- 2 Aralık 2015
- 2.722
- 4.441
- 53
- 35
Kaçıncı günündesin normaldeKislar estrofem kullanılırken idrar testinde cift çizgi cikarsa ilaçtan olabilir mi çünkü östrojen salgiliyorya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günündesin normaldeKislar estrofem kullanılırken idrar testinde cift çizgi cikarsa ilaçtan olabilir mi çünkü östrojen salgiliyorya
ben hic test yapmadim canim maalesef yardimci olamiycam ama idrarda kolay kolay cikmazKislar estrofem kullanılırken idrar testinde cift çizgi cikarsa ilaçtan olabilir mi çünkü östrojen salgiliyorya
Yapmadim canim test esim almis cuma yapmayi dusunuyorum transfer gununu sayarsak 7. Gunum hani igne progestan ve estrofem cift cizgi cikarirsa bosuna sevinmeyim diyeKaçıncı günündesin normalde
Normalde 6.günündesin çatlatma iğnesinin öyle bi etkisi varmış ama onunda etkisi Çoktan geçti kullandığın ilaçlarda öyle bi etki yaratmaz dye dusunuyorum ben idrarda bakmıştım çıkmamıştı 6.gün sonrada hç yapmadım zatenYapmadim canim test esim almis cuma yapmayi dusunuyorum transfer gununu sayarsak 7. Gunum hani igne progestan ve estrofem cift cizgi cikarirsa bosuna sevinmeyim diye
Canim çatlatma ignesi dışında ki ilaçlar yani estrofem veya progesteron idrarda çift çizgi çıkarmaz. Çünkü bu testler sadece beta HCG hormonuna duyarlı. O da sadece gebeyken salgilaniyor zaten.Yapmadim canim test esim almis cuma yapmayi dusunuyorum transfer gununu sayarsak 7. Gunum hani igne progestan ve estrofem cift cizgi cikarirsa bosuna sevinmeyim diye
Bizede hoca iki üç ay sonra başlamayı önerdi fakat, kış aylarında sürekli yolculuk yapmak (merkezle ev arası 130 km) ve kış aylarından grip vs. olma ihtimalinden dolayı nisan veya mayıs olabilir.evet canim negatiften sonra en az 2 ay araverilmesi gerekirmis.bende 2 adetimle birlikte baslicam ofis yapilacak falan filan sonrasini bende bilmiyorum:)
Benimki dondurulmus embriyo canim catlatma ignesi olali dort ay olduNormalde 6.günündesin çatlatma iğnesinin öyle bi etkisi varmış ama onunda etkisi Çoktan geçti kullandığın ilaçlarda öyle bi etki yaratmaz dye dusunuyorum ben idrarda bakmıştım çıkmamıştı 6.gün sonrada hç yapmadım zaten
Yumurta toplama işleminden sonra oluyor canm. Bende de olmuştu doktor sanırım endilesenmeyeyim diye soylemedi transferi erteledi. Ama bütün belirtileri vardi. Dediğin gibi şiş karin gaz mide bulantisi belirtileriKızlar ohss diye bir şey var duymussunuzdur. Ya da aranızda geçiren oldu mu bilemiyorum. Fakat bu ohss denen şey opu veya transfer öncesi olur mu? Karnım şiş ve inanılmaz gaz var acaba ilaçlardan mi?
O zmn hç sıkıntı yok cuma idrar testi yerine kan testi yaptır benceBenimki dondurulmus embriyo canim catlatma ignesi olali dort ay oldu
Mide bulantısı hafif ama rahatsız ediyor. Acile gitmeme gerek var mı sence. Yarın da kontrolum vargerçiYumurta toplama işleminden sonra oluyor canm. Bende de olmuştu doktor sanırım endilesenmeyeyim diye soylemedi transferi erteledi. Ama bütün belirtileri vardi. Dediğin gibi şiş karin gaz mide bulantisi belirtileri
Ahhh esim izin verse bugun gidicemde yok illa pazartesi ama cuma idrar yapicamO zmn hç sıkıntı yok cuma idrar testi yerine kan testi yaptır bence
Çok kötü hissediyorsan git tabii canim. Benim hafif hafif arada olduğu için gerek duymadim. Doktorumu arayip söylemiştim o da ayni şeyi söylemişti kusma varsa mutlaka görün demişti olmadığı için gitmemistim. Yarın kontrolun varmış madem çok fena degilsen gitme canm endişe etmeMide bulantısı hafif ama rahatsız ediyor. Acile gitmeme gerek var mı sence. Yarın da kontrolum vargerçi
canim genelde opudan sonra fazla yumurta toplamasindan dolayi oluyor.bence bu durumu doktorunla gorus cunku yabana atilacak bir olay degildirKızlar ohss diye bir şey var duymussunuzdur. Ya da aranızda geçiren oldu mu bilemiyorum. Fakat bu ohss denen şey opu veya transfer öncesi olur mu? Karnım şiş ve inanılmaz gaz var acaba ilaçlardan mi?
Hadi Hayırlısı cnm sabır :)Ahhh esim izin verse bugun gidicemde yok illa pazartesi ama cuma idrar yapicam
Amin canimHadi Hayırlısı cnm sabır :)
Yok yok değil canim. Ama içime doğdu. Sağlam belirtilerini yaşıyorum ya bir aksilik cikmadan ertelenmeden bitse şu is. Ya da artmaz belki inşÇok kötü hissediyorsan git tabii canim. Benim hafif hafif arada olduğu için gerek duymadim. Doktorumu arayip söylemiştim o da ayni şeyi söylemişti kusma varsa mutlaka görün demişti olmadığı için gitmemistim. Yarın kontrolun varmış madem çok fena degilsen gitme canm endişe etme
O zaman kötü hissedersen gidersin canm. Hayırlısı olsun inşallah. Benimkini ertelemisti doktorum. Kasım ayında olacakti normalde. Şimdi adet olmayi bekliyorum. Sıkıntı etme sakın ertelense dahi bu bizim için daha iyi canim öyle düşün. İyi düşünelim iyi olsun.Yok yok değil canim. Ama içime doğdu. Sağlam belirtilerini yaşıyorum ya bir aksilik cikmadan ertelenmeden bitse şu is. Ya da artmaz belki inş