Ilk uc ay cok onemli canim bebegin organlari kalbi beyni herseyi yeni olusuyor protein onemli kalsiyumda bence istahin varsa gayet iyi. Ben normalde cok istahli bi insanim sevmedigim hicbirsey yoktur herseyi yerim ama su an sabahlari sutu bile zorla iciyorum. Kokuyo hersey burnuma o yuzden zorlamiyorum tiksinmemek icinbanada doktor 3 litre ic dedi ben sabah iki yumurta birkase yogurt ama keci yorgurdu aralarda ceviz aksam yatarken keci sutu iciyorum ve sute seker atmiyorum yaninda kuru uzum yiyorum o karsiliyo sizce abartiyormuyum
Doğrudur canım ben duyduğumu söyledim herkes farklı birşey söylüyor hangisine inanacagimiza şaşırıyoruzbu yanlış bilinen bir şey vajinal ultrason düşüğe sebep olmaz. vajen ağzından bakıyor sadece arada serviks var bebeği bırak oraya bile temas etmeyen bir şey nasıl düşüğe sebep olabilir halk arasında yanlış bir inanış
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende uyku denen birşey kalmadı sabaha kadar 10defa kalkiyorum sabaha karşıda bel ağrısı tutuyor uyuyamiyorum ilk gebeligimde bulantim olmamıştı ama bunda olucak herhalde hayirlisi benim 4+5 önümüzdeki hafta gitmeyi planliyorum Dr bakalım ne diyecek ben alttan baktırmak istemiyorum hemşire arkadaşım var onermiyor o yüzden bekliycem bakalım hayırlısı
Kizlar 5+5 im bugun kalp atislarini gorduk cok sukur. Darisi basiniza.
selam kizlar bende dun keseyi gördüm 4+4 de.
Diktor haftaya tekrar gel iste testleri yapalim bebege bakalim dedi. Ondan sonraki haftada kalp atislarini dinleriz dedi.
Boyle her hafta cagirmasi normal mi yoksa para tuzagi mibilemedim. Size bu demir icin falan test yapildi mi yada idrar yollari iltihabi icin(bu cok onemliymis bebegi dusurebiliyormus)
selam kizlar bende dun keseyi gördüm 4+4 de.
Diktor haftaya tekrar gel iste testleri yapalim bebege bakalim dedi. Ondan sonraki haftada kalp atislarini dinleriz dedi.
Boyle her hafta cagirmasi normal mi yoksa para tuzagi mibilemedim. Size bu demir icin falan test yapildi mi yada idrar yollari iltihabi icin(bu cok onemliymis bebegi dusurebiliyormus)
amin insalah canimm ben daha 5+2 yimmmKizlar 5+5 im bugun kalp atislarini gorduk cok sukur. Darisi basiniza.
Aynı ip gibi ince bende de geldi4 gün önce acaba ne olduğu konusunda doktorundan bilgi alabildin mi ben kadın doğum doktoruna 1,5 saat uzaktayım gidip soramıyorum bilgi alırsan bana da bilgi verebilir misinSulu kan canim ama dedigim gibi kil gibi ince
yok cnm dr daha gitmedim evde test yaptım,biraz daha büyüsün öyle gideyim diye düşündüm.birde sana dr mu folik plus ı günde 1 tane al dedi?çünkü günde 3 tane kullanılması gerektiği yazıyordoktora gittin mi cnm beta hcg kaç çıktı
Dogru diyosun canim hala yataktan cikamadimo zaman iş filan yapma bugünler önemli atlattık mı gerisi kolay
Bu haftada bu kadar buyumesi ilginc geldi sislik beni benden aliyobenimde karnım devamlı şiş o şişlik beni rahatsız ediyo ara arada ufak ufak ağrılar oluyo
Benimde oylee bakalim ne zaman durcakvar canım akıntımda ara ara gidiyo geri geliyo sonra
Aynı ip gibi ince bende de geldi4 gün önce acaba ne olduğu konusunda doktorundan bilgi alabildin mi ben kadın doğum doktoruna 1,5 saat uzaktayım gidip soramıyorum bilgi alırsan bana da bilgi verebilir misinBenimde oylee bakalim ne zaman durcak
ben folic 1 kullaniyorum birtaneyok cnm dr daha gitmedim evde test yaptım,biraz daha büyüsün öyle gideyim diye düşündüm.birde sana dr mu folik plus ı günde 1 tane al dedi?çünkü günde 3 tane kullanılması gerektiği yazıyor
Sali gunu ogrencem canim bakAynı ip gibi ince bende de geldi4 gün önce acaba ne olduğu konusunda doktorundan bilgi alabildin mi ben kadın doğum doktoruna 1,5 saat uzaktayım gidip soramıyorum bilgi alırsan bana da bilgi verebilir misin
İnce bir ip veya kıl gibi değil miSali gunu ogrencem canim bak
devam ediyor mu kanamaİnce bir ip veya kıl gibi değil mi
Yok oyle geldi gitti cok sukur gelmedi bi dahaDe
devam ediyor mu kanama