2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
banada doktor 3 litre ic dedi ben sabah iki yumurta birkase yogurt ama keci yorgurdu aralarda ceviz aksam yatarken keci sutu iciyorum ve sute seker atmiyorum yaninda kuru uzum yiyorum o karsiliyo sizce abartiyormuyum
Ilk uc ay cok onemli canim bebegin organlari kalbi beyni herseyi yeni olusuyor protein onemli kalsiyumda bence istahin varsa gayet iyi. Ben normalde cok istahli bi insanim sevmedigim hicbirsey yoktur herseyi yerim ama su an sabahlari sutu bile zorla iciyorum. Kokuyo hersey burnuma o yuzden zorlamiyorum tiksinmemek icin

bu yanlış bilinen bir şey vajinal ultrason düşüğe sebep olmaz. vajen ağzından bakıyor sadece arada serviks var bebeği bırak oraya bile temas etmeyen bir şey nasıl düşüğe sebep olabilir halk arasında yanlış bir inanış
Doğrudur canım ben duyduğumu söyledim herkes farklı birşey söylüyor hangisine inanacagimiza şaşırıyoruz :confused:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende uyku denen birşey kalmadı sabaha kadar 10defa kalkiyorum sabaha karşıda bel ağrısı tutuyor uyuyamiyorum ilk gebeligimde bulantim olmamıştı ama bunda olucak herhalde hayirlisi benim 4+5 önümüzdeki hafta gitmeyi planliyorum Dr bakalım ne diyecek ben alttan baktırmak istemiyorum hemşire arkadaşım var onermiyor o yüzden bekliycem bakalım hayırlısı :KK71::KK73:

Alttan bakmıyorlar zaten cnm bol su iç gitmeden idrara sıkışık git daha iyi gorunur

selam kizlar bende dun keseyi gördüm 4+4 de.
Diktor haftaya tekrar gel iste testleri yapalim bebege bakalim dedi. Ondan sonraki haftada kalp atislarini dinleriz dedi.
Boyle her hafta cagirmasi normal mi yoksa para tuzagi mi:110: bilemedim. Size bu demir icin falan test yapildi mi yada idrar yollari iltihabi icin(bu cok onemliymis bebegi dusurebiliyormus)

ben ilk gün gittim muyane ücreti verdim keseyi görmeyi gittiğimde ücret vermedim haftaya testeler için yine çağırdı randevu almanıza gerek yok dedi ondan snraki hafta kalp atışlarını dinleticem dedi valla randevu almadan kapısına dikiliyoruz

boğaziçitıp merkezi darıcaya gidiyorum ben

selam kizlar bende dun keseyi gördüm 4+4 de.
Diktor haftaya tekrar gel iste testleri yapalim bebege bakalim dedi. Ondan sonraki haftada kalp atislarini dinleriz dedi.
Boyle her hafta cagirmasi normal mi yoksa para tuzagi mi:110: bilemedim. Size bu demir icin falan test yapildi mi yada idrar yollari iltihabi icin(bu cok onemliymis bebegi dusurebiliyormus)

Ilk haftalarda cok sik cagiriyorlar sonra aylik rutine biniyormus. Ayy ne guzel iste benim doktorda ozel ama en son gittigimde 10 gunden once gelme dedi:KK70:. Bu arada cogu tahlil saglik ocaklarinda yapiliyor. benim doktorum bu sekilde takip edebiliriz dedi. O hastanede yaptirman sart degil aile hekimine git tahlil sonuclarini doktoruna gosterebilirsin

Sulu kan canim ama dedigim gibi kil gibi ince
Aynı ip gibi ince bende de geldi4 gün önce acaba ne olduğu konusunda doktorundan bilgi alabildin mi ben kadın doğum doktoruna 1,5 saat uzaktayım gidip soramıyorum bilgi alırsan bana da bilgi verebilir misin

Selam kizlar 5+4 um pazartesi günü keseyi gordum 6 mmdi. hcg 8400. Kalp atışı için zor pazartesi gidicem.bu benim 2.gebeligim, ilkini 18 haftalikken suyum gelerek kaybettim. doktorum riskli bir gebelik yasayacagimi ve istirahat etmem gerektigini söyledi.Nasıl geçecek 8 ay yatakta, düşündükçe çok kötü oluyorum,aglamak istiyorum, moralim çok bozuk

Benimde oylee bakalim ne zaman durcak
Aynı ip gibi ince bende de geldi4 gün önce acaba ne olduğu konusunda doktorundan bilgi alabildin mi ben kadın doğum doktoruna 1,5 saat uzaktayım gidip soramıyorum bilgi alırsan bana da bilgi verebilir misin

Sali gunu ogrencem canim bak

Eklentiler

• IMG_20150408_124449.jpg
    IMG_20150408_124449.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 75
X