2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende uyku denen birşey kalmadı sabaha kadar 10defa kalkiyorum sabaha karşıda bel ağrısı tutuyor uyuyamiyorum ilk gebeligimde bulantim olmamıştı ama bunda olucak herhalde hayirlisi benim 4+5 önümüzdeki hafta gitmeyi planliyorum Dr bakalım ne diyecek ben alttan baktırmak istemiyorum hemşire arkadaşım var onermiyor o yüzden bekliycem bakalım hayırlısı :KK71::KK73:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende uyku denen birşey kalmadı sabaha kadar 10defa kalkiyorum sabaha karşıda bel ağrısı tutuyor uyuyamiyorum ilk gebeligimde bulantim olmamıştı ama bunda olucak herhalde hayirlisi benim 4+5 önümüzdeki hafta gitmeyi planliyorum Dr bakalım ne diyecek ben alttan baktırmak istemiyorum hemşire arkadaşım var onermiyor o yüzden bekliycem bakalım hayırlısı :KK71::KK73:
Canım ben altan baktırdım dün..Ne sakıncası varmış ki acaba:KK43:(

Canım yemek yemeğe çalış..Vitaminlere çok ihtiyacım var bu dönemler
Canim findik ceviz yiyorum aslinda. Ama cok yiyemiyorum. Bol au iciyorum bebegin sivisi icin ama kendimi yemek icin zorlamaliyim biliyorum:KK19:
:KK70: iştahım var da çok sevdiğim şeyleri canım yemek istemiyor yemediğim şeyler yiyorum
Benim son aylar oluyor. Arap ati gibiyim mubarek:21:
Kızlar bugun doktor randevum var kalp atışını duyar miyiz bilmiyorum 6+1 olduk bugun..bilgisi olan var mi?
duyma ihtimalin yüksek ama duyamazsan da normal aman ha moralini bozma olagan seyler:KK49:

Günaydın kızlar. Benimde bu hamileliğimde aşırı derecede tavuk ızgara çekiyor. normalde tatlıları severdim ama şimdi hiç yüzüne bakasım gelmiyor.
Sabahları kahvaltıdan sonra ceviz, fındık, kuru üzüm, kuru kayısı, badem ve kuru erik karışımı aldım bir avuç yemeye çalışıyorum artık.
Hayırlısı ile kalp atışlarını da duyarsak harika olacak.

Kizlar, ben de kese gormedim henuz. daha 4+4 uz yani en kucuk benim bebek:-) ama erken dollenme oldu. Kese gormeye gitsem görürüm belki

Canım embriyo yerleşme aşamasında olduğu için onermiyorlar düşüğe sebep olabiliyormus ama kadın dogumcular bakıyor inşallah hicbir sorun çıkmaz sağlıkla alırız evlatlarimizi kucağınıza
bu yanlış bilinen bir şey vajinal ultrason düşüğe sebep olmaz. vajen ağzından bakıyor sadece arada serviks var bebeği bırak oraya bile temas etmeyen bir şey nasıl düşüğe sebep olabilir halk arasında yanlış bir inanış

kızlar benim kollarımda bide sol kuğımda böyle küçük kabartılar çıktı bir de kaşınıyo neden oldu acaba böyle bişey yaşayan var mı

selam kizlar bende dun keseyi gördüm 4+4 de.
Diktor haftaya tekrar gel iste testleri yapalim bebege bakalim dedi. Ondan sonraki haftada kalp atislarini dinleriz dedi.
Boyle her hafta cagirmasi normal mi yoksa para tuzagi mi:110: bilemedim. Size bu demir icin falan test yapildi mi yada idrar yollari iltihabi icin(bu cok onemliymis bebegi dusurebiliyormus)

X