2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın tazecik anne adayları..
Umarım herkes iyidir..
Yeni adayları tebrik ediyorum..
Rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah. .
Keseyi görmeyen bi ben kaldım galiba:)
Inşallah bizde cumartesi günü görürüz..

Günaydın canım inş. seninde hayırlısıyla gözüküyor...Bizde dün gördük ama ultrasondan gözükmedi..Alltan bakıldı...:)

ben de görmedim canım daha cumaya artık bakalım

bende daha görmedim canım cuma günü gidicem doktora inş görürüm

amin canım inşallah

ınsallah canım hayırlısıyla tamamlarız 9 ayımızı bende normal et ıstıyorum sureklı sulu yemegın ıcınde kofte felan et olsunda bız bebek yerıne aslanmı dogurcaz ne
OOglumda hep et asermistim. Herseyi etli yedim iyyy igrencti.. ben etten nefret ederim. Simdi peynir yiyorum bol bol. Et istersem lahmacun. Zaten inanilmaz istahsiz biriyim ve cok seciciyim. Ilk gebeligimde 9 kg mi bile zor aldim. Allahtab oglum 3350 dogdu

iştahım var da çok sevdiğim şeyleri canım yemek istemiyor yemediğim şeyler yiyorum
benimde öyle ya normalde çok tatlıya düşkünümdür abur cabur çok severim onlarda hiç gözüm yok normalde hiç sevmediğim kırmızı et delisi oldum

banada doktor 3 litre ic dedi ben sabah iki yumurta birkase yogurt ama keci yorgurdu aralarda ceviz aksam yatarken keci sutu iciyorum ve sute seker atmiyorum yaninda kuru uzum yiyorum o karsiliyo sizce abartiyormuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…