?
Evet canım, doktor 22sinde yaptır demişti, bugün sonucu öğreneceğim inşallah, sizleri de haberdar edeceğim öğrenince
Ay cok heyecanli cnm insallah hayirlisiyla pozitiftir.12sinde oldu transferim, bugün test günüm, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Devlette böyle şeyleri söylemiyorlar canım. İlk denememde ne diyet listen vardı ne özellikle yemem ve yememek gerekenler.Evet banada Demişti Dr Um lifli gıdalar yardımcı oluyomuş tutunmasına
Ayyy hadi inşallah iyi geçer, güzel haberlerini bekliyoruz, umarım bu güzel günde dualarımız kabul olur :)Kızlar günaydın benim gibierkenden topikte gezen aarkadaşları girmek güzel :)
Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah
GünaydınKızlar günaydın benim gibierkenden topikte gezen aarkadaşları girmek güzel :)
Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah
Ayyy hadi inşallah iyi geçer, güzel haberlerini bekliyoruz, umarım bu güzel günde dualarımız kabul olur :)
Hadi bakalım bir pozitif daha eklensin tablomuza inşallah :)Evet canım, doktor 22sinde yaptır demişti, bugün sonucu öğreneceğim inşallah, sizleri de haberdar edeceğim öğrenince
Drymt: 44226725 .!.:Günaydıntransfer Zamanııı hayırlı olsun Can'ım güzel güzel embriyonu al gel bekleyelim hep birlikte bugün kandil gecesi dua edelim birbirimize
Ayyyy Allah soyletti ama o zeynep ben degilim bana iki tane verildiCnm sana kaç tane transfer oldu sen 4.günde çift çizgi gormustun sanırım bence var sende birşeyler :)
Neden olmasın Can'ım değerin yüksekse silik çıkmış olabilir e kan ver madem için rahat etsin ya da yarın idrar tekrarla sabah çizgi ne olacak bakalmmYa kislaaarrrrr az once test yaptim cooojkkkk golge dikkatli bakarsan goruyosun silik cizgi cikti bugun transfer i satarsak 8. Gunum
yaniliyomuyum
Ay inşallah Can'ım valla çok sevindim inşallah koyulaşır çizginIki transfer olduya belki yüksektir
At Can'ım bakalım zaten bi 2 3 dk beklemek gerekiyor testteTast git gide koyulasti du bi resim atayim cikarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?