2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Alttan bakmıyorlar zaten cnm bol su iç gitmeden idrara sıkışık git daha iyi gorunur
ben ilk gebeliğimde 5+1 de gitmiştim net görmüştük bakalım bunda da azıcık geçsin önümüzdeki hafta gideyim diyorum cuma günü gelicek buraya doktor olmazsa bi gider görünürüm

hımm dr mu böyle tavsiye etti?çünkü gebelikte 400 mcg kullanılması gerekiyormuş buda günde 3 tablet alınca oluyor.
belki sizin kan tahlilinize göre böyle uygun görmüştür dr

her markanın folik asit tabletleri farklı canım mikrogram olarak tek tablet olanı takip etmek unutmamak daha kolay diye eczacı arkadaşım onu vermişti tek tablet 400 mcg içeriyor:KK39:

ben ilk gün gittim muyane ücreti verdim keseyi görmeyi gittiğimde ücret vermedim haftaya testeler için yine çağırdı randevu almanıza gerek yok dedi ondan snraki hafta kalp atışlarını dinleticem dedi valla randevu almadan kapısına dikiliyoruz

boğaziçitıp merkezi darıcaya gidiyorum ben
Benimki ankarada her seferinde muayene ucreti aliyorlarmis . Ben de duramam zaten meraktan her hafta giderim :KK48:

Benimki ankarada her seferinde muayene ucreti aliyorlarmis . Ben de duramam zaten meraktan her hafta giderim :KK48:
haklısın bnde çalıştığım için bu haftaki randevuyu haftaya bıraktım hem kalbini dinleriz hem testlere bakarız dedim

sağlık ocağına git orda hamileleri takip ediyorlar zaten

kızlar doktora devlete mi gidiyorsunuz özele mi ben gitmedim daha özele gidip tahlilleri sağlık ocağında yaptırsak olurmu acaba özellerin ücretleri belli her gitmede bir sürü masraf devlette çok kalabalık oluyor nasıl yapsam karar veremedim

Ben özele gittim ama gebelik testini yaptırdıktan sonra diğer tahlilleri sağlık ocağından yaptırmamı istedi.
kızlar doktora devlete mi gidiyorsunuz özele mi ben gitmedim daha özele gidip tahlilleri sağlık ocağında yaptırsak olurmu acaba özellerin ücretleri belli her gitmede bir sürü masraf devlette çok kalabalık oluyor nasıl yapsam karar veremedim

Bu da benim minnosum:anneadayı:

Eklentiler

• IMG-20150408-WA0002.jpeg
    IMG-20150408-WA0002.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 63
X