Canım yemek yemeğe çalış..Vitaminlere çok ihtiyacım var bu dönemlerBen Simdiden 1 kg vermisim 52 oldum. Istah yok
Günaydın tazecik anne adayları..
Umarım herkes iyidir..
Yeni adayları tebrik ediyorum..
Rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah. .
Keseyi görmeyen bi ben kaldım galiba:)
Inşallah bizde cumartesi günü görürüz..
Ben Simdiden 1 kg vermisim 52 oldum. Istah yok
Umarım herkes iyidir..
Umarım herkes iyidir..
amin canım inşallahaynen valla yazdıklarına imzamı atarım nasıl bi sıcak basması nasıl bi gögüs agrısı bu allahım bide bayılacak gibiyim ben böyle havada yürüyomus gibiyim belimin agrısı gecti bugün biraz ama diğer belirtiler devam ediyo neyse biz razıyız bunlara sag salim alalımda kucagımıza :)
Inşallah canım ben cumartesi günü 5+0 olucam inşallah karından görünür. Sağlıkla hayırla kucaklarımıza alalım inşallah. .Günaydın canım inş. seninde hayırlısıyla gözüküyor...Bizde dün gördük ama ultrasondan gözükmedi..Alltan bakıldı...:)
OOglumda hep et asermistim. Herseyi etli yedim iyyy igrencti.. ben etten nefret ederim. Simdi peynir yiyorum bol bol. Et istersem lahmacun. Zaten inanilmaz istahsiz biriyim ve cok seciciyim. Ilk gebeligimde 9 kg mi bile zor aldim. Allahtab oglum 3350 dogduınsallah canım hayırlısıyla tamamlarız 9 ayımızı bende normal et ıstıyorum sureklı sulu yemegın ıcınde kofte felan et olsunda bız bebek yerıne aslanmı dogurcaz ne
benimde öyle ya normalde çok tatlıya düşkünümdür abur cabur çok severim onlarda hiç gözüm yok normalde hiç sevmediğim kırmızı et delisi oldumiştahım var da çok sevdiğim şeyleri canım yemek istemiyor yemediğim şeyler yiyorum
Bende deli gibi su içiyorum canım, sonra tuvaletten çıkmıyorum :) işyerinde zor oluyor ama olsun su sağlıklı bişey sonuçda
İnş. duyarsın canım muhtemelen duyarsınm..6 haftada ile 7 haftalarda duyuluyormuşKızlar bugun doktor randevum var kalp atışını duyar miyiz bilmiyorum 6+1 olduk bugun..bilgisi olan var mi?
banada doktor 3 litre ic dedi ben sabah iki yumurta birkase yogurt ama keci yorgurdu aralarda ceviz aksam yatarken keci sutu iciyorum ve sute seker atmiyorum yaninda kuru uzum yiyorum o karsiliyo sizce abartiyormuyumGunaydin hamisler;
Dun aksamki agrim gecti. Benim ilk gebeligim herseyden nem kapiyorum valla bisey var saniyorum. Doktorum bana herseyden yememi soyledi. Ozellikle hergun bir yumurta ceviz badem haftada iki kez balik yiceksin dedi. En onemlisi de su bol su ic bebege oksijen suyla tasiniyormus bu yuzden cok iceceksin dedi. Bulantim yok ama tiksinmelerim var hersey kokuyo burnuma ama onu dusundukce daha minicikken deli oluyorum hissetmeye baslayinca yerimde duramam heralde
bide bakmıssınız kalp atısınıda duyarsınız :)ben de görmedim canım daha cumaya artık bakalım